Filme Filme americane

The Sweetest Thing (2002)

The Sweetest Thing (2002) – Puicute bune
Regia: Roger Kumble
Actori: Cameron Diaz, Christina Applegate, Selma Blair, Thomas Jane

Sa nu-mi spuna cineva ca nu vin momente in care orice te nemultumeste, cand nu ai chef de nimic si numai o comedie romantica te poate linisti si aduce intr-o stare de buna dispozitie. Asa mi s-a intamplat si mie acum cateva zile, cand am urmarit un maraton de astfel de filme, inceput cu What Happens in Vegas si The Rebound, recenzii pe care le-ati fi regasit inca pe acest site, daca nu erau unele probleme cu un anumit informatician care nu isi vede lungul nasului si care a pus „sechestru” pe baza de date a site-ului nostru. Dar sa continuam!

Cameron Diaz este printre actritele mele favorite in ceea ce priveste comediile romantice. Atunci cand aleg un astfel de film, ea este in prima linie, alaturi de Drew Barrymore, Catherine Zeta Jones sau Sandra Bullock. Frumusetea ei la varsta de 40 de ani, nonsalanta si alegerea unora dintre cele mai bune roluri, dar si faptul ca se potriveste cu orice barbat (in What Happens in Vegas este desavarsita chimia dintre ea si tanarul Ashton Kutcher) fac din ea, sa vedem pentru cat timp, o actrita perfecta pentru astfel de filme.

The Sweetest Thing

Aici, ca si in alte filme, ea cauta dragostea adevarata (doar citeste la un moment dat o carte intitulata True Love), nemultumita de statutul de prada usoara si de aventuri de o noapte, dar si uimita ca prietenele ei cele mai bune si-au gasit omul potrivit. Este poate un film gen Sex and the City, pentru ca principalul aspect pe care il doreste scenariul este obtinerea unei relatii perfecte pentru una dintre cele trei protagoniste. Diferenta este in momentele de amuzament pe care le realizeaza personajele, unele foarte acide, altele simpatice, din pacate sunt si cateva care depasesc limita bunului simt si a decentei.

Christina Walters (Cameron Diaz) nu este o rasfatata a soartei, pana la urma. Ea refuza sistematic sa caute iubirea adevarata, despre care crede ca nu exista, concentrandu-se asupra aventurilor si distractiei zilnice. Filmul incepe, de altfel, cu o serie de interviuri cu barbati pe care ea i-a cunoscut si pe care i-a uitat a doua zi, lucru care nu s-a intamplat si cu ei. Odata cu trecerea timpului insa, incepe sa observe in jurul ei fericirea si iubirea adevarata, iar intalnirea total circumstantiala si cu evenimente neasteptate cu Peter Donahue produce prima schimbare din viata ei: petitul barbatului pe care il doreste.

Un film amuzant, care nu poate depasi insa statutul unui film de week-end!

Nota: 7/10

Trailer:

Articole similare

Un film, două păreri: Trois couleurs: Bleu (1993)

Dan Romascanu

Ţărănimea şi puterea. Procesul de colectivizare a agriculturii în România

Jovi Ene

Parisul, precum orice alt oraș: Les Olympiades, Paris 13e (2021)

Dan Romascanu

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult