Editorial Recomandat

11 șefi (din filme) mai răi decât șeful tău

Horrible-Bosses-Film-Poster-Jason-SudeikisDe cum am văzut acest titlu, m-am amuzat copios: câți dintre noi ar putea spune cu mâna pe inimă că nu și-a înjurat niciodată șeful? Câți dintre noi nu l-a urât pe șeful ăla nervos măcar o zi din toți anii de muncă? Puțini, probabil. Prea puțini. De aceea, acest infografic vine la țanc: nu șefii voștri sunt cei mai răi, ci așa sunt șefii aproape peste tot. Prima certitudine din exemplu nostru este că 39% din oameni își părăsesc slujbele din cauza șefului lor.

Și mai mult, sunt șefi aproape imposibili și în filmele pe care le-am văzut cu toții. Atrași prea mult de personajele pozitive, de eroii din filme, câteodată uităm ce personaje secundare excepționale există, chiar dacă ei sunt șefi netrebnici sau care ”te fac prin vorbe”. De altfel, nici personajele noastre favorite nu îi înghit, la rândul lor. Ce exemple avem?

11-bosses-worse-than-yours_536118755acaf

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

One World Romania 2011 – 4. 19 Martie (I)

Delia Marc

Fragment în avanpremieră: ”Reprezentări ale memoriei în filmul documentar”, de Alexandru Solomon

Jovi Ene

Lansare de carte ”Așa să crească iarba pe noi”, de Augustin Cupșa, Editura Humanitas

Cristina-Ionela Grigore

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult