Stiri

Primiți cu colindul? Netflix vine cu producții noi de urmărit cu cei dragi | Decembrie pe Netflix

Aho, aho, copii și frați, pe canapea vă așezați și puneți filmul de-l preferați! Iarna asta Netflix vine să te colinde cu numeroase producții noi, numai bune de urmărit alături de cei dragi. Poți începe cu: The Midnight Sky, cea mai nouă producție Sci-Fi cu George Clooney ca regizor și protagonist; The Prom, o comedie regizată de Ryan Murphy, cu Meryl Streep, Nicole Kidman și James Corden în rolurile principale; Bridgerton, un serial de epocă produs de Shonda Rhimes.

Pe lângă acestea, în decembrie ne mai întâlnim și cu: Mank, Ma Rainey’s Black Bottom, Chilling Adventures of Sabrina: Partea 4, Selena: The Series, Tiny Pretty Things, Song Exploder: Volume 2, Home for Christmas: Season 2, Big Mouth: Season 4, The Surgeon’s Cut, Knives Out, The Wife și Dragoste 2. America. Toate, și încă multe altele, te așteaptă să le dai play.

Titlurile lunii:

THE MIDNIGHT SKY

Această poveste postapocaliptică îl urmărește pe Augustine (George Clooney), un savant singuratic aflat la Polul Nord, care încearcă din răsputeri să-i împiedice pe Sully (Felicity Jones) și pe colegii ei astronauți să revină pe Pământ, unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală. Regia adaptării apreciatului roman „Good Morning, Midnight” al autoarei Lily Brooks-Dalton este semnată de Clooney. Din distribuție mai fac parte David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir și Tiffany Boone.

| Regizat de: George Clooney
| Scenariu de: Mark L. Smith
| Bazat pe romanele de: Lily Brooks-Dalton
| Produs de: Grant Heslov, p.g.a., George Clooney, p.g.a., Keith Redmon, Bard Dorros, Cliff Roberts
| Producători executivi: Barbara A. Hall, Todd Shuster, Jennifer Gates, Greg Baxter
Cu: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, cu Demián Bichir și Kyle Chandler, cu Caoilinn Springall

DIN 23 DECEMBRIE

  THE PROM

Dee Dee Allen (Meryl Streep, distinsă cu trei premii Oscar) și Barry Glickman (James Corden, deținător al premiului Tony) sunt două stele ale scenei din New York și se confruntă cu o mare criză: noul lor spectacol de pe Broadway este un mare eșec și amenință să le distrugă carierele. Între timp, într-o provincie din Indiana, e elevă de liceu pe nume Emma Nolan (debutanta Jo Ellen Pellman) trăiește un tip de dramă cu totul diferit: cu tot sprijinul directorului școlii (Keegan-Michael Key), președinta comitetului de părinți (Kerry Washington) i-a interzis să participe la balul de absolvire împreună cu Alyssa (Ariana DeBose), iubita ei. Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este cauza perfectă pentru a-și salva imaginea și pornesc la drum împreună cu Angie (Nicole Kidman, distinsă cu premiul Oscar) și cu Trent (Andrew Rannells), o altă pereche de actori cinici și dornici de un salt în carieră. Însă, când acest gen de activism izvorât din motive egoiste se întoarce pe neașteptate împotriva lor, cei patru își văd viețile date peste cap și își adună toate puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să-și poată sărbători adevărata identitate.

| Regizat de: Ryan Murphy
| Scenariu de: Bob Martin și Chad Beguelin
| Bazat pe: musical-ul Broadway de Chad Beguelin, Bob Martin și Matthew Sklar, produs pentru scenă de Bill Damaschke, Dori Berinstein și Jack Lane și bazat pe un concept original de Jack Viertel
| Produs de: Ryan Murphy, Alexis Martin Woodall, Adam Anders, Dori Berinstein, Bill Damaschke
| Producători executivi: Eric Kovtun, Doug Merrifield, Casey Nicholaw, Chad Beguelin, Bob Martin, Matthew Sklar, Todd Nenninger, Scott Robertson
Cu: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Jo Ellen Pellman, Ariana Debose, Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Nico Greetham, Logan Riley, Nathaniel J. Potvin, Sofia Deler și Kerry Washington

DIN 11 DECEMBRIE

  BRIDGERTON

Produs de Shondaland și creat de Chris Van Dusen, Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Sperând să calce pe urmele părinților ei și să găsească partida potrivită, dar și dragostea adevărată, Daphne pare să aibă, inițial, perspective de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențiali pretendenți, Lady Whistledown o zugrăvește pe Daphne într-o lumină nefavorabilă în foaia sa de scandal. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deși pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre ei este de netăgăduit. Între cei doi sar scântei și sunt prinși pe neașteptate într-un duel intelectual, străduindu-se să facă față exigențelor societății în privința viitorului lor.

| Creat de: Chris Van Dusen
| Produs de: Shonda Rhimes (Shondaland)
| Bazat pe romanele de: Julia Quinn
Cu:  Adjoa Andoh, Julie Andrews, Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter și Harriet Cains

DIN 25 DECEMBRIE


Titluri originale Netflix

1 DECEMBRIE 2020

Angela’s Christmas Wish – FILM NETFLIX – Dorința de Crăciun a Angelei

Duritatea își descoperă latura delicată în figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care disecă la scenă deschisă decepțiile în dragoste.

Natalie Palamides: Nate – A One Man Show – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Duritatea își descoperă latura delicată în figura lui Nate Palamino, jucat de comediana Natalie Palamides, care disecă la scenă deschisă decepțiile în dragoste.

The Holiday Movies That Made Us – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Descoperă poveștile adevărate din spatele emblematicelor blockbustere de Crăciun, cu ajutorul interviurilor cu actorii și echipa, dar și al filmărilor din culise.

2 DECEMBRIE 2020

Alien Worlds – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Lumi extraterestre

Un serial care aplică legile traiului pe Pământ în restul galaxiei, îmbinând știința și ficțiunea pentru a ilustra ipotetic viața extratereștrilor pe alte planete.

Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Ari Eldjárn: Scuzați-mi islandeza

Un spectacol special în limba engleză, în care comedianul Ari Eldjárn ironizează rivalitățile nordice, imaginea lui Thor la Hollywood, ifosele copilașilor și altele.

Fierce – FILM NETFLIX – Ostra

O cântăreață talentată devine faimoasă după ce participă la un spectacol popular de talente. Dar scopul ei este să-i câștige dragostea tatălui său, membru al juriului.

Hazel Brugger: Tropical – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Un spectacol special de stand-up în care comediana Hazel Brugger ne spune ce crede ea despre gâște gălăgioase, ginecologi vorbăreți, împrumuturile din Germania și altele.

3 DECEMBRIE 2020

Break – FILM NETFLIX

După un accident grav, Lucie încearcă să se redescopere ca dansatoare și îl întâlnește pe Vincent, un breaker talentat, care se confruntă cu propriile-i complexe.

Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Chico Bon Bon și Crăciunul delicios

Brigada Repară Tot încropește un plan de a ajunge rapid la toate casele pentru a livra fursecuri fructate și a evita un dezastru festiv înainte ca orașul să se trezească.

Do Do Sol Sol La La Sol – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

O pianistă bogată pierde totul în afară de zâmbet, dar stele strălucitoare o călăuzesc spre un orășel unde găsește speranța, un cămin și dragostea.

Just Another Christmas (Tudo Bem No Natal Que Vem) – FILM NETFLIX – Totul va fi bine Crăciunul care vine

Blocat într-o buclă temporală unde e mereu Crăciun, un familist convins care urăște sărbătoarea învață lecții importante despre ceea ce contează cu adevărat în viață.

Private Lives – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Vieți expuse

Într-o lume în care informațiile nu mai sunt private, câțiva escroci dau în vileag un teribil sistem de supraveghere condus de guvern și de o corporație avidă.

4 DECEMBRIE 2020

Bhaag Beanie Bhaag – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Big Mouth: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Gură bogată: Sezonul 4

Clasa a opta stă să înceapă, iar gașca se luptă cu chinurile taberei de vară, dubluri dubioase, noi frontiere amoroase și un nou personaj dificil.

Bombay Rose – FILM NETFLIX – Trandafirul din Bombay

În agitația unui oraș fascinant și polivalent, iubirea înfiripată între doi visători este pusă la încercare de simțul datoriei și de convingerile religioase diferite.

Captain Underpants Mega Blissmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Căpitanul Chilot: Megafericiunul

Crăciunul devine ciudat… extrem de ciudat după ce George și Harold se întorc în timp pentru a schimba câteva dintre tradițiile îndrăgitei lor sărbători.

Christmas Crossfire (Wir Können Nicht Anders) – FILM NETFLIX – Crăciun în bătaia puștii

Un bărbat oprește o tentativă de crimă, iar apoi fuge de ucigași împreună cu potențiala victimă, în timp ce o femeie pe care a cunoscut-o recent încearcă să dea de el.

Leyla Everlasting – FILM NETFLIX – Leyla cea cu 9 vieți

O casnică tenace, soțul ei și terapeuta lor de cuplu sunt atrași într-un triunghi amoros toxic și ajung implicați în complotul furtului unui manuscris antic.

MANK – FILM NETFLIX

Scenaristul alcoolic Herman J. Mankiewicz ne oferă o perspectivă plină de umor caustic asupra Hollywoodului anilor ’30, în timp ce încearcă să termine „Cetățeanul Kane”.

Selena: The Series – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Selena: Serialul

Cântăreața mexicano-americană Selena și familia ei muncesc din greu pentru a-și face un nume în lumea muzicii tejano, înfruntând împreună toate obstacolele de pe parcurs.

5 DECEMBRIE 2020

Detention – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Detention: Serialul

O studentă cu probleme descoperă niște secrete sumbre în liceul ei izolat, iar viața îi este dată complet peste cap de trădări și de o întâlnire paranormală.

Mighty Express: A Mighty Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Mighty Express: O aventură de Crăciun

Flota Mighty Express îi urează bun venit unui nou tren și înfruntă o furtună pentru a livra cadourile de la Moșul și a salva Crăciunul copiilor din Valea Șinelor.

8 DECEMBRIE 2020

Emicida: AmarElo – É Tudo Para Ontem – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

În culisele concertului susținut la Theatro Municipal din São Paulo, rapperul și activistul Emicida relevă moștenirea bogată a culturii oamenilor de culoare din Brazilia.

Mr. Iglesias: Part 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dom’ profesor Iglesias: Partea 3

Gabe începe o nouă relație și își îndeamnă elevii să-și înfrunte fricile, să aibă țeluri înalte și să creadă în ei înșiși, lecții pe care încearcă să le urmeze și el.

Spirit Riding Free: Ride Along Adventure – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Spirit: Cu sufletul liber – Călărind printre aventuri

Alătură-i-te lui Lucky și prietenilor ei într-o misiune de salvare a iepei Maricelei, Mister, răpită de niște tâlhari care o țin captivă alături de niște cai sălbatici.

Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supermonstruleții: Ajutoarele lui Moș Crăciun

Moșul are nevoie de ajutor serios cu pregătirea cadourilor, așa că Supermonstruleții își folosesc magia monstruoasă pentru a se asigura că fiecare cadou e livrat la timp!

9 DECEMBRIE 2020

Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Ashley Garcia: Genială și îndrăgostită: Crăciun

Este cea mai frumoasă perioadă a anului! Până când, în Ajunul Crăciunului, Ashley e bântuită de imaginile unui viitor nu foarte festiv.

Rose Island (L’Incredibile storia dell’Isola Delle Rose) – FILM NETFLIX – Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor

Un inginer excentric își clădește propria insulă în largul coastei italiene și o declară „națiune”, atrăgând atenția întregii lumi și a guvernului.

The Big Show Show: Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Show-ul lui The Big Show: Crăciun

Un accident îl împiedică pe Big Show să-și ducă la îndeplinire îndatoririle de Moș. Pentru a menține viu spiritul sărbătorilor, Cassy devine Doamna Crăciun.

The Surgeon’s Cut – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Chirurgi vizionari

Sunt filosofii, povestitorii și pionierii domeniilor în care profesează. Un serial documentar care inspiră, despre viața și cariera a patru chirurgi de excepție.

10 DECEMBRIE 2020

Alice in Borderland – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un tânăr obsedat de jocuri video se trezește într-o versiune bizară a orașului Tokyo, unde el și alți vizitatori concurează în jocuri mortale pentru a supraviețui.

11 DECEMBRIE 2020

A Trash Truck Christmas – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Crăciunul cu Hank și camionul de gunoi

Moșul să prăbușește la groapa de vechituri chiar în Ajunul Crăciunului, așa că Hank, Camionul de gunoi și amicii lor blănoși fac tot posibilul să salveze sărbătoarea.

Canvas – FILM NETFLIX – Pânza

După o pierdere cruntă, un bunic îndurerat, care încearcă să-și recapete pasiunea pentru pictură găsește inspirația necesară pentru a crea din nou.

Giving Voice – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Avem o voce

Studenți din toată SUA participă la audiții pentru un loc la Concursul de monologuri August Wilson, care culminează cu o rundă finală captivantă pe Broadway.

The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Haosul din urma ta

O profesoară începe un nou job la un liceu, dar e bântuită de moartea suspectă care a avut loc cu câteva săptămâni înainte. Curând, ea începe să se teamă pentru viața ei.

The Prom – FILM NETFLIX – Balul

Un grup de vedete fără succes de pe Broadway dau peste cap viața locuitorilor dintr-un orășel din Indiana, susținând o adolescentă care vrea să-și aducă iubita la bal.

13 DECEMBRIE 2020

Start-Up – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

14 DECEMBRIE 2020

A California Christmas – FILM NETFLIX – Crăciun în California

Nedorind să renunțe la o viață luxoasă, un bogătan fermecător se dă drept grăjdar pentru a o convinge pe proprietara unei ferme să-și vândă terenul înainte de Crăciun.

Hilda: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Hilda: Sezonul 2

Hilda explorează noi locuri și ascunzători de pe lângă Trolberg, dar pasiunea ei pentru aventură și un sentiment de independență riscă să o bage în bucluc.

Tiny Pretty Things – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Micuțele balerine

O elevă eminentă de la o școală de balet de elită din Chicago este scoasă din schemă, iar înlocuitoarea ei intră într-o lume a minciunii, trădării și competiției acerbe.

15 DECEMBRIE 2020

Song Exploder: Volume 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Song Exploder: Dincolo de piese: Volumul 2

The Killers, Natalia Lafourcade, Dua Lipa și Nine Inch Nails ne împărtășesc experiența lor cu privire la compoziția muzicală într-un nou sezon dedicat artiștilor.

16 DECEMBRIE 2020

Anitta: Made In Honorio – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Anitta: Din Honório în toată lumea

Un documentar intim și profund, în care Anitta, regina pop din Brazilia, ne vorbește despre faimă, familie, etica profesională și viața din spatele reflectoarelor.

BREAK IT ALL: The History of Rock in Latin America – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

How To Ruin Christmas: The Wedding – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cum să distrugi Crăciunul: Nunta

Fiica risipitoare Tumi revine acasă de sărbători și îi zădărnicește planurile de căsătorie surorii sale. Acum, ea trebuie să îndrepte lucrurile până nu e prea târziu.

Rompan Todo: La Historia del Rock en América Latina – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Rompan Todo: Istoria muzicii rock în America Latină

Prin interviuri, filmări de arhivă și multe hituri muzicale, acest serial prezintă povestea rock-and-rollului și a culturii adolescentine din America Latină.

The Ripper – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Spintecătorul din Yorkshire

Anchetatori și martori își amintesc de versiunea modernă a lui Jack Spintecătorul, care a terorizat nordul Angliei la sfârșitul anilor 1970.

Vir Das: Outside In – The Lockdown Special – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

18 DECEMBRIE 2020

Home for Christmas: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Un iubit de sezon: Sezonul 2

Johanne se bucură de o relație promițătoare, dar nu scapă de certuri cu noii vecini, foști iubiți și propria-i familie, care are și ea cusururile ei.

Ma Rainey’s Black Bottom – FILM NETFLIX – Ma Rainey

În 1927, „mama bluesului” și trupa ei se adună într-un studio de înregistrări din Chicago, unde tensiunile încep să crească. Un scenariu după piesa lui August Wilson.

Sweet Home – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Casă, dulce casă

Niște monștri cumpliți terorizează și amenință omenirea, iar acest adolescent cu probleme și demoni interiori devine singura speranță de supraviețuire a vecinilor.

22 DECEMBRIE 2020

London Hughes: To Catch a D*ck – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – London Hughes: Vrăjeli și lipeli

Un nou program special de stand-up de la comediana britanică London Hughes.

Rhyme Time Town Singalongs – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Orășelul Rimelor: Cântecele

Cântă alături de prietenii din Orășelul Rimelor și vezi cum își folosesc imaginația și talentul pentru a rezolva probleme pe ritmuri și cântecele absolut fabuloase.

23 DECEMBRIE 2020

The Midnight Sky – FILM NETFLIX – Cerul de la miezul nopții

După o catastrofă globală, un om de știință singuratic încearcă să contacteze o echipă de astronauți care se întorc pe Pământ. George Clooney e regizor și protagonist.

Your Name Engraved Herein – FILM NETFLIX – Îți port numele cu mine

În Taiwanul anului 1987, legea marțială ia sfârșit și doi studenți se îndrăgostesc în ciuda așteptărilor impuse de societate.

25 DECEMBRIE 2020

Bridgerton – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Bazat pe romanele de succes, serialul urmărește opt membri apropiați ai familiei Bridgerton, care caută iubirea în înalta societate londoneză din timpul Regenței.

Grandma’s Last Wishes (El testamento de la abuela) – FILM NETFLIX – Testamentul bunicii

În această continuare a filmului „Nunta bunicii”, fosta mireasă decide că a venit timpul să-și pună ordine în afaceri, iar familia se ceartă pe cine îi va moșteni casa.

26 DECEMBRIE 2020

Fast & Furious Spy Racers: Season 3: Sahara – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Furios și iute: Cursa spionilor: Sezonul 3: Sahara

Dra Nicăieri și Gary sunt dispăruți în Sahara, iar Echo îi conduce pe spioni într-o misiune prin care încearcă să găsească și să prindă niște inamici din trecut.

Go! Go! Cory Carson: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Sezonul 3

Mașinuța-băiețel Matei Mașinescu revine cu un nou sezon animat și te invită să îl însoțești în aventurile cu familia și prietenii prin orașul Bumperton.

The Magic School Bus Rides Again In the Zone – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Din nou la drum cu autobuzul magic: Fusurile orare

În ajunul Anului Nou, profesoara Frizzle și elevii ei călătoresc înapoi în timp, oră cu oră, pentru a-și salva îndrăgitul autobuz!

28 DECEMBRIE 2020

Cops and Robbers – FILM NETFLIX – Hoții și vardiștii

Acest scurtmetraj animat este bazat pe un clip creat pe 6 mai 2020, în care este recitată o poezie ca reacție la adresa uciderii lui Ahmaud Arbery.

30 DECEMBRIE 2020

Best Leftovers Ever! – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cele mai delicioase resturi

O competiție culinară extremă, în care cei mai buni chefi amatori vor folosi resturi de mâncare pentru a crea o experiență gastronomică legendară, în trei runde.

Equinox – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Equinox 1999

În 1999, tânăra Astrid a fost martora dispariției unui autobuz plin de elevi. În 2020, ea încearcă să elucideze misterul, dar ajunge să schimbe trecutul.

Transformers: War For Cybertron Trilogy: Chapter 2: Earthrise – ANIME NETFLIX –  Transformers: Războiul pentru Cybertron – Trilogia: Capitolul 2: Nașterea Pământului

Optimus Prime și autoboții caută răspunsuri în spațiu și își întâlnesc creatorii. Din păcate, aceștia se dovedesc a fi niște dușmani mai periculoși decât decepticonii.

31 DECEMBRIE 2020

Best of Stand-Up 2020 – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Cele mai bune momente de stand-up din 2020

O antologie cu cele mai amuzante glume spuse de comedieni din Statele Unite, Canada, Australia și Noua Zeelandă și interpretate în spectacole speciale lansate în 2020.

Chilling Adventures of Sabrina: Part 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Sabrina: Între lumină și întuneric: Partea 4

Sabatul înfruntă pericole terifiante, iar toate duc la… Abis. Vrăjitoarele pornesc un război, iar Nick încearcă să o recucerească pe Sabrina. Oare e prea târziu?

ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary Voyage ep18-20 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX


Titluri licențiate Netflix

01 DECEMBRIE 2020

21 Bridges – 21 de poduri

Andre and His Olive Tree – Chef Andre și măslinul său

Angel Has Fallen – Cod Roșu în Serviciile Secrete

Countdown    

Day One – Concert for No One – No Festival

Dragoste 2. America  

Eagle Eye – Ochi de vultur

Eurotrip – Vacanță în Europa

Hugo  

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull – Indiana Jones și regatul craniului de cristal

Jack Reacher – Jack Reacher. Un glonț la țintă

Jexi – Într-o relație cu telefonul meu

Knives Out – La cuțite

Lara – Aribelle si mana destinului      

LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar: Season 1     

Marie Antoinette        

Men on a Mission: 2020

Ni de coña – Nici gând!

Second Act – A doua șansă

Super Wings: Season 1        

Super Wings: Season 2        

Super Wings: Season 3        

Superfly         

The Guest: Season 1

The Operative – Agenta

The Sunlit Night – Noaptea însorită

The Wife – Soția

Think Like a Dog – În pielea câinelui

Vendetta – Condamnat la răzbunare

War of the Worlds – Războiul lumilor

Year One – Anul unu

You Got Served – Ritmul străzii

02 DECEMBRIE 2020

The Curse of La Llorona – Blestemul femeii care plânge

U-Turn – Viraje periculoase

Venom

03 DECEMBRIE 2020           

Between Maybes – Între dragoste și acasă

Must Be… Love – Rătăcind prin dragoste

The Secret: Dare to Dream – Secretul: Îndrăznește să visezi

05 DECEMBRIE 2020           

Kings of Joburg:  Season 1

07 DECEMBRIE 2020

100 Days My Prince: Season 1

08 DECEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020

09 DECEMBRIE 2020

Kalel, 15

Masameer Classics: Masameer: Season 4

10 DECEMBRIE 2020

Lara: Season 1          

Lara: Season 2

She’s the One – Aleasa

15 DECEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020        

Replicas – Copii perfecte

THE WORST MARRIAGE IN GEORGETOWN       

16 DECEMBRIE 2020

Crulic – Drumul spre dincolo  

Muntele Magic

18 DECEMBRIE 2020

Pet Sematary – Cimitirul animalelor

20 DECEMBRIE 2020

Rhys Nicholson Live At The Athenaeum

21 DECEMBRIE 2020

Assassination Nation – O națiune asasină

Cardinalul      

Fals tratat de mantuire a sufletului    

Funeralii fericite         

Poarta Alba    

22 DECEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020

Timmy Time: Season 2

23 DECEMBRIE 2020

Pokémon Detective Pikachu – Pokémon Detectiv Pikachu

Transformers Rescue Bots Academy: Season 2      

24 DECEMBRIE 2020

Anastasia       

29 DECEMBRIE 2020

Men on a Mission: 2020

30 DECEMBRIE 2020

Gameboys: Season 1

Godzilla: King of the Monsters – Godzilla II: Regele Monștrilor

Little Singham: Season 2      

31 DECEMBRIE 2020

Bridget Jones’s Diary – Jurnalul lui Bridget Jones

Call Me by Your Name – Strigă-mă pe numele tău

Dracula Untold – Dracula: Povestea nespusă

E.T. the Extra-Terrestrial – E.T. Extraterestrul

Hulk – Hulk uriașul

Mr. Peabody & Sherman – Dl. Peabody și Sherman

O Brother, where art thou? – Marea hoinăreală

Ouija

The Emoji Movie – Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților

The Flintstones – Familia Flintstone: Aventuri în Epoca de Piatră

Tower Heist – Jaf… la turnul mare

White Chicks – Două pupeze albe

Articole similare

Concurs: Câștigă 3 pachete de cărți oferite de Editura Polirom – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (22 – 28 decembrie 2014)

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (25 iunie – 1 iulie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult