Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei ”Upstream Color”

Upstream ColorUpstream Color (2013)

Regia: Shane Carruth
Scenariul: Shane Carruth
Distribuția: Shane Carruth, Amy Seimetz, Andrew Sensenig

După miile de laude căpătate pentru Primer, filmul său de debut, Shane Carruth se întoarce cu un nou thriller science-fiction, plasat într-un univers bizar, paradoxal, cel mai probabil, într-un vis. Personajul principal, Kris (Amy Seimetz), este drogat și ajunge să îl cunoască pe Jeff (Carruth). Între cei doi se înfiripă o poveste de iubire, pe fundalul problemelor psihologice și a paradoxurilor vieții.

Cinematografia va fi clar extraordinară, actorii par OK, iar locațiile potrivite. Deși șansele ca acest film să apară în România sunt minuscule, îl recomand ca exercițiu al minții. Imaginați-vă numărul de metafore din ”Viața pe un Peron” puse într-un scenariu. Succes la deslușit!

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5U9KmAlrEXU’]

Articole similare

Trailerul zilei ”Monsters University”

Deea

Trailerul zilei „”The Host 2”

Jovi Ene

Trailerul zilei „The Heat”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult