Stiri

Tango marca InDArt la Club Fabrica

A doua piesă din stagiunea de toamnă a Teatrului InDart, Tango, Monsieur? , se va juca la Club Fabrica în data de 18 Noiembrie, de la orele 20:00.

Tango, Monsieur? de Aldo lo Castro, comedie în stilul pieselor bulevardiere franceze, are în centrul ei patru femei convocate la vila aceluiași domn, în aceeași zi și la aceeași oră. Trădate în dragoste, cele patru hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios.

Bogdan Gagu, printr-o regie atentă, scrupuloasă și energică, a pus în scenă un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusă captivant și plăcut prin prestația extraordinară a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltură cu momentele și ritmul impuse de regizor.”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur în regia lui Bogdan Gagu.

Una de excepție, distribuția piesei reunește o serie de actori tineri și talentați ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluțanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Cătălin Stelian și Alexandru Isfan.

În plus, Răzvan Plăiașu ca scenograf, Cătălina Tăbăcaru ca designer de costume și Raluca Craciun ca make-up artist contribuie nemăsurat la întregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potențează atmosfera tragi-comică a piesei.

Fabrica Club, str. 11 iunie nr. 50. Rezervari la tel: 021.335.03.23.

Despre Teatrul InDart

În anul 2010, s-a înfiinţat Teatrul InDArt, personificând activitatea principală a Asociaţiei Culturale InDArt. Teatrul InDArt este o trupă de tineri actori profesionişti, majoritatea terminându-şi studiile la profesori cu renume: Gelu Colceag, Damian Crâsmaru, Adela Mărculescu, Virgil Ogăsanu, Ruxandra Sireteanu, Cornel Todea, Eusebiu Stefănescu, Maia Morgenstern, Mircea Anca.

Alături de actori se află o echipă tânără profesionistă formată din regizor, scenograf, designer, compozitor, make up artist, coregraf, PR, fotograf, webdesigner, webmaster.

Teatrul InDArt este un teatru independent, liber şi cu poftă de viaţă

Parteneri: Art Act Magazine, Art Line, Be Where, Metropotam, Port.ro, Goingout. B24fun, Radio Guerrilla, Tele7ABC, STARPRESS, Centrul Cultural Virtual, Calendar Evenimente, Bucharest Guide, Hailateatru, Generatia cu cheia la gat, filme-carti.ro, webcultura.ro, hotcity.ro, Caretea de Nisip, Best Event, Yazee.  Sponsori: Brentag si Reximaco

Articole similare

Evenimente Polirom si Cartea Romaneasca la Tirgul de Carte de la Frankfurt

Jovi Ene

Săptămânile încep cu Documentary Mondays

Jovi Ene

PIANOCKTAIL – gustă muzica lui George Enescu notă cu notă, la Journey Pub

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult