Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă trei cărți oferite de Editura Herald! – ÎNCHEIAT

despre_natura_umana_persp_mareDesi primavara s-a lasat asteptata, iata ca vremea frumoasa si-a facut aparitia. Primavara a sosit si s-a instaurat curajos, simturile noastre renasc, iar mintea si inima cauta noi moduri de a se deschide.  Va invitam sa va redescoperiti prin carti, adevarate surse de cunoastere si intelepciune in viata noastra.  Asadar, ce poate fi mai frumos decat sa stai in natura cu o carte buna in mana?

Editura Herald si Filme-carti va invita la un nou concurs prin care poti castiga trei carti alese, de la care poti invata despre natura umana, ce inseamna mintea din perspectiva buddhista si cum poti sa urmezi filosofia de viata a lui Orfeu.

Asa cum deja v-am obisnuit, prin amabilitatea Editurii Herald, va oferim sansa sa va cunoasteti mai bine sensul in viata. Cu o intrebare simpla si cativa pasi, trei norocosi comentatori vor castiga una dintre cele 3 titluri oferite premiu.  Cu bucurie, va anuntam titlurile: Despre natura umana , „ Mintea in buddhismul Mahayana siOrfeu – Teogonia si misteriile orfice „.

Despre carti:

mintea_in_buddhismul_mahayana_persp_mare1. “Despre natura umana”, de Edward O. Wilson 

Despre natura umana – pentru care autorul a castigat premiul Pulitzer – este o lucrare indrazneata, plina de intrebari si raspunsuri despre devenirea naturii umane si a societatii. La momentul  aparitiei a iscat controverse aprinse in comunitatile stiintifice ale lumii, dar si in randul filosofilor si al altor oameni de cultura. Ideile lui Wilson, conturate cu foarte mare indrazneala si talent in aceasta carte, au dus la nasterea unei noi discipline stiintifice – sociobiologia – al carei obiect de cercetare este studiul comportamentului social al animalelor, intre care includem si omul, din perspectiva biologiei si a teoriei evolutioniste. Despre natura umana este o demonstratie a capacitatii stiintei de a explora insusi omul si o provocare lansata de Wilson generatiilor viitoare de savanti in rezolvarea celor mai vii dileme ale existentei umane, intre care si originea si natura religiei.

2. ”Mintea în buddhismul Mahayana”, de Geshe Rabten

Cartea de fata contine descrierile fundamentale ale naturii, functiei si clasificarilor mintii in acord cu explicatiile din Abhidharma, prezentate in modul cel mai clar si inteligibil de Maestrul Geshe Rabten. Ca rezultat al desavarsitei sale stapaniri a Dharmei, nu doar in termenii intelegerii intelectuale, dar si in cei ai realizarii complete, invataturile sale sunt caracterizate de simplitate, claritate si precizie, ceea ce ii permite cititorului sa-si formeze o imagine lipsita de ambiguitate a subiectelor filozofice complexe si profunde.

El prezinta lucrurile intr-o asemenea maniera incat tema complexa a invataturii nu ramane un joc de cuvinte intelectual arid, sau un divertisment al mintii, ci aduce intreaga tematica intr-o forma vie si tangibila ce poate fi comparata direct cu experienta proprie a fiecaruia, putand fi prin urmare aplicata la transformarea mintii.

orfeu_prsp_mare3. “Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert

Cine nu a auzit legenda romantica a lui Orfeu si Euridice? Versurile lui Virgiliu au imortalizat povestea celor doi in Georgice (iv 452-7). Putini sunt insa cei care cunosc importanta rolului pe care il joaca miticul Orfeu in legendele grecesti sau in artele si in stiintele ce-i sunt atribuite de posteritate. Orfeu a fost parintele credintei panelenice, marele teolog, cel care a adus in Grecia riturile sacre ale adorarii secrete si doctrina misterelor naturii si ale Zeului. Grecii marturiseau ca lui ii datoreaza religia, artele, stiintele atat sacre cat si profane; si de aceea pentru a trata subiectul pe care ni l-am propus in aceasta lucrare, va fi nevoie sa expunem o teologie care „a fost promulgata mistic si simbolic pentru prima data de catre Orfeu, apoi diseminata in mod enigmatic prin imagini de Pitagora, iar in ultimul rand expusa stiintific de catre Platon si discipolii sai autentici”

Pentru a castiga cartile oferite de Editura Herald, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Impartaseste cu noi doar in cateva cuvinte care este cartea pe care speri sa o castigi si ce te inspira cel mai mult la titlul volumului?

Va incurajam, de asemenea, sa dati un like paginii de facebook a editurii si un like paginii de facebook Filme-carti.ro!

Condiţii de participare:

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • cei trei câştigători vor fi desemnați prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana luni, 6 mai 2013, inclusiv, iar castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi fiecare una dintre cărțile puse la concurs, în funcție de opțiunea fiecăruia, în ordinea tragerii la sorți.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (7 mai 2013): Concursul s-a incheiat, multumim tuturor pentru participare.

Tragerea la sorti a avut loc astazi, castigatorul fiind ales prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 70 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca am asezat comentariile în ordinea cronologică, iar castigatoare sunt comentariile care au respectat condițiile de participare.

Iata castigatorii:

123

Castigatorii asadar sunt:

-comentatorul Bordei Alexandru-Ionut – ”“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson as dori sa o castig deoarece omul ramane o nebuloasa a omenirii, acesta fiind de o diversitate si particularitate infinita”;

-comentatorul Nicu Iobacioiu – ”Mi-as dori sa castig “Despre natura umana” de Edward O. Wilson, deoarece vreau sa aflu mai multe despre ideile indraznete propuse de autor in cartea sa.”;

-comentatorul psi – ”când vine vorba de cărţi, a alege este aproape imposibil, pentru că ele, aceste sipete de hârtie ce ascund comori, nu pot fi comparate.
aş alege însă “Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru că este mitul grecesc cel mai des întâlnit în literatură. exemple? de pildă Pământul de sub tălpile ei – Salman Rushdie, una dintre cele mai frumoase şi tulburătoare interpretări ale miticului grecesc împletit cu miticul indian, poeziile lui Nichita Stănescu sunt doar două dintre ele. şi cred că, mai mult sau mai puţin, Orfeu este prezent în întoarcerile noastre spre ceea ce a fost, mereu… este umanul din noi înşine.”

Felicitari!

Articole similare

Institutul Cultural Român prezintă Festivalul Filmului European 2023

Jovi Ene

Listele scurte la nominalizări la Premiul Cartea de poezie a anului 2020

Jovi Ene

O noua aparitie la Editura Compania: Zid de pace, turnuri de fratie

Jovi Ene

69 comments

Codrin Nicolau 29 aprilie 2013 at 10:15

”Mintea în buddhismul Mahayana” este unul dintre titlurile care ma atrag spontan, mai ales fiindca rezultatul urmarit in multe traditii spirituale este non-gandirea; ma intereseaza cum buddhismul Mahayana vede aceasta transformare: de la minte la non-minte, de la mundan la transcendenta.

Fonodi Erika 29 aprilie 2013 at 10:35

Despre natura umana – o carte foarte complexa, ma interesaza.

Bordei Alexandru-Ionut 29 aprilie 2013 at 10:59

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson as dori sa o castig deoarece omul ramane o nebuloasa a omenirii, acesta fiind de o diversitate si particularitate infinita.

Catalina 29 aprilie 2013 at 11:24

„Despre natura umana” pentru ca a luat un premiu prestigios si trateaza un subiect despre care se vor gasi intotdeauna multe lucruri interesante de spus

Bumbaru Daniel 29 aprilie 2013 at 11:31

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert deoarece vreau sa aflu mai multe despre legenda romantica a lui Orfeu si Euridice.

vasile 29 aprilie 2013 at 11:32

“Despre natura umana” pentru ca fiecare e unic si totusi aici se spune despre toti…

parasca 29 aprilie 2013 at 11:35

”Mintea în buddhismul Mahayana” pentru ca sper sa aflu ceva lucruri noi despre cum gandesc oamenii din alte religii

maria 29 aprilie 2013 at 11:36

“Despre natura umana” pentru ca sunt medic si stiu atat de putin despre om

Razvan Trancu 29 aprilie 2013 at 11:47

Sunt interesat in mod deosebit de ‘misteriile orfice’, piatra fundamentala a filosofiei si culturii grecesti, alaturi de cele eleusine si dionysiace.
Marile Misterii, cele orfice, aseaza individul ca parte a Cosmosului, nu izolat, il integreaza in viata cosmica si a adevarurilor cosmice.

psi 29 aprilie 2013 at 11:57

când vine vorba de cărţi, a alege este aproape imposibil, pentru că ele, aceste sipete de hârtie ce ascund comori, nu pot fi comparate.
aş alege însă „Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru că este mitul grecesc cel mai des întâlnit în literatură. exemple? de pildă Pământul de sub tălpile ei – Salman Rushdie, una dintre cele mai frumoase şi tulburătoare interpretări ale miticului grecesc împletit cu miticul indian, poeziile lui Nichita Stănescu sunt doar două dintre ele.
şi cred că, mai mult sau mai puţin, Orfeu este prezent în întoarcerile noastre spre ceea ce a fost, mereu… este umanul din noi înşine.

Roxana 29 aprilie 2013 at 12:10

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru subiectul pe care il trateaza aceasta carte, caci Orfeu „a fost parintele credintei panelenice, marele teolog, cel care a adus in Grecia riturile sacre ale adorarii secrete si doctrina misterelor naturii si ale Zeului.”

Marina Mihai 29 aprilie 2013 at 12:14

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert, pentru inceputul anumitor tematizari.

Mihaela 29 aprilie 2013 at 13:31

“Despre natura umana” de Edward O. Wilson pentru ca a cunoaste natura umana inseamna a ne cunoaste pe noi insine. O noua abordare a acestui subiect (despre care consider ca stim destul de putine lucruri) pare a fi deosebit de interesanta – cu atat mai mult cu cat ideile prezentate sunt ‘curajoase’ si ‘controversate’

Adela D 29 aprilie 2013 at 14:13

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru ca as vrea sa aflu mai multe despre Orfeu

pauna oana 29 aprilie 2013 at 14:38

Mintea în buddhismul Mahayana” ma atrage datorita temei abordate,dar si copertii care imi induce o stare de bine,de visare,de viata linistita in muntii din Asia.As vrea sa invat sa imi stapanesc emotiile si sa fiu mai calma,sa devin un om mai bun.

Buiac Ramona 29 aprilie 2013 at 15:06

Imi doresc cartea ” Mintea in buddhismul Mahayana”. Sunt foarte curioasa sa aflu mai multe despre ideile lui Wilson despre comportamentul uman si vreau ca aceasta carte sa ocupe un loc in biblioteca mea !

Mihai T. 29 aprilie 2013 at 15:30

Mintea in Bidhismul Mahayana aleg. Imi place titlul acestei carti ce ma trimite cu gandul pe taramuri misterioase ce merita descoperite.

Nemo E. 29 aprilie 2013 at 16:01

Natura umana este cartea pe care as vrea s-o castig, pentru ca este in ton cu vremea frumoasa de afara si asa pot descoperi lucruri minunate.

Curieru I. 29 aprilie 2013 at 16:07

Orfeu – Teogonia si misteriile orfice, pt. ca ma intereseaza legatura cu literatura latina si cred ca sunt lucruri importante de aflat.

Taerel E. 29 aprilie 2013 at 16:11

Mintea in Budhismul Mahayana este o carte interesanta si cred ca pot descoperi minunate in ea. Oricum este in ton cu viata mea.

Radu D. 29 aprilie 2013 at 16:19

Imi place cartea cu titlul Natura umana, pentru ca pune in discutie omul si acest lucru ma bucura. Cred ca merita sa se afle printre cartile mele importante din biblioteca.

Ionescu Aneta 29 aprilie 2013 at 16:46

Despre natura umana.Nu numai pentru faptul ca autorul a primit pentru ea premiul Pulitzer,dar este o carte cu o tematica indrazneata,care da si raspunsuri pe masura.

gherghely maria 29 aprilie 2013 at 16:53

”Mintea în buddhismul Mahayana”, de Geshe Rabten mi-ar placea sa castig,caci in primul rand ma atrage coperta,care promite o poveste de memorat iar in al doile rand am citit in descrierea cartii rezumatul care m-a atras,e un subiect a cartii foarte interesanta

Cobuz Victor 29 aprilie 2013 at 17:30

„Despre natura umana” de Edward O. Wilson deoarece as vrea sa citesc viziunea unui specialist in aceasta vasta lume intrinseca.

Ionutzk 29 aprilie 2013 at 18:19

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson este cartea pe care as vrea sa o castig deoarece autorul a castigat premiul Pulitzer pentru aceasta carte si are intrebari si raspunsuri despre devenirea naturii umane si a societatii, ceea ce este foarte inportant de stiut in zilele noaste.

Puiu Silvia 29 aprilie 2013 at 18:41

1. “Despre natura umana”, de Edward O. Wilson, pentru ca pare o carte interesanta cu idei inovatoare si usor controversata, cel putin asta e impreia lasata de descriere. toate trei sunt interesante insa.

Simona T 29 aprilie 2013 at 20:00

Pe mine m-ar interesa toate trei:). Inclin totusi spre “Despre natura umana”, datorita conceptului de sociobiologie si a temei tratate. Dar as citi cu mare placere si „Mintea în buddhismul Mahayana”.

Alina Somesan 29 aprilie 2013 at 22:19

Sper sa castig cartea “Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru a intelege mai bine miturile orfice si pentru a le identifica mai usor in literatura, muzica, pictura si film si chiar in viata de zi cu zi.

Corneliu Stefan 29 aprilie 2013 at 22:59

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru subiectul pe care il trateaza aceasta carte, caci Orfeu “a fost parintele credintei panelenice, marele teolog, cel care a adus in Grecia riturile sacre

Dobrea Ioana 29 aprilie 2013 at 23:05

„despre natura umana” – pentru ca iubesc oamenii si este un subiect care ma va face mereu curioasa

Claudia Badila 30 aprilie 2013 at 07:40

”Mintea în buddhismul Mahayana”. Mahayana (Marele vehicul) este o credinta despre care nu stiu prea multe, insa tot ce am citit, sporadic, m-a facut si mai curioasa. Este vorba despre compasiune, despre trezirea mintii…o adevarata comoara de citit si studiat.

Stefanica Marius 30 aprilie 2013 at 09:11

„Despre natura umana”, pentru ca vreau sa aflu lucruri pe care nu le stiam despre noi.

Lazar Adrian 30 aprilie 2013 at 11:53

Orfeu – Teogonia si misteriile orfice este cartea aleasa pentru concurs. Orfeu a fost parintele credintei panelenice, un personaj extrem de important pe eleni.

rosca raluca daniela 30 aprilie 2013 at 12:41

Mintea în buddhismul Mahayana” este unul dintre titlurile care ma atrag spontan, mai ales fiindca rezultatul urmarit in multe traditii spirituale este non-gandirea; ma intereseaza cum buddhismul Mahayana vede aceasta transformare: de la minte la non-minte, de la mundan la transcendenta.

alex 30 aprilie 2013 at 12:47

Despre natura umana, pentru ca as dori sa cunosc mai multe lucruri despre oameni.

Alina. 30 aprilie 2013 at 12:53

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson, imi sugereaza o tematica psihologica, ceea ce imi starneste intens interesul.

Paul Constantin 30 aprilie 2013 at 13:43

Sper sa castig cartea “Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”. Am fost intodeauna un adept al dacismului si cum Orfeu era trac – cel putin potrivit lui Densusianu – iar despre el se stiu atat de putine, sper sa gasesc in acest volum informatii si interpretari noi atat din punct de vedere istoric cat si din punct de vedere spiritual

Benea Simion 30 aprilie 2013 at 15:10

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson pare o carte interesanta ce ar analiza natura umana din perspectiva unei alte societati

angela panoiu 30 aprilie 2013 at 15:40

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert
….dintotdeauna am fost pasionata de mitologie

Alina Andreea 30 aprilie 2013 at 18:10

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson pare o carte interesanta pe care imi doresc sa o citesc. As vrea sa aflu raspunsuri la intrebari pe care mi le pun in legatura cu oamenii. Sper ca aceasta carte sa ma ajute.

Ellie 30 aprilie 2013 at 21:00

”Mintea în buddhismul Mahayana”, de Geshe Rabten , cred ca as afla lucruri interesante si folositoare citind aceasta carte

Cristina Alexandru 30 aprilie 2013 at 21:31

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson mi-ar placea sa citesc pentru ca este prima oara cand aflu de sociobiologie si-mi pare o abordare foarte interesanta a teoriei evolutioniste.

Moraru Ana 30 aprilie 2013 at 23:01

As alege cartea”Despre natura umana”,caci fiinţa umană este o parte dintr-un întreg, numit de noi un univers , o parte limitată în timp şi spaţiu.

Vlad Ciochina 1 mai 2013 at 01:33

Bineinteles ca ma intereseaza Orfeu-Teogonia si misteriile orfice. Motivele sunt multiple, dar in linii mari sunt pasionat de Antichitate si de tot ce tine de ea. Globalizarea nu este o tendinta moderna, procesul fiind , de asemenea, in plina desfasurare inca de pe vremea mesopotamienilor, a Patriarhilor biblici, a riveranilor antici mediteraneeni iar asta se vede foarte bine in credintele si riturile epocii.

Paul Stefan 1 mai 2013 at 02:07

Orfeu – Teogonia si misteriile orfice, de George Mead Robert este cartea pe care o aleg, pentru ca are un continut interesant ce ma trimite cu gandul la taramuri importante cu referire la literatura latina.

Marya I. 1 mai 2013 at 02:21

despre natura umana mar interesa sa o citesc despre comportamentul animalelor si al omului

Eugenia 1 mai 2013 at 14:57

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” pentru ca as vrea sa aflu mai multe despre Orfeu si despre mitologie in general

Claudia Lungu 1 mai 2013 at 18:26

As vrea sa castig cartea Despre natura umana,deoarece o gasesc foarte interesanta si utila.

Daniela Carmen 1 mai 2013 at 20:19

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert
Din copliarie am fost fascinata de povesti, legende, zeitati si alte ci=vilizatii, iar din acest motiv imi doresc sa citesc aceasta carte, sa aflu legenda romantica a lui Orfeu si Euridice?

Urhut Mihaela 1 mai 2013 at 22:29

„Despre natura umana”pentru ca natura va ramane o enigma si va face in viitor,oamenii de stiinta mult mai interesati de a o explora.

tynayyy 1 mai 2013 at 22:59

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson mi se pare foarte interesanta si foarte utila in a ma ajuta sa descopar oamenii cu care intru in contact zi de zi

ony 1 mai 2013 at 23:00

imi plac cartile controversate, ce starnesc admiratie si discutii aprinse,de aceea mi-as dori sa castig “Despre natura umana”.

MARIA 1 mai 2013 at 23:52

ASADAR OMUL ESTE O MINUNE A UNIVERSULUI O ENIGMA CARE NU VA PUTEA FI VREODATA DESCOPERITA

Cefalan Dragos 2 mai 2013 at 11:21

“Despre natura umana”pentru ca natura va ramane o enigma si e foarte greu de a-i descoperi secretele

sims 3 mai 2013 at 16:00

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert pentru ca mereu am fost fascinata de legende si de povestile de dragoste care au marcat istoria.

Nicoleta 3 mai 2013 at 16:31

”Mintea în buddhismul Mahayana” de Geshe Rabten pentru ca ma atrag lucrurile relatate dintr-o perspectiva budista

em 3 mai 2013 at 18:40

Despre natura umana – pare interesantă (și cred că este). cine nu dorește să se cunoască mai bine și să afle de ce face anumite lucruri în detrimentul altora etc.?

Mariana A. 3 mai 2013 at 21:24

”Mintea în buddhismul Mahayana”, de Geshe Rabten – pentru ca intotdeauna m-au fascinat alte culturi, mi-a cam ajuns cu cea occidentala de consumerism 😛

Dora 4 mai 2013 at 09:49

Mi-aş dori să citesc „Despre natura umană”, pentru că încerc de mult timp să găsesc nişte răspunsuri cu privire la felul în care ne comportăm, încerc să înţeleg de ce iau anumite decizii şi de ce instinctul meu pare că mă îndrumă mereu pe calea cea bună. Sunt perfect conştientă că nicio carte nu poate oferi răspunsuri general-valabile şi că fiecare individ în parte are propriile opinii şi convingeri legate de acest subiect, dar orice cercetare mai amănunţită merită încercată.

Ada C. 4 mai 2013 at 20:21

Cartea care mi-a atras din prima privirea este ”Mintea în buddhismul Mahayana”, de Geshe Rabten. Mi-ar plăcea foarte mult să o am în biblioteca personală, deoarece dacă știi cât mai multe despre minte și puterea gândului, poți să te cunoști pe tine la adevăratul tău potențial.

Miron Raluca 5 mai 2013 at 11:02

”Mintea în buddhismul Mahayana”, de Geshe Rabten , pentru ca vreau sa descopar minunile altor popoare…

costy h 5 mai 2013 at 14:50

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson din scurta descriere citita aici ma incita ideea de a afla cine suntem noi ca fiinte comparativ cu ceea ce eram in trecut si comparativ cu celelalte fiinte din prezent.

adrian u. 5 mai 2013 at 19:11

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert, pentru ca mereu m-au pasionat miturile.

Noemi Pripon 5 mai 2013 at 20:03

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice”, de George Mead Robert deoarece imi plac miturile si vreau sa aflu mai multe despre acesta. Un sambure de adevar se gaseste in fiecare mit.

Ada Anagharad 6 mai 2013 at 11:48

“Orfeu – Teogonia si misteriile orfice” de George Mead Robert, pentru ca intotdeauna mai este ceva de desoperit.

cris 6 mai 2013 at 12:28

Mi-ar placea sa castig cartea Despre natura umana, pentru a descoperi, prin lectura, comportamentul animalelor, dar si al omului.

Nicu Iobacioiu 6 mai 2013 at 14:30

Mi-as dori sa castig „Despre natura umana” de Edward O. Wilson, deoarece vreau sa aflu mai multe despre ideile indraznete propuse de autor in cartea sa.

dana71 6 mai 2013 at 16:38

Imi doresc volumul „Mintea în buddhismul Mahayana” pentru ca ne prezinta o alta perceptie asupra lumii.

Iulia B. 6 mai 2013 at 23:57

“Despre natura umana”, de Edward O. Wilson. pentru ca niciodata nu vom fi in stare sa stim suficient despre aceasta minune a naturii care se schimba continuu – omul.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult