Stiri

Sezonul 4 din Sex Education vine pe Netflix pe 21 septembrie 2023

Ultimul sezon din Sex Education vine pe Netflix. Cel de-al patrulea sezon din Sex Education va fi ultimul, iar cei de la Moordale traiesc clipele la maximum. Acest sezon va fi plin de dragoste, râsete, lacrimi, prietenie, relații noi… (dar și mai vechi).

Asa Butterfield revine în rolul lui Otis Milburn, iar alături de el revin și Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair PetrieSamantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar și Daniel Ings.

Acestora li se vor alătura și actorul câștigător al premiului Emmy și vedeta din Schitt’s CreekDan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrița și modelul Jodie Turner Smith, comedianul Eshaan Akbar, dar și noii veniți Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean și Imani Yahshua.

De la lansarea pe Netflix din 2019, seria Sex Education a fost nominalizată și a câștigat mai multe premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial de comedie pentru sezonul 3 la cea de-a 50-a ediție a Premiilor Emmy, din 2022. Sex Education: Sezonul 3 a avut 66,6 milioane de vizualizări în primele 91 de zile.

Într-o scrisoare adresată fanilor, creatoarea, scriitoarea principală și producătoarea executivă, Laurie Nunn a spus: „Suntem incredibil de mândri de Sex Education și ne simțim îndatorați scriitorilor, distribuției și echipei noastre geniale care a pus atâta inimă în realizarea fiecărui episod. Au muncit pentru a vă aduce ultimul sezon și abia așteptăm să îl împărtășim cu voi.”

Laurie a vorbit și în exclusivitate pentru Tudum. Poți citi interviul aici.

Despre Sezonul 4:

După închiderea Moordale Secondary, Otis și Eric se confruntă cu o nouă realitate – prima lor zi la Cavendish Sixth Form College. Otis are emoții în legătură cu înființarea noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie din nou văzuți ca niște ratați. Dar Cavendish este un șoc cultural pentru toți studenții din Moordale – ei credeau că sunt progresiști, dar acest nou liceu este la un alt nivel. Elevii fac zilnic yoga în grădina comună, sustenabilitate este foarte importantă și un grup de copii a devenit popular pentru că aceștia sunt… amabili?! Viv este total surprinsă de abordarea necompetitivă a studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să treacă peste relația cu Cal. Aimee încearcă ceva nou cu un curs de artă, iar Adam se luptă să-și dea seama dacă o școală de stat este pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa Universitate Wallace, unde are ore cu autorul Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce se adaptează să nu fie un copil singur sau singurul terapeut din campus.

Creatoare și scriitoare principală: Laurie Nunn

Scriitori: Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom și Thara Popoola 

Regizori: Dominic Leclerc, Michelle Savill și Alyssa McClelland

Producători Executivi: Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor, Clare Couchman

Producător al seriei: Callum Devrell-Cameron 

Producător: Rem Conway

Sex Education: Sezonul 4 este produs de Eleven pentru Netflix.  

Filmările au avut loc în 2022-2023 în Țara Galilor, Marea Britanie.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (3 – 9 septembrie 2018)

Jovi Ene

Anim’est a electrizat publicul din Chişinău

Jovi Ene

„If I Ain’t Got You”, Alicia Keys si Orchestra Globala a Reginei Charlotte | Netflix

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult