Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Fabrica de bani: Partea 3, Stranger Things 3, Dark

Fabrica de bani: Partea 3 | Trailer oficial

Pregătiți pentru joc? Gașca se întoarce

LA CASA DE PAPEL (FABRICA DE BANI): PARTEA 3

Membrii echipei au fost anunțați în timpul finalei Champions League: Hovik Keuchkerian, Jaime Lorente, Rodrigo de la Serna, Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Darko Peric, Luka Peros, Esther Acebo, Pedro Alonso, Miguel Herrán și Alba Flores.

#LCDP3


Netflix lanseaza ilustratia Stranger Things 3

netflix.com/strangerthings

Lansare: 4 iulie 2019

Format: 8 episoade

Creatori: Frații Duffer

Producători executivi: Frații Duffer, Shawn Levy, Dan Cohen, Iain Paterson

Produs de: O producție Netflix (21 Laps & Monkey Massacre Productions)

Despre:

Este anul 1985 în Hawkins, Indiana, iar vara este în toi. Toată lumea este în vacanță, s-a deschis un nou mall în oraș, iar puștii din Hawkins se transformă în adolescenți. Poveștile de iubire complică dinamica grupului, însă vor căuta o soluție pentru a crește, fără să se despartă. Între timp, un pericol se apropie. Atunci când orașul este amenințat de dușmani mai noi sau mai vechi, Eleven și prietenii ei își amintesc de faptul că răul nu dispare, ci evoluează. Acum trebuie să se alieze pentru a supraviețui și să își aducă aminte că prietenia este mai puternică decât teama.


DARK Sezonul 2 //Trailer si Key Art

Trilogia continuă. Partea a doua începe. DARK Sezonul 2 se întoarce pe 21 iunie, exclusiv pe Netflix.

 Netflix lansează trailerul oficial al Trilogiei DARK. Pe lângă imagini din sezoanele 1 și 2, aflăm că va exista un al treilea sezon care va încheia trilogia.

 Apocalipsa trebuie să se întâmple.

Articole similare

Concurs: Câștigă unul dintre cele 3 vouchere de 100 lei, valabile la Bookfest 2017! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Mic tratat de manipulare pentru uzul oamenilor cinstiţi”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Câştigătorii volumului “Litera din scrisoarea misterioasa”, oferit de Editura Polirom

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult