Editorial

La ce poți să te uiți după ce ai văzut serialul The Woods / Pădurea

Serialul original polonez The Woods, bazat pe romanul de succes al lui Harlan Coben, este deja disponibil pe Netflix: În vara anului 1994, patru tineri aflați într-o tabără de vară intră în pădure și nu se mai întorc. Poliția găsește cadavrele a doi dintre ei. Nici după ani de zile, procurorul Paweł Kopiński (Grzegorz Damięcki) nu și-a revenit niciodată după pierderea surorii lui, însă un detaliu neașteptat ce pare să fie legat de dispariția fetei duce investigația pe o nouă pistă. Ce s-a întâmplat acum 25 de ani în tabăra aceea?

Dacă ai văzut și ți-a plăcut The Woods, iată câteva titluri care s-ar putea să ți se pară la fel de palpitante.

În negura nopții / Into the night

În negura nopții începe cu un eveniment cosmic misterios, când soarele începe să omoare totul în calea lui, în mod inexplicabil. Serialul este construit în jurul pasagerilor „norocoși” și al echipajului unui zbor de noapte care pornește din Bruxelles, către vest – spre siguranța negurei nopții. Avionul, multinațional și multilingv, transportă atât pasageri bogați, cât și săraci, tineri și bătrâni, civili și militari. Călătorii împărtășesc un singur lucru comun: dorința de a supraviețui în fața soarelui – și unul în fața altuia – prin orice mijloace necesare.

Sorjonen / Bordertown

Inspectorul de poliție Kari Sorjonen este unul dintre cei mai respectați ofițeri ai Biroului Național de Investigații din Finlanda. Soția sa supraviețuiește cu greu unui cancer la creier, iar Sorjonen decide să își ducă familia într-un orășel idilic de lângă granița cu Rusia, pentru a trăi o viață liniștită. Dar cât de liniștită este viața la granița dintre două lumi?

Fauda

Un agent secret israelian redevine activ pentru a vâna un luptător palestinian pe care credea că l-a ucis, declanșând o serie de evenimente dramatice.

Ozark

„Ozark” sezonul 3: după șase luni, cazinoul e pus pe picioare, însă Marty și Wendy se luptă pentru poziția de cap al familiei. Marty vrea ca lucrurile să rămână așa cum sunt, dar Wendy vrea să se extindă cu ajutorul alianței cu Helen și cu liderul cartelului, Omar Navarro. Ben, fratele lui Wendy, sosește în oraș, dând viețile tuturor peste cap.

Crimele din Valhalla / The Valhalla Murders

Un detectiv din Oslo cu un trecut dureros se întoarce în Islanda natală pentru a ajuta o polițistă care vânează un criminal în serie asociat cu o poză misterioasă.

Sub ape / Curon

După 17 ani, o femeie se întoarce acasă cu gemenii ei adolescenți. Ea dispare în mod misterios, iar copiii săi se confruntă cu o moștenire întunecată de familie. 

Articole similare

Fragment: ”8”, de Tudor Ganea, Editura Polirom

Jovi Ene

Trei seri de teatru la București

Dan Romascanu

Noutăți săptămânale Netflix: The Devil All The Time, Ratched

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult