Stiri

Art Out dă startul recrutărilor de toamnă!

Afis_gala_12272716_917006038336229_1754126604_nRevista Art Out lansează campania recrutărilor de toamnă!

Astfel, persoanele interesate de dezvoltare personală și profesională care doresc să-și aducă aportul la dezvoltarea scenei cultural – artistice contemporane sunt invitate să candideze până pe 23 noiembrie 2015 inclusiv pentru a putea intra în echipa Art Out.

Art Out, publicaţie dedicată artelor, generator de idei creative si organizator de evenimente cultural-artistice, recrutează! Astfel, cei care doresc să-și depășeasca limitele și să se dezvolte în lumea artei sunt invitați să candideze. Îi așteaptă colaborări de durată care se vor concretiza în prietenii durabile, promovare personală, network cu profesioniști din domeniul industriilor creative.

„Vrei să fii coordonatorul/ coordonatoarea unui proiect de anvergură în domeniul artelor frumoase? Atunci, șansa ta este echipa Art Out! Vino alături de noi! Te așteptăm să fii voluntar în echipa Art Out pentru a dezvolta și a crea proiecte unice și de rezonanță internațională!”, declară Karla Stanciu, manager al departamentului de resurse umane din cadrul Art Out.

Voluntariatul in cadrul Art Out are numeroase beneficii pentru persoanele care aleg această colaborare: dezvoltarea proiectelor culturale unice la nivel național si internațional; intâlnirea cu diverși specialiști din domeniul cultural; o scrisoare de recomandare pentru viitoarea inserție profesională; workshop-uri de perfecționare; invitații la numeroase evenimente culturale, evenimente de dezvoltare personală și profesională, evenimente de teambuilding și multe alte.

Se caută voluntari în diferite domenii legate de sfera industriilor creative, dintre care precizăm: redacție, traduceri, comunicare, marketing, fundraising și finanțe, management de proiect, creație vizuală, resurse umane și nu numai.

Detalii despre posturi și despre calitățile căutate în rândul candidaților pentru prezenta campanie de recrutare se pot găsi aici.

Mai multe detalii se pot obține și în cadrul evenimentului dedicat campaniei.

Pentru o bună informare, vă recomandăm și video-ul campaniei:

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=kpGtbM1L-PY’]

Candidații sunt rugați să trimită până la data de 23 noiembrie 2015 scrisoarea de motivație și CV-ul lor la adresa redactie@artout.ro.

Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare. Revista readuce în atenția publicului lucrurile simple și frumoase. Arta înseamnă altceva pentru fiecare. Împreună descoperim fațetele ei complexe.

www.artout.ro

www.facebook.com/ArtOutMagazine/

Parteneri: Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane; Centrul Naţional al Dansului; De-a Arhitectura; Elite Art Gallery

Parteneri media: Ceaşca de Cultură; Filme-Cărţi; România Pozitivă; Roportal; Senso TV; Tonica TV; Ultima Oră.

Afis_gala_12272716_917006038336229_1754126604_n

Articole similare

EducaTIFF – Tineri Critici de Film a anunţat câştigătorii

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Dincolo de Marte și Venus”, de Dr. John Gray! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Orion – imprint de nonficțiune de la Nemira

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult