Editorial

Filme, cărţi şi câteodată… sport: clasament final

Si… am ajuns la final. Aseara s-a desfasurat finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, un meci asteptat de toti inca de la inceput, iar noua campioana mondiala este SPANIAAAAA.

Olanda-Spania 0-1

Pronosticuri exacte: Jovi

Clasament intermediar dupa finala:

1. Jovi – 71 pct.
2. Eddie – 67 pct.
3. Robert – 61 pct.
4. Mihaela M. – 60 pct.
5. Răzvan – 58 pct.
6. Mihaela St. – 57 pct.
7-9. Teddy, Mike, Dan – 54 pct.
10. Iulian – 47 pct.
11. Nedu – 42 pct.

Asa cum am vorbit cu totii inaintea Campionatului Mondial, unul dintre cele mai importante pronosticuri era alegerea noii campioane mondiale. Inaintea finalei de ieri, in cursa pentru obtinerea celor 20 de puncte pentru aceasta alegere erau Eddie (care a ales Olanda) si Jovi si Mihaela St. (care au ales Spania). Si, intrucat Spania a castigat World Cup, Jovi si Mihaela St. vor primi cele 20 de puncte, astfel incat Clasamentul final arata astfel:

1. Jovi – 91 pct.
2. Mihaela St. – 77 pct.
3. Eddie – 67 pct.
4. Robert – 61 pct.
5. Mihaela M. – 60 pct.
6. Răzvan – 58 pct.
7-9. Teddy, Mike, Dan – 54 pct.
10. Iulian – 47 pct.
11. Nedu – 42 pct.

Felicitari lui Jovi, care isi va decerna singur 😀 premiul din partea site-ului Filme si carti, un DVD Original cu Hagi la Nationala!

Multimiri participantilor, va asteptam la noi si noi concursuri de acest gen…

Articole similare

Filme, cărţi şi câteodată… sport: 11 iulie

Jovi Ene

Filme, cărţi şi câteodată… sport: clasament dupa semifinale

Jovi Ene

Filme, carţi şi câteodată… sport: Campionatul Mondial de Fotbal 2010

Jovi Ene

1 comment

Kaartijer 12 iulie 2010 at 15:15

Stiam ca va castiga spania, dar o urasc prea mult ca s-o fi indicat pe ea campioana… de altfel cred ca ti-ai dat seama cand am spus 7-0 pentru Olanda, ca am spus la misto… spania nu merita mai mult de locul 7-8, au fost alte echipe mult mai bune. Germania trebuia sa fi castigat, dar deh, arbitrii au decis cine castiga, nu fotbalistii. Pentru mine, ieri spania nu a castigat, a terminat la egalitate, golul inscris de ei a pornit din offside.
A propos de aceasta spanie, am cumparat cu ceva vreme in urma jocul pentru PS3 cu World Cup, si desigur ca am jucat cu Romania, incepand cu grupa de calificare, apoi turneul final. Ghici cu cine a ajuns Romania in finala 😀
Ai ghicit (cred)! Le-am administrat un 4-0 scurt ibericilor (3 goluri Mutu, unul Nicolita!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult