Stiri Trailer azi, in cinema maine

Trailerul zilei “Beautiful Creatures”

Beautiful CreaturesBeautiful Creatures (2013)
Regia: Richard LeGravenese
Scenariul: Richard LeGravenese, după cartea omonimă scrisă de Kami Garcia și Margaret Stohl
Muzica: Thenewno2
Distribuția: Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum, Thomas Mann, Emma Thompson

Sunt convinsă că acest film va face ravagii la box-office, fiindcă promite tot ceea ce adolescentele americane vor: magie, băieți drăguți, o moștenire misterioasă și o unică mare vrăjitoare, mai puternică decât toate cele dinaintea ei. Mda, încă unul.

Lucrurile bune: costumele arată grozav, actrițele joacă bine și sunt mulți veterani din Hollywood, iar în trailer apare geniala piesă ”Seven Devils” de Florence and the Machine. Iar muzica se va înregistra la Abbey Road Studios, în același loc unde s-au făcut și înregistrările pentru Lord of the Rings. Cam atât.

Articole similare

Trailerul zilei “Phantom”

Jovi Ene

Trailerul zilei ”Little Favour” (2013)

Deea

Trailerul zilei “Scary Movie 5”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult