Filme Filme americane

Spread (2009)

Spread (2009)-Playboy de L.A.
Regia: David Mackenzie
Actori: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva

Seria filmelor usurele din ultima perioada a continuat cu acest Spread, asupra caruia s-a facut mare reclama si tam-tam, undeva prin vara acestui an. L-am amanat si bine am facut, dar venindu-i randul, am incercat totusi sa fiu atent la ceea ce se desfasura pe ecran. Si am gasit putina comedie, desi s-a dorit asta, putin romantism, lucru pe care poate nici nu si l-a propus. In schimb, relatii trase de par, dar, in lumea moderna si grabita, complet plauzibile, si mult-mult sex.

Samantha si Nikki

Ashton Kutcher (Nikki) este, asa cum sugereaza si titlul din romana, un playboy din Los Angeles, care a venit aici cu un singur scop, acela de a deveni bogat si cunoscut, prin orice mijloace. Nereusind prin metode obisnuite, incearca unele mai putin ortodoxe: acela de a oferi doamnelor si domnisoarelor bogate orice, de la romantism la sex, de la frumusete la relatii stabile, in schimbul intretinerii sale. Asa o gaseste si pe Samantha (Anne Heche)-o avocata superba, care il aduce in casa sa si ii ofera totul, desi pentru el nu era decat o masca. In momentul in care isi gaseste „nasa”, femeia de care se poate indragosti, este poate prea tarziu.

Un film care se doreste moralizator, dar nu reuseste. Un Ashton Kutcher la fel de simpatic pentru partea feminina a audientei, dar mi-e teama ca din actorul bun care se prefigura va deveni doar un fel de „playboy”, iar daca rolurile sale vor fi alese dupa criteriul comercialului si nu al calitatii, cariera si recunoasterea sa vor avea de suferit. Femeile din film sunt frumoase, superbe, sexy, dar este prea putin pentru a va indemna sa il urmariti.

Nota: 5/10

Articole similare

Trei cărți de la Humanitas Fiction, semnate de Melanie Benjamin, Eric-Emmanuel Schmitt și Nicole Krauss

Jovi Ene

Cool Hand Luke (1967)

Jovi Ene

Săptămâna merelor coapte, de Su Anisa

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult