Concurs: Câștigă una dintre cele cinci cărți „Engleza distractivă – metoda Larousse pentru 13 – 14 ani”!

DESPRE AUTOR

Jovi Ene

Îmi place să citesc, pe scurt. Așa că am avut ideea acestui blog colectiv cultural prin 2009, unde pasiunea mea pentru cărți și filme se materializează în formă scrisă. Doar o pasiune, sunt doar un cititor și un pasionat de filme, nicidecum un critic.( 24 )
 • Andreea Suceveanu

  Catre lb romana pentru ca a devenit “straina” pentru mult prea multi.

  Răspunde
 • mikel

  chineza avand in vedere numarul lor, ritmul de crestere si raspandirea prin lume, probabil ca si limba sa devina universala in ceva timp

  Răspunde
 • Catalina Ghitulescu

  Sunt o bunica, care am invatat la scoala limbile franceza si germana, iar apoi am invatat singura limba engleza.
  Am trei baieti adulti, care au invatat limbile engleza si franceza. As dori cartea pentru nepotica mea, care a inceput studiul limbilor engleza si germana (inca de la gradinita)

  Răspunde
 • Andrei Bădică

  Mi-aș îndruma copiii spre limba engleză, deoarece, după cum prea bine știm, a devenit limba cea mai vorbită și folosită în întreaga lume. Dacă vor ști foarte bine engleza, cu siguranță că se vor descurca mult mai bine în viață, dar și în alte țări, dacă vor dori să plece în căutarea unui loc de muncă cât mai avantajos. De asemenea, i-aș mai sfătui să învețe și limba franceză, pentru că niciodată nu strică să știi cât mai multe limbi străine; cel puțin două este necesar și minimum să cunoști.

  Răspunde
 • Stefan Ioana Georgiana

  În primul rând către engleză, pentru că este o limbă universală cu care se pot descurca oriunde în lume. Apoi aș vrea să mai învețe cel puțin alte două, una mai accesibilă, precum franceza, spaniola sau italiana și una mai dificilă, probabil japoneza sau mandarina, pentru efectele benefice asupra creierului. Orice limbă străină ar învăța știu că vor avea numai de câștigat pentru dezvoltarea lor personală și în orice carieră își vor alege.

  Răspunde
 • Adrian

  Mi-am indrumat fiul catre limba engleza. A luat primele lecii, daca le pot spune asa, de la gradinita. Fiind usor de invatat, engleza este o limba universala, care permite dialogul/conversatia cu oricine de pe glob.

  Răspunde
 • Ingrid Vanta

  Engleza,franceza, le invata la scoala. Asa ca eu as dori sa invete chineza si germana.De ce? In primul rand entru el, in al doilea rand pana in clasa a XIi-a cine sie ce o sa ai apara inprograma si se va da la BAC.

  Răspunde
 • LarisaM

  I-as indruma in primul rand spre limba engleza, este o limba internationala si o pot folosi in orice loc din lume s-ar afla, iar apoi spre limba germana care desi este o limba dificila, este logica si reprezinta un bun antrenament pentru creier, ca sa nu mai vorbim de satisfactia pe care o resimti atunci cand reusesti sa o inveti,

  Răspunde
 • Alina S

  Ambii mei copii studiaza la scoala limba engleza, in invatarea careia ii ajut si eu,pentru a se putea descurca in comunicarea inevitabila indiferent de locul sau situatia in care se afla. In continuare i-as incuraja sa studieze limba norvegiana care seamana din punct de vedere gramatical cu limba engleza, fiind insa mai usor de invatat (cel putin pentru romani) intrucat este ortofona. Nu astept de la ei sa atinga nivele exceptionale (decat daca si-o doresc), important este sa fie capabili sa inteleaga si sa utilizeze corect si adecvat aceste limbi in diferite contexte.

  Răspunde
 • Constantin

  Băiețelul meu de 11 ani are deja 2 ani de meditații la Engleză. Cu alte cuvinte Engleză este cel mai bine să învețe pentru că pe viitor o să aibă nevoie nu ca mine care eram avansat la limba rusă și apoi a trebuit să învăț intensiv limba engleză !

  Răspunde
 • Popa Georgeta

  Engleză , Engleză și iar Engleză pentru băiețelul neidentificate 11 ani pentru că ce rău a fost pentru mine în facultate când eram avansată la franceză și a trebuit să învăț dublu!

  Răspunde
 • Spinu marilena

  Cred ca limba engleză deoarece este cea mai utilizata.

  Răspunde
 • Anamaria

  Am doua fete care studiaza engleza si germana. La engleza completeaza pregatirea de la scoala si cu lectii private. Engleza este momentan o Limba universala, care trebuie cunoscuta, nu mai este un avantaj cunoasterea ei , este o cerinta. Datorita calatoriilor facute au intrat in contact ci franceza si pe viitor intentionez sa le indrum spre studiul acestei limbi

  Răspunde
 • Mihaela H.

  Imi voi indruma copilul catre doua limbi straine foarte utile : engleza, pentru ca este o limba pe care o poti folosi ca mijloc de comunicare in multe tari, si germana deoarece exista multe oportunitati pentru gasirea unui serviciu bun in cazul cunoasterii acestei limbi.

  Răspunde
 • Csoka Eugen

  Engleza ,este cea mai utilizata

  Răspunde
 • BRIE MARIA

  Limba engleza …daca o cunosti bine , te vei descurca oriunde in lumea asta !!!

  Răspunde
 • Roxana Enache

  Buna ziua! Imi voi indruma copii spre invatarea limbii engleze. Este o limba de circulatie internationala solicitata de majoritatea angajatorilor.

  Răspunde
 • burlacu marius

  limba germana deoarce copii pot avea un viitor ,deoarece este CEA MAI CAUTATA LIMBA STRAINA DE CATRE ANGAJATORII DIN ROMANIA un procent semnificativ din cursurile corporate de limbi straine achizitionate de companii, au optat pentru germana,trendul cursurilor corporate pare sa situeze pe locul intai tot germana.Principalele companii care investesc in acest tip de serviciu sunt cele din din industriile IT, Banking, Pharma, Retail, Asigurari sau Transporturi.

  Răspunde
 • Uglar Elisabeta

  L-am indrumat spre limba engleza deoarece a fost si este limba cea mai folosita si-mi indrum si nepotica spre aceasta limba .

  Răspunde
 • Ciocoiu Mihaela

  Catre engleza l-am indrumat ,chiar face meditatie ,presimt ca o sa creasca mare si sigur o sa plece in alta tara.

  Răspunde
 • Arabolu Raluca

  ,Baiatul face meditatie la limba engleza, pentru ca a invatat-o de la gradinita. El fiind pasionat de calculatoare si Lego, pe viitor il va ajuta si limba engleza. Cea mica face tot engleza la gradinita si e incantata sa ne cante diferite cantecele in engleza. Le va fi folositoare pe viitor.

  Răspunde
 • Monea Stefania

  Cred ca limba Engleza , Germana , Italiana si Spaniola sunt cele mai frecventate si cunoscute limbi , drep urmare spre aceste limbi as incuraja copiii sa le invete prin metode distractive , si as incerca sa fac in asa fel incat sa le placa sa invete ceva nou.

  Răspunde
 • LarisaM

  Au fost alesi castigatorii?

  Răspunde

LASĂ UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.