Stiri

Bagajul de Cultura ofera gratuit spre recenzie cartea “Tigara unui viitor de paie”

Ultimul concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultura” aduce in prim plan cartea lui Marius Ghilezan  “TIGARA UNUI VIITOR DE PAIE”. Membrii comunitatii SemneBune sunt invitati sa se inscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ pana pe 30 iulie pentru a primi cartea gratuit spre recenzie duminica, 31 iulie, de la ora 12.00, la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti.

Pentru a intra in concurs, participantii vor publica pe blogul personal recenzia cartii si vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook impreuna cu un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 30 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Corint un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).

Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 7 august, la ora 12, tot in Ceainaria Serendipity Tea.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Campania de lectura “Bagajului de Cultura” a inceput cu recenziile cartii “UCIDETI GENERALUL”, de Bogdan Hrib, a continuat cu “ASASIN LA FEMININ” al Monicai Ramirez si acum se asteapta recenzia la “DUPA FAPTA SI RASPLATA” de Kate Atkinson. Recenziile titlurilor intrate in concurs se regasesc  aici.

Despre SemneBune

SemneBune.ro integreaza informatii despre evenimente cultural-literar, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania.

Despre carte

„Prin Marius Ghilezan, poezia devine pamflet şi predică, pelerinaj al spovedaniei aceluia ce nu se lasă învins de memorie. Versurile caută sfinţi şi martiri văzuţi nu doar ca nişte relicve de închinat.

Intr-o vreme cand textele se dezic de valori si de muzica sferelor de iubire si idealuri, Marius Ghilezan defineste conferinţa de la Yalta, fara nicio diplomaţie sau eufemism, locul unde mai mari ai lumii au aprins un viitor de paie, care inca fumega.” – Doina Uricariu.

Pentru detalii, office@SemneBune.ro

Urmariti SemneBune pe Facebook si Twitter

Articole similare

Fotograful de la Mauthausen de Benito Bermejo, colecția Corint Istorie

Jovi Ene

Serile Filmului Românesc își cheamă voluntarii iubitori de film românesc

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (26 martie – 1 aprilie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult