Editorial

Godzilla x Kong ar putea beneficia de o continuare

Lansat la finalul lunii martie, filmul Godzilla x Kong a obținut încasări bune la box office, astfel că echipa de producție discută deja de o posibilă continuare. Planuri există, însă momentan nu s-au făcut demersuri concrete.

Godzilla x Kong: The New Empire, al doilea film din această serie, a apărut pe 29 martie și a depășit încasări de 550 de milioane de dolari la box office. Echipa de producție este mulțumită, astfel că există o șansă bună ca în viitor să vedem un nou film în această serie.

Regizorul Adam Wingard a oferit detalii despre planurile pe care le-a făcut și este încrezător că am putea vedea un nou film. El a precizat că povestea s-ar putea axa în special pe Kong.

„Cu siguranță am câteva idei despre unde ar putea merge continuarea. În felul în care Kong este tratat în acest film, cred că următorul film va fi versiunea Godzilla a ceea ce am făcut acum, intrând mai adânc în povestea sa. Dar povestea lui Kong încă abia începe, deși cred că el își devine rege într-o anumită măsură. Nu va fi un conducător de tip Skar King, nu este un dictator de niciun fel. Și așa că pentru a vedea cum va lucra Kong cu acest grup și cum va fi el însuși lider, cred că va fi foarte interesant, pentru că nu cred că va fi simplu”, a spus Adam Wingard.

Având în vedere că data de lansare a precedentului film este încă recentă, nu s-a făcut niciun pas oficial pentru a anunța o continuare. Totuși, din moment ce filmul a depășit pragul celor 500 de milioane de dolari din încasări, presa de specialitate se așteaptă ca acest anunț să fie făcut în perioada următoare. Asta și pentru că Godzilla x Kong este încă o franciză care are priză la public.

Ba mai mult, Screen Rant încearcă să anticipeze deja ce personaje s-ar putea întoarce într-un nou film. Printre acestea se află Dr. Ilene Andrews, Rebecca Hall, Jia, Brian Tyree Henry și Bernie Hayes.

Sunt peste 50 de filme cu Godzilla și King Kong

Godzilla și King Kong sunt două dintre cele mai cunoscute personaje oferite de industria cinematografică în ultimele decenii. Au fost lansate 38 de filme cu Godzilla și alte 13 care l-au avut în prim plan doar pe King Kong.

Debutul primului film Godzilla a fost înregistrat în anul 1954 și încă de la început acest monstru nu a trecut neobservat. Pe măsură ce căpăta tot mai multă personalitate, personajul a început să fie prezent și în industria de jocuri video. Dintre jocurile lansate în ultimii ani, unul care s-a bucurat de recenzii bune este Godzilla (2014).

În schimb, franciza King Kong a apărut mai devreme. În anul 1933 a fost lansat primul film din franciză, însă cel mai cunoscut a fost lansat în 2005 și a câștigat trei premii Oscar, inclusiv pentru efectele vizuale. A avut încasări de 560 de milioane de dolari și a beneficiat de recenzii bune.

King Kong este un personaj pe care îl întâlnim și în multe jocuri. Printre cele mai populare este cel lansat de Ubisoft în titlul 2005, cu numele King Kong. Însă drepturile de imagine au fost cedate și unor dezvoltatori de conținut pentru cazino, care au creat numeroase sloturi online cu această tematică. Printre cele mai populare sloturi online despre King Kong sunt Mighty King (Pragmatic Play), King Kong Fury (Light & Wonder), King Kong (Amaya) și Congo King (Ainsworth). Constant apar producții noi, iar King Kong este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din oferta cazinourilor legale din România.

Articole similare

Concurs: Câștigă un loc gratuit la cursul ”Dostoievski: despre înfăţişările sufletului”! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Programul complet al evenimentelor Adenium la Gaudeamus

Jovi Ene

Secretul suprematiei Vestului, descifrat de un istoric britanic

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult