Stiri

Simply Red – Concertul de ramas bun LIVE HD la The Light Cinema

Va invitam sa fiti alaturi de noi la ultimul concert Simply Red ce va fi transmis LIVE de la Londra la The Light Cinema Liberty Center in data de 19 decembrie 2010. Biletele pentru acest concert final al turneului de ramas bun Simply Red au fost vandute in totalitate cu luni in urma, dar fanii din toata lumea au acum privilegiul sa-si impartaseasca emotiile si incantarea la transmiunea LIVE in sala de cinema a acestui spectacol deosebit.

Haideti sa sarbatorim impreuna cu Mick Hucknall si trupa pentru ultima oara hit-urile renumite: If You Don’t Know Me By Now, Stars, Money’s Too Tight (To Mention), A New Flame, Something Got Me Started si Holding Back The Years for the last time.

“Ultimul concert dupa 25 ani nemaipomeniti ! Ce aventura a fost ! Dorim sa impartasim acest ultim show cu toti cei care au indragit muzica noastra de-a lungul timpului. Va fi o noapte de neuitat, de care ne vom aduce aminte intotdeauna indiferent daca veti fi cu noi la 02 Arena in Londra sau daca ne veti urmari LIVE din sala de cinema. » MICK HUCKNALL

In anul care a trecut, Simply Red si-a luat la revedere de la fanii din toata lumea cu ale lor balade elegante si vor incheia acest turneu de ramas bun in data de 19 decembrie la 02 Arena in Londra, urmand ca Mick Hucknall sa treaca mai departe la o cariera solo si, astfel, la un nou capitol din viata sa.

De la primul lor turneu in 1985, Simply Red a avut peste 1,100 spectacole, pentru 11 milioane persoane, 31 single-uri in Top 40 UK si 2 single-uri Nr. 1 in SUA, a obtinut 3 premii BRIT, 2 Novellos si un premiu special MOBO.

Eveniment sustinut de MagicFm.

Va asteptam cu drag !

Biletele se pun in vanzare in data de 8 decembrie.

Tarif : 60 lei/pers

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (1 – 7 decembrie 2014)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (5 – 11 octombrie 2015)

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Omul din castelul înalt”, de Philip K. Dick, oferite de Editura Nemira! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult