Concerte memorabile Recomandat

U2 – Live at Glastonbury Festival 2011

U2Deoarece colegul nostru Codrut a scris in 22 februarie 2013 recenzia la volumul “Bono. Biografia”, de Laura Jackson, aparut la Editura Publica în 2010 si pentru ca imi si ne este binecunoscuta aplecarea si pregatirea sa de istoric catre problematica irlandeza, nu voi veni aici cu date suplimentare privindu-l pe legendarul BONO.

Despre la fel de legendara trupa U2, de asemenea, internetul abunda in informatii, printre care cele de pe “mama wiki” sau cele chiar de pe site-ul formatiei.

Exista chiar si un Top 10 pentru “Best Songs From The Band U2” in care sunt inscrise piesele:

1. With or Without You.

2. One.

3. Beautiful Day.

4. Sunday Bloody Sunday.

5. I Still Haven’t Found What I’m Looking For (piesa mea preferata).

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BnD6ojjA0OA’]

6. Where the Streets Have No Name.

7. Pride (In the Name of Love).

8. Vertigo.

9. Mysterious Ways.

10. City of Blinding Lights.

O lista redusa doar la 10 piese este prea putin :). Fara Two Hearts Beat as One, Wire, Promenade, So Cruel, Another Time- Another Place, New Year’s Day,  Bad, I Will Follow etc., etc., etc.

Sper sa va unga pe suflet acest concert live de la Festivalul de la Gladstonbury din 22-26 iunie 2011, pe scenele caruia au urcat mari vedete precum COLDPLAY, BEYONCÉ, RADIOHEAD, THE CHEMICAL BROTHERS, B.B. KING, PAUL SIMON etc, etc, etc.

The Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts  are loc in Anglia, langa Pilton in Somerset si aici aveti posibilitatea sa va informati despre istoria, organizarea si minunatii oameni care s-au dedicat acestui eveniment.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Gr4taoEJnQ0′]

Articole similare

Spring Breakers (2012)

Delia Marc

Semnal TV filme: weekend 19 – 21 octombrie 2012

Delia Marc

Beginners (2010)

Delia Marc

1 comment

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult