Editorial Recomandat

Unde s-au filmat ”The Lord of the Rings” și ”The Hobbit”?

1173850220_fullresDacă săptămânile trecute vă prezentam locurile unde s-a filmul cel mai de succes serial al ultimilor ani, Game of Thrones, a venit rândul acum al unei serii pentru marele ecran, ”The Lord of the Rings”. Dar nu e vorba numai de trilogia de acum un deceniu, ci și de noua trilogie, The Hobbit, a cărei a doua parte este destinată să apară pe marile ecrane în acest sfârșit de an.

Toate cele 4 filme deja apărute, precum și cele două ce vor apărea în viitorul apropiat, au ca punct central Noua Zeelandă. Un loc în care fanii ecranizărilor după Tolkien ar trebui să ajungă, pentru a vedea Pământul de Mijloc, Muntele Singuratic sau regatul pierdut al gnomilor, Erebor.

Așadar, infograficul de azi vă invită la o călătorie virtuală în Noua Zeelandă, pentru a întâlni în detaliu lumea imaginată de Tolkien și transpusă apoi în filme de mare succes la public. Enjoy!

the-middle-earth-travel-guide-infographic_52826be8af930

 Sursa: Visual.ly.

Articole similare

One World Romania 2011 – 3. 18 Martie (III)

Delia Marc

Fragment în avanpremieră: ”Kreuztanne”, de Fate Velaj

Jovi Ene

Avanpremieră editorială: ”Prinţesa albă”, de Philippa Gregory

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult