Recomandat Stiri

Concurs: Castiga un DVD cu filme marca Alfred Hitchcock!

DVD-ul pe care il oferim in aceasta saptamana este unul care contine nu mai putin de trei filme:

Sabotorul -Saboteur (1942): “O fabrica unde se produc avioane este sabotata si o parte din fabrica este distrusa. Barry Kane, un muncitor din fabrica, este acuzat ca ar fi cel vinovat de sabotaj. Acesta, stiindu-se nevinovat si dorind sa-si recapete onoarea, isi propune sa descopere adevaratul faptuitor si, cum el il banuieste de misteriosul Frank Fry, incepe sa-l urmareasca pe acesta. Urmarirea il poarta prin deserturile aflate la vest de New York, culminand cu confruntarea celor doi in varful Statuii Libertatii.”

Psycho (1960): “Functionara Marion Crane din Phoenix s-a saturat de modul ei de viata. Se intalneste cu iubitul ei, Sam, in pauzele de masa si nu se pot casatori pentru ca Sam trebuie sa dea aproape tot ce castiga pentru pensia alimentara. Intr-o vineri, Marion este insarcinata de seful ei sa depuna la banca 40.000 de $. Aceasta vede oportunitatea unei noi vieti, asa ca paraseste orasul si se indreapta spre magazinului lui Sam din California. Obosita de condus si prinsa de furtuna, Marion iese de pe autostrada si se opreste la “The Bates Motel”. Motelul este ingrijit de un barbat tanar taciturn, Norman, care pare a fi dominat de mama sa. Dupa ce serveste cina, Marion se intoarce in camera pentru un dus… “

Documentarul „Hitchcock, maestrul suspansului“.

Pentru a castiga acest DVD, va rugam sa dati un “Like” paginii de Facebook a site-ului Filme-carti.ro si sa ne scrieti acolo care este filmul dvs. preferat al lui Alfred Hitchcock!

Asteptam comentariile dvs. pe pagina de Facebook pana miercuri, 27 iulie 2011, inclusiv, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, va fi anuntat pe aceasta pagina si pe pagina de Facebook.

Succes!

Articole similare

Concurs: Câștigă un loc la cursul ”Cinci feluri de a spune o poveste. Cinci Nuvele capodopera”! – ANULAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți “Cosmologia voioasă”, de Allan Watts! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs ”10 ani de Filme-cărți.ro”: Câștigă un pachet de cărți Humanitas! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

3 comments

Monica Tarţa 23 iulie 2011 at 21:56

Unul dintre cei mai geniali oameni. De la 3 ani mă uit la filmele lui 🙂 (nu recomand) 😀

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult