Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: lună dedicată femeilor, Moștenirea lui Jupiter, Sky Rojo, Thunder Force, Lupin

Netflix dedică luna martie femeilor care au deschis drumuri în divertisment

Pentru femeile din divertisment, drumul nu a fost întotdeauna ușor, însă nu am fi ajuns niciodată unde ne aflăm astăzi dacă nu ar fi existat alte femei care să dea startul.

Netflix dedică luna martie femeilor care au marcat cele mai fascinante premiere de pe ecran și publică pe canalele de social media locale un video manifest dublat în limba română de prima voce feminină din România asociată cu divertismentul global: Irina Margareta Nistor.

Despre viziunea Netflix pentru viitoarea generație de femei din divertisment:

Netflix susține vocile feminine și va continua să o facă în viitor, iar pentru Bela Bajaria, Head of Global TV la Netflix, investiția în viitoarea generație din industria de divertisment este o prioritate.

În calitate de femeie de origine indiană care a crescut în SUA, nu am văzut niciodată pe ecran un personaj care să arate ca mine, până când Parminder Nagra s-a alăturat ER în 2003. Însă în momentul în care am început să citesc scenarii în calitate de tânără angajată în televiziune, nu am lăsat precedentul să mă influențeze: în mintea mea, eroina oricărei povești era întotdeauna o fată de culoare, cu speranțe și aspirații, puncte forte și talente, la fel ca toate personajele albe. Ani mai târziu am reușit să transform acest vis în realitate cu Mindy Kaling în The Mindy Project – prin acest proiect, cred că milioane de fete din India au ajuns să vadă pe ecran un personaj care arată ca ele pentru prima oară.

Astăzi, sunt mândră să lucrez într-o companie care a adus multe premiere feminine la viață, atât în fața camerei de filmat, cât și în culise: prima actriță de origine Indigenă Mexicană nominalizată la Premiile Academiei; primul stand-up special cu o femeie coreeană; prima femeie de culoare care să regizeze un film cu supereroi; și prima femeie transgender care să semneze un contract pe termen lung cu un studio. Dar suntem abia la început. Este motivul pentru care sunt mai determinată ca niciodată să mă asigur că următoarea generație de femei din industrie are mai multe oportunități decât cea anterioară.

Experiența m-a învățat că poveștile extraordinare sunt universale: că pot veni de oriunde, pot fi create de oricine și îndrăgite de toată lumea – ceea ce contează este că sunt spuse într-un mod autentic. Acum trebuie să ne asigurăm că vocile ignorate de obicei – în acest caz femeile – primesc aceleași șanse de a fi auzite în industria noastră.

Pentru a descoperi mai multe povești create de, pentru și cu femei, accesați colecția dedicată: netflix.com/ziuainternationalaafemeii

În plus, am pregătit și o listă cu recomandări producții despre femei care au scris istorie. De la prima femeie care a ajuns milionară prin propriile forțe, până la povestea uneia dintre primele femei din India devenită pilot de luptă, sunt multe povești de văzut, învățat și explorat de la aceste femei care au deschis drumuri:

Mostenirea lui Jupiter | Primele imagini – De la Benzi Desenate la micul ecran | Netflix

DE LA BENZI DESENATE LA MICUL ECRAN:

Frank Quitely, artistul de benzi desenate care a creat Jupiter’s Legacy, schițează primele imagini oficiale din serial

În primele imagini oficiale din Jupiter’s Legacy, puteți să urmăriți primele cadre din serie – prin transformarea schițelor exclusive ale lui Frank Quitely în primele imagini capturate din noua dramă epică Jupiter’s Legacy, care debutează pe 7 mai pe Netflix. 

Cel mai terifiant ticălos al sezonului, Blackstar, prinde viață. Îi prezentăm pe Hutch (Ian Quinlan), fiul unuia dintre cei mai mari super- răufăcători ai lumii și pe Chloe Sampson (Elena Kampouris), fiica celor mai mari supereroi din lume. Este dezvăluit personajul Sheldon Sampson (Josh Duhamel) în 1929, care îl întâlnește pe fiul său, Brandon Sampson (Andrew Horton). În cele din urmă, sunt dezvăluite prima generație de supereroi Lady Liberty / Grace Sampson (Leslie Bibb), The Utopian / Sheldon Sampson (Duhamel) și Brainwave / Walter Sampson (Ben Daniels). 

P.S. Fanii care se uită atent pot descoperi detaliile ascunse.

DESPRE JUPITER’S LEGACY/ MOȘTENIREA LUI JUPITER:  

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton și Sang Kyu Kim.


Netflix prezinta trailerul serialului Sky Rojo

TOTUL ÎNCEPE CU O CANAPEA ROȘIE DE PIELE…

Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Lali Espósito, Yany Prado și Enric Auquer joacă în noul serial de la creatorii La Casa de Papel

Sky Rojo va fi lansat la nivel mondial pe 19 martie

Madrid, 2 martie 2021 – Coral (Verónica Sánchez) evadează din clubul Las Novias alături de Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado). Împreună, își vor căuta libertatea, fiind urmărite de Moisés (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer), complicii lui of Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul și proprietarul clubului.

Cele trei femei pornesc într-o cursă disperată în care se vor confrunta cu pericole de toate felurile și în care singurul scop este să rămână în viață și să-și obțină libertatea. Totul este posibil atunci când viitorul nu reprezintă altceva decât încercarea de a rămâne în viață pentru următoarele cinci minute. Și există o singură modalitate prin care ele să se asigure că această realitate nu le zdrobește: cu determinare, atenție și umor.

Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură: aceasta este promisiunea Sky Rojo, noua serie pe care Netflix o va lansa la nivel mondial pe 19 martie, al cărei trailer a fost dezvăluit astăzi. Sky Rojo este confirmat pentru două sezoane, iar primul constă în opt episoade de 25 de minute. Această serie dramatică oferă un format cu adevărat unic și un amestec inovator de genuri: creatorii săi, Álex Pina și Esther Martínez Lobato (Money Heist) l-au numit „Latin pulp”.

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina care își propune să creeze seriale ce să se distingă de restul. De la lansare, aceasta a dezvoltat La Casa de PapelThe Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cel mai nou titlu.


THUNDER FORCE | Lansare Key Art & Trailer

PE NETFLIX DIN 9 APRILIE

Într-o lume în care superrăufăcătorii apar la tot pasul, două prietene din copilărie acum înstrăinate fac din nou echipă după ce una dintre ele găsește o metodă care le oferă superputeri pentru a-și putea proteja orașul.

Cu: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Kevin Dunn, Melissa Leo, Jason Bateman

Regizat și scris de: Ben Falcone

Produs de: Marc Platt, Adam Siegel, Ben Falcone, Melissa McCarthy


LUPIN Partea 2 | Teaser oficial

Acesta nu mai este un joc.

Din dorința de a se răzbuna împotriva lui Hubert Pelligrini, Assane și-a distrus familia.

Pus la perete, acum trebuie să se gândească la un nou plan, chiar dacă asta înseamnă să se pună singur în pericol.

Lupin Partea 2. În curând.

DESPRE LUPIN

  • Casting: Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine BoutellaSoufiane Guerrab;
  • Creat de: George Kay în colaborare cu François Uzan;
  • Regizat de: Ludovic Bernard (episoadele 6 &7), Hugo Gélin (episoadele 8,9 & 10);
  • Produs de: Gaumont Télévision (Isabelle Degeorges, Nathan Franck);
  • Partea a doua va fi compusă din 5 episoade.

Articole similare

Prima ediție Classy Film Festival are loc între 20-23 mai 2021

Jovi Ene

Norman Manea, la Cafeneaua Critica

Jovi Ene

Lansare “Noul cinema romanesc. De la tovarasul Ceausescu la domnul Lazarescu” la Festivalul DaKINO 21

Codrut

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult