Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Polar: Viforul nopții, Velvet Buzzsaw, Marvel’s The Punisher

Polar: Viforul morții – Trailer oficial

Cel mai bun asasin din lume, Duncan Vizla, alias Kaizerul Negru (Mads Mikkelsen), se retrage din activitate, iar fostul său angajator îl declară un pericol pentru firmă. Văzându-se obligat să reintre în acțiune, protagonistul înfruntă o armată de ucigași necruțători mai tineri și mai rapizi, care vor face orice pentru a-l elimina.

Regizat de Jonas Åkerlund, Polar este scris de Jayson Rothwell și produs de Jeremy Bolt, Robert Kulzer și Hartley Gorenstein. Din distribuția Polar fac parte Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville și Richard Dreyfuss. Polar este bazat pe romanul grafic Dark Horse “Polar: Came from the Cold” de Victor Santos.

Polar va fi lansat pe Netflix pe 25 Ianuarie 2019.


Trailer oficial VELVET BUZZSAW // Arta este periculoasa sub orice forma

Velvet Buzzsaw este un thriller satiră cu acțiunea plasată în lumea artei contemporane din Los Angeles, unde artiștii care fac bani frumoși și colecționarii de top plătesc un preț exorbitant atunci când arta devine marfă.

netflix.com/velvetbuzzsaw

Distribuție: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Toni Collette, John Malkovich, Zawe Ashton, Natalia Dyer, Tom Sturridge, Daveed Diggs, Billy Magnussen

Regizor și scenarist: Dan Gilroy

Producător: Jennifer Fox

Producător executiv: Betsy Danbury

Data de lansare: 1 februarie


Lansare Trailer Marvel’s The Punisher Sezonul 2

Netflix lansează trailerul oficial pentru Marvel’s The Punisher Sezonul 2 care va avea premiera globală pe 18 ianuarie.

Mult așteptatul sezon 2 din Marvel’s The Punisher începe în călătoria pe care Frank Castle o face pentru a se îndepărta de trecut. Cu toate acestea, Frank nu poate să lase totul în urmă atunci când se confruntă cu probleme.

netflix.com/marvelsthepunisher

Despre Marvel’s The Punisher Sezonul 2:

Fostul pușcaș marin Frank Castle (Jon Bernthal) duce viață liniștită pe drum atunci când ajunge să se implice în tentativa de crimă a unei adolescente (Giorgia Whigham). Pe măsură ce este atras în misterul din jurul ei și al celor care vor să afle informațiile deținute de ea, Castle ajunge să fie urmărit din nou de o serie de dușmani mai noi sau mai vechi. Toate acestea îl forțează să decidă dacă ar trebui să își accepte destinul și să își trăiască viața ca The Punisher.

Steve Lightfoot (Hannibal) este showrunner, scenarist și producător executiv. Din distribuție fac parte și:  Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Jason R. Moore (Curtis Hoyle), Josh Stewart (John Pilgrim) și Floriana Lima (Dr. Krista Dumont).

Articole similare

Top 5 cele mai bune filme văzute pe Netflix în noiembrie 2018

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 3 – 6 mai 2011

Delia Marc

Peste 850 de spectatori in al doilea week-end de filme romanesti

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult