Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă cartea ”Ultimele zile cu Adolf Hitler”, oferită de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Ultimele-zile-cu-Adolf-Hitler-cop-1Concursul nostru din această săptămână pune la bătaie o carte de la Editura Meteor Press:

Este vorba de ”Ultimele zile cu Adolf Hitler”, de Erich Kempka.

Despre carte:

Volumul de memorii ale lui Erich Kempka, cel care a fost soferul personal al lui Adolf Hitler si omul sau de incredere pana in ultimele momente ale vietii, are o valoare documentara deosebita prin acoperirea minutioasa a evenimentelor dramatice din ultimele luni ale celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Kempka a fost martorul unor discutii si decizii de importanta cruciala in desfasurarea celei mai mari conflagratii a secolului XX, dar si al unor intamplari intime din viata omului a carui personalitate a devenit subiect de cercetare intensa din partea istoricilor si a psihologilor.

El este de fata cand Hitler primeste vestea socanta ca Goring si Himmler incearca sa preia puterea pentru a negocia un armistitiu cu Aliatii occidentali, dar este si martor la casatoria lui Hitler cu Eva Braun si asista la ultima masa a Führerului, inainte ca acesta sa-si ia adio de la cei prezenti si sa-si puna capat zilelor.

Pentru a castiga cartea oferită, vă rugăm să dați like paginii noastre de Facebook și să răspundeţi la următoarea întrebare:

Care este cartea dvs. preferată de pe site-ul Editurii Meteor Press și de ce?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana miercuri, 27 noiembrie 2013, inclusiv, iar castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi volumul Ultimele zile cu Adolf Hitler”, de Erich Kempka.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (29 noiembrie 2013): Tragerea la sorti a avut loc astazi, castigatorul fiind ales prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 28 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca am asezat comentariile în ordinea cronologică, iar castigator este comentariul care a respectat condițiile de participare.

1

23

Câștigătorul este așadar comentatorul Grosu Ioana, care a dat următorul răspuns: ”Sanatate prin terapii naturiste-Aurelian Cirjeu-Gogan pentru ca e de domeniul pe care il practic si mereu am fost de parere ca medicina naturista e cea mai buna!”

(comentariul Gyca C.-descalificat-7 comentarii de pe același IP).

Felicitari!

Articole similare

Recomandari carte 13 noiembrie 2012

Jovi Ene

Mîine, 4 noiembrie, are loc deschiderea celei de a XI-a ediții a Zilelor Filmului German

Jovi Ene

Cele mai bune cărți ale ultimului an vor fi premiate pe 28 martie în cadrul Galei Premiilor Observator cultural 2016

Jovi Ene

28 comments

Dorina Garabajiu 21 noiembrie 2013 at 10:19

Cel mai mult imi place cartea “Vioara de la Auschwitz”, pentru ca desi pare greu, reuseste datorita muzicii sa linisteasca sufletul si mintea prin muzica, deschizandu-ne ochii si mintile spre o noua lume.

Cristina V 21 noiembrie 2013 at 10:37

Heinrich Himmler, de Roger Manvell si Heinrich Fraenkel (http://meteorpress.ro/carti-981-Heinrich_Himmler.php), deoarece sunt pasionata de cel de-al doilea razboi mondial si imi face placere sa citesc literatura istorica sau macar fictiune istorica.

Iulia Tomoroga 21 noiembrie 2013 at 13:23

Una din cartiile de la Editura Meteor Press care imi place este “Am supravietuit lagarului mortii” ,Eva Mozes Kor si Lisa Rojany Buccieri. Imi place deoarece ma intereseaza povestea evreilor inainte de inasprirea conditiilor si trimiterea acestora in lagare de concentrare.

Bogdan Cojocaru 21 noiembrie 2013 at 13:54

GÖRING, Roger Manvell, Heinrich Fraenkel o carte care te ajută să înțelegi euforia nebuniei. Am completat cunoștințele pe care le aveam despre nazism.

Grosu Ioana 21 noiembrie 2013 at 16:12

Sanatate prin terapii naturiste-Aurelian Cirjeu-Gogan pentru ca e de domeniul pe care il practic si mereu am fost de parere ca medicina naturista e cea mai buna!

Mihai T. 21 noiembrie 2013 at 18:29

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uhl, o carte care ma ajuta sa inteleg mai bine personalitatea demonica a acestui om.

Curieru I. 21 noiembrie 2013 at 21:35

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uhl, pentru ca asa pot afla cat mai multe despre ideile care au condus la destramarea unei lumi.

Alina S 21 noiembrie 2013 at 22:55

“Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii” de Daniel Estulin – pentru indemnul la trezire la realitate si avertizarea in ceea ce priveste viitorul politic si economic al lumii.

Nathalie J. 22 noiembrie 2013 at 14:19

“Conspiratia Da Vinci” de Marc Sinclair ar fi un punct de vedere interesant legat de misterele din spatele numelui Da Vinci.

sims 23 noiembrie 2013 at 06:00

http://meteorpress.ro/carti-941-Nasul_lui_Mussolini.php pentru reuseste sa ne prezinte o parte din istoria Spaniei asa cum putini mai cunosc astazi…

Cotutiu Adrian Florin 23 noiembrie 2013 at 18:01

Cartea “Marturisitorii din inchisorile comuniste. Minuni. Marturii. Repere” mi se pare extrem de interesanta. Reuseste sa transfigureze drama martirilor din inchisori intr-un mesaj salvator.

Nemo E. 23 noiembrie 2013 at 18:20

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh. De ce Pentru ca merita sa stiu ce s-a aflat in mintea acestui om de a reusit sa inspaimante o lume intreaga.

Nae M 23 noiembrie 2013 at 19:28

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh., pentru ca vreau sa aflu mai multe despre ce s-a intamplat in cel dea-l doilea Razboi Mondial

Georgiana 24 noiembrie 2013 at 10:54

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh. Pentru ca ma fascineaza partea aceasta a istoriei si consider ca viata lui Hitler este obligatorie de stiut.

Alexandra 24 noiembrie 2013 at 11:48

Cele patru niveluri ale vindecarii Ghid pentru echilibrarea aspectelor spirituale, mentale, emotionale si fizice ale vietii, Shakti Gawain. Este o carte fascinanta plina de invataturi, o adevarata hrana pentru suflet !

Taerel Elena 24 noiembrie 2013 at 14:41

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh, pentru ca ma fascineaza tot ceea ce inseamna istorie si vrea sa cunosc mai multe despre acest personaj.

Gyca C 24 noiembrie 2013 at 14:49

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh, pentru ca ma intereseaza tot ce este legat de acest om care a schimbat intr-un fel lumea.

Vasile C. 24 noiembrie 2013 at 16:16

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh, pentru ca citind despre cel de-al doilea Razboi Mondial, am ramas uimita de atrocitatile intamplate si cred ca merita mai multa atentie.

alex 25 noiembrie 2013 at 14:12

Dosarul lui Hitler, H. Eberle, Matthias Uh, pentru ca ma ajuta sa aflu mai multe despre Hitler, practic sa ii cunosc viata.

ovvy 26 noiembrie 2013 at 10:56

Hitler , Ian Kershaw – cea mai completa biografie care putea fi scrisa despre acest dictator .

ely elena 27 noiembrie 2013 at 11:00

Hitler, germanii si solutia finala – ma facut sa inteleg mai bine atitudinea germanilor asupra politicii naziste, reliefand atat dinamica distructiva a conducerii naziste cat si atitudinea si comportamentul adoptat de germanii obisnuiti in momentul in care persecutia evreilor a degenerat intr-un genocid de proportii inimaginabile.

Stan Diana 27 noiembrie 2013 at 12:16

“Conspiratia Da Vinci” de Marc Sinclair ar fi un punct de vedere interesant legat de misterele din spatele numelui Da Vinci.

Bidianu Dan Valentin 27 noiembrie 2013 at 16:14

Dosarul Hitler, pentru ca ma intereseaza subiectul

manase valentin cristian 27 noiembrie 2013 at 21:06

“Am supravietuit lagarului mortii” ,Eva Mozes Kor si Lisa Rojany Buccieri. Am fost intotdeauna fascinat de povestile Holocaustului, mai ales, de putinele incheiate intr-o maniera ce induce speranta

buzuc m 27 noiembrie 2013 at 21:27

este si un film bun legat de ultimile zile ale lui hitler

Alex 27 noiembrie 2013 at 21:30

“Sun Tzu si arta deciziei” de Steven W. Michaelson deoarece “Arta razboiului” a excelentului strateg care a fost Sun Tzu ramane etern valabila si adaptabila, surprinzand mereu prin actualitatea ei si inaltul grad de adecvare, asa cum se intampla in general cu principiile calauzitoare.

Vlad009 27 noiembrie 2013 at 21:31

Orice escapada turistica porneste cu cele cateva file de introducere din Ghidul Fodor’s: “Marile orase ale Europei” pentru o prima idee fundamentala despre ceea ce urmeaza sa se intample.

Erika 27 noiembrie 2013 at 21:41

“101 lucruri inedite despre Shakespeare”, scrisă de Janet Ware și Al Davis, deoarece te poartă în culisele vieții uneia dintre cele mai controversate personalități din lumea literară.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult