Stiri

600 de cărţi vor fi donate în urma campaniei “Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL”

Campania online “Donează citind. Întră în Clubul de ficţiune ALL” iniţiată de Grupul Editorial ALL alături de Cristina Bazavan, Marie Jeanne Schweffer, Sana Nicolau, Roxana Precu şi Marius Manole s-a încheiat. În urma campaniei, 600 de cărţi vor fi donate către centre alese de bloggeri.

În perioada 26 septembrie – 6 octombrie, cei cinci bloggeri au scris despre cărţile din colecţia Strada Ficţiunii, au dat lepşe către alţi 17 bloggeri şi au îndemnat cititorii la lectură şi comentarii. Grupul Editorial ALL a donat zece cărţi pentru fiecare post, cinci pentru ficare leapşă şi o carte pentru fiecare comentariu.

“Le mulţumim din suflet tuturor bloggerilor implicaţi, tuturor celor care au comentat pe blogurile lor şi tuturor celor care au susţinut, ca parteneri media, campania “Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL”. Nu ne aşteptam ca ea să aibă un asemenea succes şi promitem ca pe viitor să facem şi alte lucruri la fel de frumoase”, a declarat Mario Demezzo, Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.

Cele 600 de cărţi vor fi donate centrelor alese de bloggeri începând cu 20 octombrie 2011. Pentru detalii şi alte informaţii, vă invităm să intraţi pe blogul editurii, ALLCafe.ro, pe paginile de Facebook: Editura ALL şi Strada Ficţiunii, sau să urmăriţi contul de Twitter, Editura_ALL.

Articole similare

One World Romania 2012 – Filme Brici

Delia Marc

Festivalul Internațional Film O’Clock anunță selecția filmelor clasice din program și punerea în vânzare a biletelor și abonamentelor speciale

Jovi Ene

Thriller-ul lui Almodovar, „La piel que habito”, proiectat în premieră la Bucureşti

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult