Stiri

Fara cale de intors – in curand pe marile ecrane

Amatorii genului thriller au parte de o veste bună: producţia Fără cale de întors/ Sin retorno (r. Miguel Cohan), recompensată în acest an la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania atât cu Trofeul Transilvania cât şi cu Premiul pentru cel mai bun scenariu (acordat scenaristei Ana Cohan) va putea fi urmărită în curând pe marile ecrane din România.

Transilvania Film a achiziţionat drepturile de distribuţie pentru filmul de debut al regizorului Miguel Cohan, primit cu mult interes la festivalurile internaţionale şi apreciat de critică. Pelicula a mai câştigat 3 trofee la Festivalul de la Valladolid în 2010 (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor debutant, Premiul FIPRESCI).

Subiectul filmului este centrat în jurul unui bărbat acuzat pe nedrept de moartea unui tânăr. Acesta este ucis într-un accident de maşină, iar adevăratul făptaş fuge de la locul faptei. Şoferul nu lăsă nicio urmă, iar tatăl victimei, ajutat de mass-media începe o adevărată vânătoare. O serie de evenimente nefericite şi un sistem juridic contaminat de influenţa opiniei publice vor duce însă la condamnarea unui om nevinovat. Prinşi într-o plasă ţesută de soartă şi de decizii disperate, aceşti oameni vor fi puşi în faţa vinei, a responsabilităţii şi-a unei nevoi acute de izbăvire, într-o spirală din care nu există întoarcere.

Lansarea filmului în România este programată pentru prima parte a anului 2012.

Pentru a vizualiza situl oficial accesaţi Sinretorno.com.

Articole similare

Competiţia românească și alte programe importante în a şasea zi de Anim’est

Jovi Ene

Un an nou fericit și plin de seriale urmărite împreună! | Ianuarie pe Netflix

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (18 – 24 ianuarie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult