Recomandari Recomandat

Recomandări cărți Black Friday 2015: Elefant.ro

Book_Shelves_carpenterLa ora 22.00, începe festivalul de reduceri pe Elefant.ro. Chiar dacă acolo vor fi reduceri la ceasuri, parfumuri sau îmbrăcăminte, pe noi ne interesează strict reducerile la cărți. Hai să punem aici și filmele, dar și cărțile în formă electronică sau audiobooks-urile.

Dacă ar fi după mine, aș căuta multe dintre cărțile care s-au lansat sau se vor lansa la Gaudeamus 2015. Sunt curios câte dintre ele vor fi prezente pe site și ce reducere își vor permite de așa curând (Gaudeamus-ul mai ține până duminică).

Cât va fi oare ”Solenoid-ul lui Mircea Cărtărescu? Nu trebuie lăsate la o parte celelalte cărți ale sale, toate prezente pe Elefant.

David Grossman a fost în această săptămână în România, deci impresia produsă de el nu s-a stins. Oare cât va costa cea mai recentă carte tradusă, ”Un cal intră într-un bar”? Dar celelalte cărți traduse?

M-ar interesa și preferații mei, J.M. Coetzee, Ismail Kadare și Umberto Eco. Dar și Salmon Rushdie, căruia tocmai i-a fost tradusă cartea ”Doi ani, opt luni și douăzeci și opt de zile”.

trilogia-jocurile-foamei-hardcoverDar destul despre preferințele mele. Vor fi probabil reduceri și la cărțile preferate ale voastre: ”Jocurile Foamei”, ”Divergent”, ”Marțianul”, Paulo Coelho, Dan Puric sau Arsenie Boca. Trebuie doar să stați aproape, la ora 22.00!

Până vom afla concret toate reducerile, vă atrag atenția asupra unor reduceri sigure pe care le-am aflat ”pe surse”:

Pachete de cărți:

Pachet: Jane Austen (Editura Corint): Pachetul cuprinde volumele: Mandrie si prejudecata; Ratiune si simtire; Emma.

Pachet 2+1 gratis. Seria Peggy Sue si fantomele (Aramis). Setul contine: Somnul demonului, Ziua Cainelui Albastru, Cartea farmecelor.

Pachet – Masajul – Dragoste si tandrete (ALL). Pachetul contine cartea Masajul, de Beata Aleksandrowicz, o carte din colectia Helen Exley Dragoste si tandrete si un magnet Sotia mea.

Memoriile lui HadrianAudiobooks:

-”Memoriile lui Hadrian (Humanitas Multimedia)”, de Marguerite Yourcenar. Lectura: Razvan Vasilescu.

-”El major si ea minora (Humanitas Multimedia)”, de George Toparceanu. Lectura: Andrei Pleșu.

-”Travesti (4 CD) (Humanitas Multimedia)”, de Mircea Cărtărescu. Lectura: Claudiu Bleonț.

-”Inapoi la argument cu Grigore Lese (Humanitas Multimedia)”-Grigore Lese, Horia-Roman Patapievici.

Remember (Audiobook) (Humanitas Multimedia), de Mateiu Caragiale. Lectura: Marcel Iureș.

Articole similare

Recomandări cărţi Black Friday 2013

Jovi Ene

Cărți în pregătire la editura Nemira în 2017

Jovi Ene

Recomandări cărţi Ziua Îndrăgostiţilor (2): cărţi de dragoste de la Editura Nemira

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult