Stiri

Concurs: Câștigă una dintre cele cinci cărți „Engleza distractivă – metoda Larousse pentru 13 – 14 ani”!

Concursul nostru din această săptămână pune la bătaie cinci cărți de la Editura Meteor Press:

E vorba despre volumul „Engleza distractivă – metoda Larousse pentru 13 – 14 ani”, ce a apărut de curând în colecția Limbi străine.

Despre carte:

Cartea este concepută de specialiştii Larousse pentru copiii de 13-14 ani care studiază limba engleză.

Conţine exerciţii progresive, jocuri didactice, medalioane culturale.

Recapitularea unor noţiuni gramaticale esenţiale

Exerciţii adaptate în vederea aplicării cunoştinţelor

Jocuri antrenante

Vocabular tematic

Şiretlicuri care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti engleza

Informaţii despre civilizaţia britanică

Cu:

Răspunsuri amănunţite

Minilexicon englez-român

Lista unor verbe neregulate englezeşti

Pentru a câștiga cartea, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Către ce limbi străine ați îndrumat sau veți îndruma copiii dvs. și de ce?

Condiţii de participare:

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • câştigătorii vor fi desemnați astfel: 3 prin tragere la sorti prin intermediul Random.org și 2 pentru cele mai interesante răspunsuri, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 5 august 2018, inclusiv, iar castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi fiecare volumul „Engleza distractivă – metoda Larousse pentru 13 – 14 ani”.

Succes!

Concurs promovat pe Câștigă.net.

Later edit (10 august): Au fost trași la sorți și au fost aleși câștigătorii pentru cele mai interesante răspunsuri, astfel:

Cele mai frumoase răspunsuri: Stefan Ioana Georgiana și Catalina Ghitulescu.

Tragere la sorți: Alina S, LarisaM și Andreea Suceveanu.

Felicitări!

Articole similare

Stagiunea UNATC in luna decembrie – spectacol Unchiul Vania

Jovi Ene

România participă la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt, 14 – 18 octombrie 2015

Jovi Ene

Trip Talks #31: Solo la ghidon spre Iran. Hop in Malaezia. Restart in Indonezia, cu Alina Ene

Jovi Ene

24 comments

Andreea Suceveanu 30 iulie 2018 at 19:38

Catre lb romana pentru ca a devenit „straina” pentru mult prea multi.

Reply
mikel 30 iulie 2018 at 22:59

chineza avand in vedere numarul lor, ritmul de crestere si raspandirea prin lume, probabil ca si limba sa devina universala in ceva timp

Reply
Catalina Ghitulescu 30 iulie 2018 at 23:13

Sunt o bunica, care am invatat la scoala limbile franceza si germana, iar apoi am invatat singura limba engleza.
Am trei baieti adulti, care au invatat limbile engleza si franceza. As dori cartea pentru nepotica mea, care a inceput studiul limbilor engleza si germana (inca de la gradinita)

Reply
Andrei Bădică 30 iulie 2018 at 23:41

Mi-aș îndruma copiii spre limba engleză, deoarece, după cum prea bine știm, a devenit limba cea mai vorbită și folosită în întreaga lume. Dacă vor ști foarte bine engleza, cu siguranță că se vor descurca mult mai bine în viață, dar și în alte țări, dacă vor dori să plece în căutarea unui loc de muncă cât mai avantajos. De asemenea, i-aș mai sfătui să învețe și limba franceză, pentru că niciodată nu strică să știi cât mai multe limbi străine; cel puțin două este necesar și minimum să cunoști.

Reply
Stefan Ioana Georgiana 31 iulie 2018 at 10:06

În primul rând către engleză, pentru că este o limbă universală cu care se pot descurca oriunde în lume. Apoi aș vrea să mai învețe cel puțin alte două, una mai accesibilă, precum franceza, spaniola sau italiana și una mai dificilă, probabil japoneza sau mandarina, pentru efectele benefice asupra creierului. Orice limbă străină ar învăța știu că vor avea numai de câștigat pentru dezvoltarea lor personală și în orice carieră își vor alege.

Reply
Adrian 31 iulie 2018 at 10:54

Mi-am indrumat fiul catre limba engleza. A luat primele lecii, daca le pot spune asa, de la gradinita. Fiind usor de invatat, engleza este o limba universala, care permite dialogul/conversatia cu oricine de pe glob.

Reply
Ingrid Vanta 1 august 2018 at 08:00

Engleza,franceza, le invata la scoala. Asa ca eu as dori sa invete chineza si germana.De ce? In primul rand entru el, in al doilea rand pana in clasa a XIi-a cine sie ce o sa ai apara inprograma si se va da la BAC.

Reply
LarisaM 1 august 2018 at 22:51

I-as indruma in primul rand spre limba engleza, este o limba internationala si o pot folosi in orice loc din lume s-ar afla, iar apoi spre limba germana care desi este o limba dificila, este logica si reprezinta un bun antrenament pentru creier, ca sa nu mai vorbim de satisfactia pe care o resimti atunci cand reusesti sa o inveti,

Reply
Alina S 2 august 2018 at 11:11

Ambii mei copii studiaza la scoala limba engleza, in invatarea careia ii ajut si eu,pentru a se putea descurca in comunicarea inevitabila indiferent de locul sau situatia in care se afla. In continuare i-as incuraja sa studieze limba norvegiana care seamana din punct de vedere gramatical cu limba engleza, fiind insa mai usor de invatat (cel putin pentru romani) intrucat este ortofona. Nu astept de la ei sa atinga nivele exceptionale (decat daca si-o doresc), important este sa fie capabili sa inteleaga si sa utilizeze corect si adecvat aceste limbi in diferite contexte.

Reply
Constantin 2 august 2018 at 20:19

Băiețelul meu de 11 ani are deja 2 ani de meditații la Engleză. Cu alte cuvinte Engleză este cel mai bine să învețe pentru că pe viitor o să aibă nevoie nu ca mine care eram avansat la limba rusă și apoi a trebuit să învăț intensiv limba engleză !

Reply
Popa Georgeta 2 august 2018 at 21:29

Engleză , Engleză și iar Engleză pentru băiețelul neidentificate 11 ani pentru că ce rău a fost pentru mine în facultate când eram avansată la franceză și a trebuit să învăț dublu!

Reply
Spinu marilena 3 august 2018 at 05:40

Cred ca limba engleză deoarece este cea mai utilizata.

Reply
Anamaria 3 august 2018 at 10:17

Am doua fete care studiaza engleza si germana. La engleza completeaza pregatirea de la scoala si cu lectii private. Engleza este momentan o Limba universala, care trebuie cunoscuta, nu mai este un avantaj cunoasterea ei , este o cerinta. Datorita calatoriilor facute au intrat in contact ci franceza si pe viitor intentionez sa le indrum spre studiul acestei limbi

Reply
Mihaela H. 3 august 2018 at 12:40

Imi voi indruma copilul catre doua limbi straine foarte utile : engleza, pentru ca este o limba pe care o poti folosi ca mijloc de comunicare in multe tari, si germana deoarece exista multe oportunitati pentru gasirea unui serviciu bun in cazul cunoasterii acestei limbi.

Reply
Csoka Eugen 3 august 2018 at 13:20

Engleza ,este cea mai utilizata

Reply
BRIE MARIA 3 august 2018 at 14:50

Limba engleza …daca o cunosti bine , te vei descurca oriunde in lumea asta !!!

Reply
Roxana Enache 3 august 2018 at 15:14

Buna ziua! Imi voi indruma copii spre invatarea limbii engleze. Este o limba de circulatie internationala solicitata de majoritatea angajatorilor.

Reply
burlacu marius 3 august 2018 at 21:54

limba germana deoarce copii pot avea un viitor ,deoarece este CEA MAI CAUTATA LIMBA STRAINA DE CATRE ANGAJATORII DIN ROMANIA un procent semnificativ din cursurile corporate de limbi straine achizitionate de companii, au optat pentru germana,trendul cursurilor corporate pare sa situeze pe locul intai tot germana.Principalele companii care investesc in acest tip de serviciu sunt cele din din industriile IT, Banking, Pharma, Retail, Asigurari sau Transporturi.

Reply
Uglar Elisabeta 3 august 2018 at 23:15

L-am indrumat spre limba engleza deoarece a fost si este limba cea mai folosita si-mi indrum si nepotica spre aceasta limba .

Reply
Ciocoiu Mihaela 4 august 2018 at 16:09

Catre engleza l-am indrumat ,chiar face meditatie ,presimt ca o sa creasca mare si sigur o sa plece in alta tara.

Reply
Arabolu Raluca 5 august 2018 at 16:00

,Baiatul face meditatie la limba engleza, pentru ca a invatat-o de la gradinita. El fiind pasionat de calculatoare si Lego, pe viitor il va ajuta si limba engleza. Cea mica face tot engleza la gradinita si e incantata sa ne cante diferite cantecele in engleza. Le va fi folositoare pe viitor.

Reply
Monea Stefania 5 august 2018 at 22:23

Cred ca limba Engleza , Germana , Italiana si Spaniola sunt cele mai frecventate si cunoscute limbi , drep urmare spre aceste limbi as incuraja copiii sa le invete prin metode distractive , si as incerca sa fac in asa fel incat sa le placa sa invete ceva nou.

Reply
LarisaM 10 august 2018 at 14:08

Au fost alesi castigatorii?

Reply
Jovi Ene 10 august 2018 at 14:10

Nu, anunțăm în weekend.
Mulțumim pentru înțelegere!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult