Editorial

Partenerii noștri despre ”10 ani de Filme-cărți.ro”

Inainte de toate, la multi ani!

In calitate de PR am colaborat de nenumarate ori cu filme-carti, atat in cadrul unor parteneriate media, cat si punctual, in campaniile de promovare ale filmelor sau festivalurile de care ma ocup. Iar ceea ce apreciez la voi este faptul ca dincolo de preluare de continut, furnizati si content original, cum sunt cronicile de film. 

Va multumesc asadar!

Simona Rădoi, PR freelancer


Într-o istorie (cel mai probabil imposibil de realizat în Ro) a blogurilor literare, filme-carti.ro îşi are rolul binemeritat. Am urmărit cu atenţie zona blogging în 2006-2010, când nu discuţiile erau frecvente şi efervescenţa reală. Comunităţile internautice au crescut pe măsura realizatorilor lor. Echilibru, echidistanţă şi fair play, cam aşa aş putea spune despre filme-carti.ro. O promovare decentă, nu făţişă, un ajutor real dat scriitorilor şi editurilor. Ţin minte că am şi invitat echipa în Club A, într-o ediţie CDPL FEST, şi am descoperit nişte oameni realmente pasionaţi de literatură, într-o blogosferă altfel plină de fandosiţi şi închipuiţi. La mulţi ani!

Cristian Cosma, Casa de Pariuri Literare


La mulți ani, Filme-carti.ro! La mulți ani întregii echipe care de 10 ani reușește să aducă mai aproape de publicul cititor o selecție de cărți și filme, evenimente din viața culturală și cronici de calitate. Piața editorială are nevoie de cât mai multe astfel de platforme, de o reală inspirație și motivație pentru cititori, așadar să ne bucurați cu prezența voastră și mai mult timp de acum înainte. Să fii perseverent, în special în acest domeniu cu satisfacții mari dar greu obținute, este un lucru demn și vă felicităm. Mulțumim Jovi Ene & Echipei pentru o colaborare frumoasă!

Raluca Enache, Coordonator Marketing și PR Editura Litera


Prietenii de la Filme-cărți împlinesc 10 ani de-a lungul cărora ne-ați transpus în atmosfera cărților și filmelor bune, ne-ați făcut cunoștință cu autori de seamă și ne-ați purtat cu voi la cele mai interesante muzee și expoziții. Vă mulțumim că sunteți “radarul” cu cele mai bune recomandări din blogosfera culturală, dar și pentru că ne-ați ajutat să răspândim dragostea pentru lectură. La mai mulți ani!

Ioana Constantinescu, PR Manager Cartepedia.ro


Filme-carti.ro este unul din cele mai profesioniste platforme din blogoteca culturală. Echipa coordonată de neobositul Jovi Ene a oferit de-a lungul anilor, cu entuziasm și gratuitate, sute de articole, recenzii, interviuri, recomandări de carte și film pentru cititorii săi. Sunt sigură că nu a fost mereu ușor, dar pasiunea față de cultură în ultimă instanță, dublată de perseverență și tenacitate au fost mai puternice decât toate obstacolele. Mă gândesc acum la sunetul nesfârșit al tastelor, la cuvintele scrise, la ideile formulate, la poveștile spuse în ultimii zece ani și mă înclin în fața acestui efort minunat! A meritat fără doar și poate, iubitorii de carte și de film au găsit aici un loc care le-a devenit de-a lungul anilor un reper, un „acasă“ atât de mult dorit pentru cei cu pasiuni comune.

Grupul Humanitas și filme-cărți.ro am oferit împreună cititorilor recomandări din cele mai frumoase ficțiuni din literaturile lunii, din cele mai bune eseuri, cărți de știință și istorie sau din cele mai interesante recomandări de lectură pentru cei copii, interviuri cu autorii Humanitas și concursuri pentru cititori. Ne bucurăm că am fost alături de voi încă de la început și sunt sigură că vom avea lucruri minunate de oferit împreună cititorilor și de acum înainte.

Un toast pentru cele ce vor veni, îndelung așteptate!

La mulți ani filme-carti.ro!

Ioana Iancu, Coordonator PR&Marketing Editura Humanitas Fiction


Dacă ar fi să aleg dintre toate articolele care îmi apar în feed-ul paginii de Facebook, de departe, aș alege articolele publicate pe filme-cărti.ro. Nu numai pentru că ești conectat cu usurință la aproape toate, dacă nu chiar la toate noutătile din piața editorială, sau pentru că filmele sau serialele prezentate ajung cu usurință pe lista “neapărat de văzut”, dar mai ales pentru obiectivitate, pasiunea pentru detalii și “încăpățânarea” unei echipe deloc numeroase de a construi, în zece ani, un blog de referință pentru iubitorii de lectură și cinefili.

Alice Ene, PR Executive Humanitas și Humanitas Junior


Am descoperit pagina voastră de fb acum vreo șase ani. Filme-cărți, o combinație inspirată, menită a-i face pe cinefili să mai pună mâna pe o carte, iar pe cititorii înrăiți să mai urmărească și un film. 😉 În ceea ce mă privește, citesc destul de mult, în schimb filme văd mai rar, uneori trece și o săptămână fără să deschid televizorul, iar la cinema ajung poate o dată pe an. De aceea, mă uit cu interes la trailerele pe care le postați și citesc recenziile voastre despre filme, cu toate că uneori mai protestez când văd note mici pentru filmele romantice, preferatele mele. Evenimentele culturale legate de cărți și autori și recenziile de carte sunt cele care îmi stârnesc cel mai mult interesul.

Mulțumiri întregii echipe filme-cărți pentru divertismentul cultural de calitate. La cât mai mulți ani înainte de informații, recenzii și concursuri!

Marilena Iovu, agent literar și traducător


Colaborarea Libris – filme-carti.ro dureaza de peste 7-8 ani. Ne bucura sa le oferim carti spre lectura si asteptam curiosi, de fiecare data, sa citim recenziile prietenilor nostri care activeaza pe acest site. Filme-carti.ro si-a asumat mai mult decat un rol de blog de lectura; a devenit un site cultural cu critica fina, atent la noutatile editoriale, un reper in blogosfera literara. Felicitari, Jovi Ene! Felicitari intregii echipe!

La multi ani plini de lecturi!

Loredana Tudor, Marketing manager Libris.ro

Articole similare

Festival de Cannes 2010

Mihaela

Fotoreportaj din Eire/Republica Irlanda (II)

Codrut

Călătorii literare cu Alexandra Niculescu: „Îmi ţin în frâu pasiunea pentru călătorii şi totuşi mi-o hrănesc constant în imaginaţie”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult