Stiri

Narcos: Mexico Sezonul 2 – Lansare Trailer & Key Art

NU POȚI FI PE VAL O VEȘNICIE

Vrei să dobori un imperiu? Împarte-l.

Narcos: Mexico Sezonul 2 are premiera pe 13 februarie pe Netflix.

Narcos: Mexico Sezonul 2 continuă povestea lui Miguel Ángel ​Félix Gallardo, acum Nașul primului cartel Mexican – Cartelul Guadalajara – care depune eforturi pentru a păstra controlul, crește imperiul și remedia trădările și sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge El Padrino. Pe măsură ce apar conflicte între „plazas” din Cartel, Felix începe să piardă controlul. În plus,  moartea agentului DEA Kiki Camarena cauzată de cartel și politicieni corupți atrage consecințe. „Operation Leyenda” condusă de agendul DEA Walt Breslin, ale cărui metode nu sunt întotdeauna curate, îi vizează pe Félix Gallardo și pe șefii cartelului, contribuind la instabilitatea grupării.

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (24 – 30 septembrie 2018)

Jovi Ene

Ediţia cu numărul 26 a Târgului de Carte LIBREX. Primăvara cărţilor la Iaşi

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (5 – 11 martie 2018)

Jovi Ene

1 comment

Florentina 1 februarie 2020 at 13:14

Bună ziua,mulțumesc pentru comentarii, Este reconfortant sa ai încredere în cineva,am intuit că nu voi regreta, evident nu toate articolele sunt pe gustul meu ,dar incerc să mă „reformulez” ,că da zic așa.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult