Stiri

Întâlniri: București – Yaffo / București – Haifa

Luni, 30 aprilie 2012 – Joi, 05 iulie 2012

În perioada 30 aprilie – 5 iulie 2012, ICR Tel Aviv prezintă expoziția de fotografie „Întâlniri: București – Yaffo / București – Haifa”. Sunt expuse fotografii realízate de Ruth Oren în cele trei orașe (București, Yaffo, Haifa), pe parcursul mai multor ani,  panotate ca dialoguri vizuale. Expoziția face parte din seria dedicată artiștilor de origine română din Israel.

În prezent conferențiar la Universitatea din Haifa, precum și la colegiile academice Wizo Haifa și Gordon,  Dr. Ruth Oren îmbină activitatea artistică și cea academică, în domeniul fotografiei și al comunicării vizuale. S-a născut în România în anul 1949 și a emigrat în Israel în 1961. Este licențiată în Istoria Teatrului, precum și în Limba și Literatura Ebraică la Universitatea Ebraică din Ierusalim, are un masterat în media și jurnalism de la aceeași universitate  și a obținut titlul de doctor de la Universitatea din Haifa, cu o lucrare despre tematici și aspecte ale peisajului israelian în fotografía anilor 1945 – 1963.

Expoziția este accesibilă publicului la sediul ICR Tel Aviv, din Bd. Shaul Hamelech 8, de luni până vineri, între orele 10:00 – 15:00.

Articole similare

GreenTech Film Festival 2019 – opt zile cu proiecţii de film documentar, expoziţii, dezbateri şi ateliere pentru publicul din Bucureşti şi Cluj-Napoca

Jovi Ene

Topul vânzărilor Curtea Veche Publishing la Bookfest 2018

Jovi Ene

Top 3 bestselleruri PANDORA M în anul 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult