Stiri

Expozitie: Mauritania. A Crazy Ride, fotografii de Alex Stafie

Fotografii din mijlocul Deșertului Sahara, în format print; expoziție cu vânzare găzduită de Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

FB: https://www.facebook.com/events/1883553638625357/


Călătoria a fost făcută și povestea a fost spusă, iar acum fotografiile vorbesc.

Vă invit cu entuziasm să pășiți în mijlocul primei mele expoziții, o experiență organizată împreună cu echipa JourneyPub, ca urmare a evenimentului în care am spus povestea pe larg a acestei călătorii. Am acceptat să expun în print 6 fotografii cu scene care m-au împactat pe parcursul călătoriei prin Mauritania.

Împreună cu prietenul meu Dragoș, am petrecut 8 zile în această țară, si am trait briza Atlanticului, dormitul in dunele caniculare ale Saharei… și am traversat deșertul într-un vagon de metal. Am cunoscut oameni faini și am dormit sub cerul African.

Piesa centrală a călătoriei a fost șarpele de metal care traversează nisipurile deșertului, zi de zi: trenul, lung de aproape 3km, transportă minereu de fier. Cu acest mijloc am reușit sa străbatem țara de la coastă spre inima ei și în același timp să simțim cu adevărat o parte din viața locuitorilor.

Călătoria prin Mauritania nu a fost una ușoară, dar am reușit astfel să simțim Africa autentică. Am ales cu greu 6 cadre care să imortalizeze experiența… Mauritania. A Crazy Ride.

Alex Stafie, fotograf și călător

https://www.facebook.com/stafie.alex


Mini expoziția cuprinde 6 lucrări disponibile spre vânzare la prețul de 99 ron fiecare, printate în format 60×40 cm, pe suport de forex 4 mm.

Detalii cumpărare: Alex Cătălin Stafie, 072 6616 894

Parteneri media: RRC prin emisiunea Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, RomaniaPozitiva, Gratuitor.ro, Iqool.ro, Munteanu, PierdutPrinLume, Filme-carti.ro, ChestiiUrbane.ro

Articole similare

Lansările lunii iulie la Provideo.ro

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (14 – 20 noiembrie 2016)

Jovi Ene

Cărţile digitale ale editurilor Polirom şi Cartea Românească disponibile şi în format compatibil cu tabletele Kindle

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult