Stiri

Wine Journey #4: Degustare Moșia de la Tohani

AfisWeb—  22 iunie, ora 19:30, Journey Pub, sala UpAbove

Crama invitată în a patra seară Wine Journey este Moșia de la Tohani, Furnizor al Casei Regale a României și, în același timp, o cramă cu multă istorie în spate.

Una din cele mai practice împărțiri ale vinurilor pleacă de la necesitatea de a fi asociate, sau nu, cu mâncarea.

În timp ce unele vinurile complexe funcționează mult mai bine când sunt însoțite de preparatul potrivit, există multe vinuri ușoare, simple, care pot fi băute singure fără a se pierde nimic.

Vara abia începe și serile lejere, petrecute eventual pe terasă, eventual alături de prieteni, cer exact astfel de vinuri; de aceea ne-am hotărât să discutăm despre două vinuri proaspete și, mai ales, să le degustăm.

 

La Journey, Moșia de la Tohani propune două astfel de etichete. Prima este o Feteasca Alba vinificată în demisec pe care o vom servi răcită bine; iar a doua etichetă este un Pinot Noir – un vin de asemenea demisec, rubiniu-violaceu, cu arome fructate.

Ambele ne vor fi prezentate de Marina Samoilă – somelierul care va introduce seara cu prezentarea zonei și a Cramei Tohani și ne va povesti despre legătura de durată dintre aceasta și Casa Regală a României.

Vom discuta apoi despre vinuri, despre arome și senzații, totul în timp ce vom degusta cele doua vinuri de la Moșia de la Tohani.

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate.

Rezervările se fac telefonic la numărul 0752 285 286.

Vă așteptăm!

Miercuri, 22 iunie, ora 19:30

Journey Pub, sala UpAbove

Articole similare

Centenarul Filmului Românesc se lansează la Chișinău

Jovi Ene

La Râşnov începe primul festival de reconstituire istorică

Jovi Ene

2 zile până la Gala Premiilor Gopo 2011!

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult