Stiri

MediaPro Distribution este distribuitorul oficial al filmelor Warner Bros. Pictures in Romania

MediaPro Distribution anunta faptul ca incepand cu luna ianuarie 2011 devine distribuitorul exclusiv al productiilor Warner Bros. Pictures in cinematografele din Romania.

Parte integranta a MediaPro Entertainment, divizia de continut a companiei Central European Media Enterprises, unul dintre cele mai puternice grupuri media din Europa Centrala si de Est, cu o activitate de succes in Romania, Cehia, Slovacia, Croatia, Slovenia si Bulgaria, MediaPro Distribution este liderul pietei romanesti de distributie in cinema a filmelor independente, aducand publicului titluri renumite precum The Twilight Saga, seria Step Up sau My Bloody Valentine.

In calitatea sa de distribuitor exclusiv al productiilor Warner Bros. Pictures in Romania, MediaPro Distribution isi va imbogati palmaresul cu cele mai puternice titluri din industria cinematografica, pentru a deveni incepand cu 2011 un brand consolidat prin excelenta produselor sale.

Cel mai prolific producator si distribuitor de filme artistice la nivel mondial, Warner Bros. Pictures se bucura de o istorie de aproape un secol in care a setat standardele  cinematografiei universale, reusind sa atraga un numar impresionant de spectatori in salile de cinema prin productiile sale de succes, francizele: Lord of the Rings, Harry Potter, Matrix si blockbusterele recente: Hangover, Sherlock Holmes, Happy Feet.

In topul celor mai asteptate lansari cinematografice din 2011 se regasesc filme din portofoliul Warner Bros. Pictures pe care MediaPro Distribution le va aduce in exclusivitate pe marile ecrane din Romania: Yogi Bear (3D), Hall Pass (o comedie spumoasa cu Owen Wilson si Christina Applegate), Sucker Punch (un SF fascinant regizat de catre autorul celebrelor 300 si Watchmen), The Hangover Part II, Green Lantern (3D) (un nou superou din galeria Marvel adus la viata de catre Ryan Reynolds),  Harry Potter (ultima parte a francizei fenomen in format 3D), Horrible Bosses (o super comedie cu Jennifer Aniston, Colin Farrell si Kevin Spacey in rolurile principale), Happy Feet 2 (3D), Sherlock Holmes 2 si multe altele.

Incepand cu luna ianuarie a anului urmator, MediaPro Distribution are onoarea de a distribui in cinematografele din toata tara cele mai spectaculoase filme Warner Bros. Pictures din 2011, atat in format clasic, cat si digital si 3D.

Articole similare

Mâine începe Festivalul de Film UrbanEye /ediția a 2-a/ despre oraș prin film

Jovi Ene

Filme noi pe Netflix în octombrie 2021

Jovi Ene

Filme noi și retrospective la încheierea sezonului de Cinema în aer liber

Jovi Ene

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult