Editorial Recomandat

Unde s-a filmat ”Game of Thrones”?

game-of-thrones-season-3-sourceSunt sigur că avem printre noi fani ai serialului de succes ”Game of Thrones” (Urzeala tronurilor). Cunosc cel puțin doi editori Filme-carti.ro care au văzut serialul cu pasiune și i-au urmărit târziu în noapte imaginile, ba chiar și eu am văzut primul sezon și o mare parte din cel de-al doilea. Să nu credeți că nu mi-a plăcut acțiunea sau personajele, explicația e mult mai simplă, pur și simplu nu am timpul necesar pentru a urmări și seriale (îmi ajung cărțile și puținele filme pe care mai apuc să le văd).

Acțiune de efect, personaje impecabile și o imagine excepțională (alături de, pentru fani, scene de sex care au ajuns aproape nelipsite până și în seriale). Iată ce scria colega noastră, Deea, atunci când a apărut primul trailer al sezonului trei: Fie că sunteți sau nu fani ai serialului, el merită văzut pentru complexitatea personajelor, scenariul inteligent și o atmosferă pe care nu am mai simțit-o de la Stăpânul Inelelor.

Infograficul de astăzi ne introduce în lumea locurilor unde s-au filmat primele trei sezoane din ”Game of Thrones”. Și întrebarea apare încă din start: Pentru fanii serialului (și știu că sunt fani adevărați, așa cum erau pe vremuri la Dallas, Beverly Hills 90210 sau Lost), o vizită în locurile de filmare va deveni un must și, de ce nu, o plăcere!

Așadar, Croația, Irlanda de Nord, Islanda, Maroc, Malta, iată câteva imagini și locuri impresionante:

game-of-thrones-travel-guide-infographic_525ea8736b1e9

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

11 șefi (din filme) mai răi decât șeful tău

Jovi Ene

Despre Nobel: Patrick Modiano sau o discreţie eficace

Jovi Ene

Trei seri de teatru la București

Dan Romascanu

1 comment

ciupi 27 octombrie 2013 at 11:29

Un serial interesant, dar dupa cum ai spus si tu, timpul ne omoara, si nu am reusit sa termin nici sezonul 2 de vazut complet…

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult