Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Disenchantment, serie de proiecte cu Shondaland, Elite, The Crown, Murder Mystery, Altered Carbon

Trailerul oficial Disenchantment, lansat in cadrul San Diego Comic Con

Netflix a lansat, în cadrul San Diego Comic Con 2018, trailerul oficial al serialului de animație Disenchantment, realizat de Matt Groening, creatorul Familiei Simpson și Futurama. Allie Goertz (MAD Magazine/Everything’s Coming Up Simpson) a moderat panelul din care au făcut parte Matt Groening, creatorul Disenchantment, producătorul Josh Weinstein și membrii distribuției – Eric Andre, Nat Faxon, John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille și David Herman, alături de Claudia Katz de la studio-ul de animație Rough Draft.

https://www.youtube.com/watch?v=MN82KjDdVbA

Despre Disenchantment

Creat de Matt Groening, serialul Disenchantment este o comedie fantasy de 10 episoade și va fi lansat de Netflix pe 17 august. ÎnDisenchantment, utilizatorii vor fi purtați în Dreamland, un regat medieval aflat în ruină, unde vor urmări aventurile tinerei Bean – o prințesă amatoare de alcool, ale bătăiosului ei elf însoțitor – Elfo – și ale demonului ei personal – Luci. Pe parcurs, acest trio excentric va întâlni căpcăuni, spiriduși, harpii, drăcușori, troli, morse și mulți nătărăi.

În serial, vocile personajelor vor fi dublate de Abbi Jacobson (“Bean”), Nat Faxon (“Elfo”) și Eric Andre (“Luci”), alături de John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding și Lucy Montgomery.


Netflix si Shondaland anunta prima serie de proiecte

Netflix și Shondaland au anunțat primele proiecte care vor fi dezvoltate de Shonda Rhimes și Betsy Beers împreună cu echipa lor și care vor avea premiera pe Netflix, pentru membrii din întreaga lume.

Ne-am dorit ca noul Shondaland să fie un loc în care să putem diversifica poveștile pe care le spunem, unde colegii noștri pot să evolua creativ, și unde noi, ca echipă, să venim la birou plini de entuziasm”, a declarat Rhimes. „Ted, Cindy și toată echipa Netflix sunt partenerii ideali pentru a face lucrurile să se întâmple. Acesta este Shondaland 2.0.”

La Shondaland avem posibilitatea de a explora noi lumi și de a spune povești în moduri cât mai diferite”, a declarat Beers. „Suntem extrem de norocoși să lucrăm cu niște oameni atât de talentați și cu minunata echipă de la Netflix. Nu aș putea fi mai încântată de atât!”

A fost emoționant să începem această aventură cu Shonda, Betsy și cu echipa lor și să urmărim cum se bucură de întreaga libertate creativă care este posibilă la Netflix“, a declarat Cindy Holland (Vice President, Original Content, Netflix). “Inspirată de sensibilitatea de care dă dovadă Shonda, compania Shondaland se transformă în ceva cu adevărat special, care va reuși să încânte membrii Netflix din toată lumea”.

Proiectele viitoare includ următoarele titluri (toate se află în lucru):

Un proiect Shonda Rhimes

Noul proiect este bazat pe un articol din New York Magazine – How Anna Delvey Tricked New York’s Party People, care este scris de Jessica Pressler. Manhattan își face o prietenă ca nimeni alta. Dar este ea o adevărată expresie a visului american sau este o simplă impostoare?

*Shonda Rhimes (EP) va fi creatoarea serialului.

Un proiect Bridgerton

Bazat pe seria scrisă de Julia Quinn, proiectul aduce în prim-plan povești din înalta societate a Londrei din secolul 19, văzute prin ochii celor din cunoscuta familie Bridgerton.

*Chris Van Dusen, producătorul serialului Scandal, va adapta și produce serialul.

The Warmth of Other Suns

Bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Isabel Wilkerson (câștigătoare a premului Pulitzer), serialul urmărește migrația de zeci de ani a afro-americanilor care părăsesc Jim Crow South în căutarea unei vieți mai bune, între anii 1916 și 1970.

*Anna Deavere Smith – câștigătoarea medaliei National Humanities, a premiului MacArthur Genius Grant și dubla câștigătoare a premiului Drama Desk – va fi producătorul executiv.

Pico & Sepulveda

Cu acțiunea stabilită în 1840, în Mexic, serialul urmărește finalul unei ere idilice, când forțele armate americane încearcă să își revendice zona.

*Scriitoarea Janet Leahy, câștigătoare a premiului Emmy, va fi producătorul executiv.

Reset:  My Fight for Inclusion and Lasting Change

Netflix și Shondaland au achiziționat drepturile de imagine pentru memoriile lui Ellen Pao, în care autoarea povestește despre viață și carieră, dar și despre procesul pe care l-a intentat fostului ei angajator, eveniment care a fost intens mediatizat și care a condus la mișcarea Time’s Up.

The Residence

Netflix și Shondaland au câștigat drepturile de imagine pentru renumita carte de non-ficțiune scrisă de Kate Andersen Brower – The Residence: Inside the Private World of the White House. Cartea oferă informații reale din interiorul Casei Albe și prezintă viața rezidenților într-una dintre cele mai renumite case din istorie. 

Sunshine Scouts

În acest serial de comedie cu umor negru, niște adolescente aflate într-o tabară sunt nevoite să își testeze abilitățile de supraviețuire, după ce scapă de un dezastru apocaliptic.

*Scriitoarea și actrița Jill Alexander (Co-EP) va crea acest serial.

Hot Chocolate Nutcracker

Acest documentar este despre culisele spectacolului de balet realizat de Debbie Allen Dance Academy, o reinterpretare a Spărgătorului de Nuci, care aduce povestea clasică în era contemporană, cu ajutorul unei distribuții inclusive și de toate vârstele.

*Oliver Bokelberg (DP/Director Scandal) va fi directorul de imagine și producătorul documentarului.

Despre Netflix

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu peste 130 de milioane de abonați din 190 de țări, care se bucură de vizionarea de seriale originale, documentare și filme de lung metraj, într-o varietate de genuri și limbi. Abonații pot urmări oricâte programe doresc, în orice moment, oriunde, pe orice tip de ecran cu conexiune la internet. Abonații pot reda, opri și relua vizionarea, fără reclame sau alte întreruperi.

Despre Shondaland

Shondaland este o companie pionieră în domeniul storytelling-ului, care se află în spatele unor titluri de succes precum “Grey’s Anatomy,” “Scandal,” “How to Get Away with Murder”, “Private Practice”, “For The People” și “Station 19”. Fondată de Shonda Rhimes, căreia i s-a alăturat Betsy Beers pe zona de producție, Shondaland a obținut, de-a lungul ultimului deceniu, mai multe premii în cadrul unor evenimente cinematografice precum Golden Globes, Peabody Award, GLAAD Media Awards, NAACP Image Awards, Producers Guild și AFI Award. În 2017, Shonda Rhimes a fost inclusă în Television Academy Hall of Fame.


Netflix prezinta intreaga distributie a serialului spaniol ELITE

Lansarea noului serial va avea loc în toamnă

Noul serial reunește trei actori din La Casa de Papel – María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente – dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (Estoy Vivo), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection) și Omar Ayuso (care debutează în Elite). Din distribuție face parte și Danna Paola (Dare to Dream), care se numără printre cele mai populare actrițe și cântărețe din Mexic.

ELITE este cel de-al doilea titlu original spaniol, este regizat de Ramón Salazar (Sunday’s Illness, Three Steps Above Heaven) și Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town) și scris de Carlos Montero (The Time in Between și creatorul Physical or Chemical) și Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer și co-producătorul The Protected).

Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora s-a dărâmat, iar Consiliul Local a decis să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla curând că nu totul e așa cum pare.

Diferențele dintre cei care care au totul și cei care nu au nimic de pierdut duc la o crimă, al cărei autor ar putea fi orice persoană aflată în preajma elitei din Las Encinas.

Serialul este format din opt episoade și este produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

Netflix: media.netflix.com

Facebook: www.facebook.com/NetflixElite/

Instagram: @elitenetflix


Josh O’Connor și Marion Bailey se alătură distribuției celui de-al treilea sezon The Crown

· Josh O’Connor va interpreta rolul Prințului Charles.

· Declarația lui Josh O’Connor: „Sezoanele trei și patru vor reda câteva dintre cele mai turbulente evenimente din viața Prințului Charles și din istoria recentă, așa că sunt onorat să interpretez rolul celui care s-a aflat în centrulîntâmplărilor. Sunt încântat să mă alătur acestei familii talentate și sunt convins că mă voi integra cu ușurință.”

· Marion Bailey o va interpreta pe Regina Mamă.

· Declarația actriței Marion Bailey: “E minunat să mă alătur poveștii The Crown. E un serial extraordinar și am onoarea să interpretez un rol cu greutate, fascinant și extrem de iubit. Sunt încântată că fac parte dintr-o echipă atât de talentată!” 

· Al treilea sezon The Crown va avea lansarea în 2019, pe Netflix.

netflix.com/thecrown 


Încep filmările „Murder Mystery”, un film Netflix cu Adam Sandler și Jennifer Aniston

Netflix începe să filmeze, în cursul acestei săptămâni, filmul Murder Mystery, care îi reunește pe Adam Sandler (The Meyerowitz Stories, The Week Of) și pe Jennifer Aniston (Horrible Bosses, Marley and Me) și care este regizat de Kyle Newacheck (Game Over, Man!, Workaholics).

Filmările vor avea loc în Italia, în portul Santa Margherita Ligure și în zona Lacului Como. Din distribuție mai fac parte Luke Evans(The Alienist, Beauty and the Beast, The Hobbit Trilogy), Gemma Arterton (Their Finest, The Girl With All The Gifts), Luis Gerardo Mendez (Club de Cuervos, Nosotros Los Nobles, Time Share), Shioli Kutsuna (Deadpool 2), David Walliams (Little Britain, Dinner for Schmucks), Adeel Akhtar (The Big Sick, Murdered By My Father, Four Lions), John Kani (Captain America: Civil War, Black Panther, The Lion King), Ólafur Darri Ólafsson (The Meg, True Detective, The BFG), Dany Boon (câștigător al Premiului César; R.A.I.D. Special Unit, Bienvenue chez les Ch’tis) și Terence Stamp (nominalizat la Oscar; Miss Peregrine’s, The Limey, A Song For Marion)

Atunci când un polițist din New York (Adam Sandler) pleacă împreună cu soția sa (Jennifer Aniston) într-o călătorie mult așteptată prin Europa, o întâlnire imprevizibilă cu un bărbat misterios (Luke Evans) îi va aduce în ipostaza de invitați la o întrunire de familie pe iahtul bătrânului miliardar Malcolm Quince. Atunci când Quince este asasinat, cei doi devin suspecții principali, parcă desprinși dintr-un roman sau film polițist.

Filmul este scris de James Vanderbilt (The Amazing Spiderman, White House Down, Zodiac) de la Happy Madison, Endgame Entertainment, Vinson Films, Denver și Delilah Productions și produs de Adam Sandler, Allen Covert, Tripp Vinson, James D. Stern, Jamie Vanderbilt și Charlize Theron.  Murder Mystery va fi lansat pe Netflix în 2019.

Adam Sandler, despre filmările care au loc în Italia:“Iubesc Italia! Am fost aici cu soția mea, în urmă cu un an, și mi-a plăcut atât de mult încât am decis ca de această data să vin cu copiii și cu o întreagă echipă de producție… mâncare delicioasă, oameni grozavi, un excelent timp petrecut împreună cu familia.”


Netflix anunta cel de-al doilea sezon Altered Carbon

Anthony Mackie va interpreta rolul lui Takeshi Kovacs 

www.netflix.com/alteredcarbon

  • Netflix și Skydance Television vor realiza noi episoade pentru serialul Altered Carbon.
  • Serialul se bazează pe romanele SF ale lui Richard K. Morgan.
  • Anthony Mackie (Captain America series, Detroit) va interpreta rolul lui Takeshi Kovacs.
  • Laeta Kalogridis își va relua rolul de producător executiv al serialului.

·       Cu ocazia celui de-al doilea sezon, Alison Schapker se alătură echipei de producție în calitate de producător executiv.

  • David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross vor produce din partea Skydance.
  • Și James Middleton (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) se va număra printre producătorii executivi.

Despre Anthony Mackie  

Anthony Mackie a terminat Școala de Actorie Juilliard și a fost descoperit după ce a primit review-uri foarte bune pentru interpretarea rolului lui Tupac Shakur în spectacolul Up Against the Wind. La scurt timp, Mackie și-a făcut debutul în film, în 8 Mile, unde a interpretat rolul lui Papa Doc.

În 2009, actorul a jucat rolul Sergentului JT Sanborn în The Hurt Locker și rolul lui Tupac Shakur în Notorious. Mackie a mai făcut parte și din distribuția filmului All The Way, în regia lui Jay Roach, unde l-a interpretat pe Martin Luther King Jr., alături de Bryan Cranston – în rolul lui Lyndon B. Johnson.

Mackie face parte și din familia Marvel, acesta jucând rolul lui Sam Wilson/The Falcon în Captain America: The Winter Soldier,Avengers: Age of UltronAnt-ManCaptain America: Civil War, dar și în Avengers: Infinity War.

Actorul mai apărut și în Million Dollar BabyBrother to BrotherShelterPain & GainThe Adjustment BureauThe Night Before. În curând, va mai putea fi văzut în The Hate U Give, un film bazat pe romanul lui Angie Thomas, care va fi lansat în luna octombrie. Anul viitor, Mackie va mai apărea și în Miss Baia, alături de Gina Rodriguez.

Articole similare

TRIP TALKS #21: Digital nomads. Un sezon în America de Sud, cu Paul Manea și Lavinia Nistor

Jovi Ene

Lansare: Deadline de Adina Rosetti

Jovi Ene

Noutatile si evenimentele editurii Nemira la Gaudeamus 2015

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult