Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Sandman, Beverly Hills Cop: Axel F

Serialul The Sandman aduce noi membri in distributie

Netflix anunță astăzi noi actori și personaje pentru următorul sezon al serialului The Sandman:

  • Ruairi O’Connor (he/him) îl joacă pe ORPHEUS, poet, muzician și oracol, singurul copil al lui Dream și al muzei Calliope (ultima dată văzută în episodul 111 din The Sandman). Orpheus este un tânăr idealist, romantic, foarte asemănător tatălui său – până când e lovit de tragedie, fapt ce îi dezvăluie adevărata natură a iubirii.
  • Freddie Fox (he/him) este LOKI, zeul haosului. Loki este un schimbător de forme fermecător și seducător. Cea mai inteligentă și periculoasă persoană din orice încăpere, Loki este complet irezistibil și nu trebuie niciodată să-i fie încredințată încrederea.
  • Clive Russell (he/him) este ODIN, tatăl lui Thor și fratele de sânge al lui Loki. Este un aliat vechi de-ai lui Dream, dar este forțat să ia măsuri extreme în eforturile sale de a-l împiedica pe Ragnarök.
  • Laurence O’Fuarain (he/him) este THOR, zeul furtunii. Cu ciocanul său Mjollnir, Thor este răstit, grosolan și condus în întregime de poftele sale – pentru mâncare și băutură, pentru luptă și pentru sex.
  • Ann Skelly (she/her) este NUALA și Douglas Booth (he/him) este CLURACAN, emisari regali de la curtea Zânelor. Nuala și Cluracan sunt frați care sunt opuși din toate punctele de vedere. Nuala este responsabilă, empatică și principială. Cluracan este un vagabond impulsiv care trăiește pentru plăcere. Sunt în dezacord în legătură cu totul, cu excepția devotamentului lor unul față de celălalt.
  • Jack Gleeson (he/him) este PUCK, un spiriduș malițios care servește drept bufon regelui Auberon al Zânelor. Puck este fascinat de muritori și nu se bucură de nimic mai mult decât să se joace cu ei pentru propriul său amuzament. El este, de asemenea, inspirația pentru Puck-ul lui Shakespeare din „Visul unei nopți de vară”.
  • India Moore (she/her) este WANDA, șoferiță profesionistă și agentă de securitate pentru o firmă de turism exclusivă. Wanda se dovedește a fi un ghid indispensabil într-o călătorie nesfârșită pe drumul către lumea trezită.
  • Steve Coogan (he/him) este vocea lui BARNABAS, companionul canin al fratelui risipitor al Eternilor. Barnabas este loial și iubitor, dar un critic sincer. Este cel mai bun prieten al omului și cel mai dur critic al acestuia.

Distribuția recurentă anunțată anterior: Tom Sturridge (he/him), Kirby (she/her), Mason Alexander Park (they/them), Donna Preston (she/her), Patton Oswalt (he/him), Vivienne Acheampong (she/her), Gwendoline Christie (she/her), Jenna Coleman (she/her), Ferdinand Kingsley (he/him), Stephen Fry (he/him), Asim Chaudhry (he/him), Sanjeev Bhaskar (he/him), Vanesu Samunyai (she/her), și Razane Jammal (she/her).

Citește articolul de pe Tudum.com pentru a afla mai multe despre The Sandman și pentru a accesa citate de la creatorul și producătorul executiv Neil Gaiman, precum și de la producătorul executiv, showrunner-ul și scenaristul Allan Heinberg.

DESPRE THE SANDMAN

Sinopsisul Sezonului 1: După ce este este capturat pe neașteptate și ținut prizonier vreme de peste o sută de ani, Sandman, alias Dream (Tom Sturridge), entitatea cosmică extraordinară care ne controlează toate visele, trebuie să călătorească printre diverse lumi și momente din timp pentru a elimina haosul creat de absența sa.

Bazat pe îndrăgita serie de benzi desenate premiate și semnate de Neil Gaiman, The Sandman este un amestec complex de mitologie și fantezie întunecată centrat pe personaje, cuprinde zece capitole extraordinare și descrie nenumăratele aventuri ale lui Dream. Serialul îi are ca producători executivi pe Gaiman, pe realizatorul Allan Heinberg și pe David S. Goyer, care s-au ocupat și de partea de dezvoltare. Sandman este produs de Warner Bros. Television.

Producător Executiv / Showrunner / Scenarist: Allan Heinberg

Producători Executivi: David S. Goyer, Neil Gaiman

Dezvoltat de: Neil Gaiman & David S. Goyer & Allan Heinberg

Bazat pe seria de benzi desenate: de Neil Gaiman, Sam Keith și Mike Dringenberg

Studio: Warner Bros. Television


Crazy Frog revine cu un nou videoclip cu ocazia lansării filmului Beverly Hills Cop: Axel F

Axel F și Crazy Frog formează un duo iconic încă din 2009. Astăzi, Crazy Frog revine cu un nou videoclip pentru filmul Beverly Hills Cop: Axel F, cu Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylor Paige, Judge Reinhold, John. Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot și Kevin Bacon. Tema originală Beverly Hills Cop a fost compusă de Harold Faltermeyer.

 

Cunoscuta melodie nu poate sugera decât un singur lucru: Axel s-a întors în Beverly Hills. La patruzeci de ani după ce filmul original a stabilit un record la box-office, a trimis coloana sonoră plină de hituri în topul clasamentelor, a pus bazele genului comediei de acțiune și a cimentat statutul de superstar al lui Eddie Murphy, îndrăgitul personaj revine într-o comedie spumoasă și palpitantă. Alături de personajele familiare ale francizei care revin pe ecran, apar si altele noi, care oferă noi valențe poveștii nonconformistului polițist din Detroit, ce se dezlănțuie pe terenul celor bogați și faimoși.

DESPRE BEVERLY HILLS COP: AXEL F

Regizat de: Mark Molloy

Bazat pe personajele create de: Danilo Bach și Daniel Petrie, Jr.

Poveste de: Will Beall

Scris de: Will Beall și Tom Gormican & Kevin Etten

Produs de: Jerry Bruckheimer, p.g.a., Eddie Murphy, p.g.a., Chad Oman, p.g.a.

Co-produs de: Melissa Reid

Producători Executivi: Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster, Lorenzo Di Bonaventura

Cu: Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot și Kevin Bacon

Sinopsis: Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

Articole similare

Lansarea campaniei ”Te așteptăm în librărie!” 2013

Jovi Ene

Asta-seara la Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti – Cinema Studio, ora 20.15 – „Stele nelinistite”

Jovi Ene

Top vanzari Publica @ Bookfest 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult