Stiri

Zilele Francofoniei la ICR Tel Aviv

francoVineri, 1 martie 2013 – Miercuri, 20 martie 2013

Ambasada României în Israel şi Institutul Cultural Român de la Tel Aviv vă invită la manifestările dedicate „Zilelor Francofoniei„, în perioada 1-20 martie 2013. Prezenţa românească în cadrul evenimentelor va fi reprezentată de un concert de muzică de jazz susţinut de 3 studenţi din cadrul Conservatorului Israelian din Tel Aviv- Departamentul de Muzică Jazz, şi de un stand naţional organizat de Ambasada României în Israel.

Recitalul va avea loc vineri, 01 martie, ora 12.30 la sediul Institutului Francez din Tel Aviv (Blvd. Rotschild nr.7, tel: 03 796 80 00).

Începând cu 1998, în fiecare an, pe 20 martie, se sărbătoreşte la nivel mondial Ziua Internaţională a Francofoniei, iar Ambasada Franţei și Institutul Francez în colaborare cu instituții ale diverselor țări francofone organizează în Israel o serie de evenimente culturale sub titlul „Zilele Francofoniei”.

Alături de Franţa (Institutul Francez din Israel şi Ambasada Franţei), în acest an, vor  participa ambasadele Belgiei, Canadei, Ciprului, Greciei, Elveţiei, Vietnamului, Congoului, Camerunului şi a României.

Programul include o serie de activităţi din domenii variate: colocvii, conferinţe, spectacole, concerte, precum şi vizite educative în cele mai importante licee şi şcoli francofone din Israel.

Mai multe detalii aici.

Articole similare

Sfarsitul se apropie – Netflix lanseaza first look si teaser pentru La Casa de Papel Partea 5 Volumul 2

Jovi Ene

Mircea Horia Simionescu (1928-2011)

Jovi Ene

Superman, Spiderman sau Batman

Delia Marc

1 comment

codrut constantinescu 1 martie 2013 at 13:01

Sper sa nu lipseasca lucrarile celebrului acadamician Andrei Marga publicate la Editura ICR traduse in paispe limbi!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult