Editorial Recomandat

Cum vei muri într-un film horror? [infografic]

28-days-later-cillian-murphyAmuzant de data aceasta infograficul săptămânii: Cum vei muri dacă te-ai afla într-un film horror? Se iau câteva dintre cele mai cunoscute morți din filmele horror, clișee sau lucruri celebre, se amestecă într-un mix foarte amuzant, astfel încât acest infografic să fie mai degrabă o joacă decât ceva informativ. Dar nu-i nimic, ne place să ne jucăm, nu numai să fim serioși.

Așadar trebuie să răspundeți la câteva întrebări cu Da sau Nu, vei merge pe un drum deja organizat și vei descoperi la final cum îți vei întâlni destinul. Ba organizatorii spun la final că ar trebui să distribuți acest articol prietenilor voștri cu hashtag-ul #HowIDied. Așadar, distracție plăcută!

P.S. Dacă vă întrebați, eu am sfârșit sfârtecat de către zombie, precum în filmul ”28 Days Later”.

HowWillYouDieInAHorrorMovie_544fdd2d35d88
Sursa: Visual.ly.

Articole similare

10 sfaturi pentru a-i face pe copii să citească în vacanța de vară

Jovi Ene

Fragment în avanpremieră: ”Dansul privighetorii de primăvară”, de Kyung-sook Shin

Jovi Ene

8 Martie: ce filme vizioneaza femeile din viata bloggerilor

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult