Stiri

Facem cu ochiul filmelor bune! Înscriere filme în competiția pentru Festivalul de Film UrbanEye 2015

UrbanEyePână pe 7 octombrie mai pot fi înscrise filme în competiția pentru Festivalul de Film UrbanEye 2015.

Sunt așteptate filme care abordează aspecte ale realității românești legate de oraș, locuire, arhitectură, patrimoniu sau viața urbană. Filmele pot fi din orice categorie: documentare, ficțiune, experimentale, animație, scurt, mediu sau lungmetraj.

Filmele nominalizate vor fi proiectate într-o secțiune specială a Festivalul de Film UrbanEye din această toamnă (12- 15 noimbrie 2015), iar cel mai bun film va primi premiul juriului.

Regulamentul care descrie condițiile de participare și formularul de înscriere se găsesc pe websiteul festivalului: www.urbaneye.ro.

Event Fb: Înscriere filme pentru premiul UrbanEye Pagină Fb: UrbanEye Film Festival

Trailer festival 2014: https://vimeo.com/111418378

Pentru alte informații vă rugăm să ne scrieți la info@urbaneye.ro.

Proiectul UrbanEye a fost inițiat în 2014 ca platformă de discuție despre oraș și arhitectură, prin intermediul filmului, atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru publicul larg. Activitatea principală este organizarea primului festival de film din România care promovează discuția despre mediul construit și viața urbană. Începând cu ediția din acest an, UrbanEye încurajează realizarea de filme inspirate din realitatea arhitectural-urbană românească, printr-o secțiune specială în cadrul festivalului.

UrbanEye – Despre oraş prin film este un proiect cultural al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Articole similare

Filme clasice acompaniate de muzică live la TIFF Sibiu 2011

Delia Marc

Storytelling in Public Speaking

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți „Grădina speranţei”, de Diane Ackerman! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult