Stiri

Top vânzări Nemira la Târgul Gaudeamus 2013

trilogia-jocurile-foamei-hardcoverÎn perioada 20-24 noiembrie, Editura Nemira a participat la o nouă ediţie a Târgului  Internaţional de Carte Gaudeamus cu o ofertă de peste 700 de titluri. Ca în fiecare an, Editura Nemira a pregătit numeroase reduceri, o gamă   largă de noutăţi editoriale şi lansări de carte de excepţie.

Cel mai bine vândut titlu este reprezentat de trilogia Jocurile Foamei de Suzanne Collins. Anul acesta, lansarea celui de-al doilea film   (Sfidarea) din seria filmelor fenomen Jocurile Foamei a coincis cu Târgul Gaudeamus. La final de târg, trilogia conducea clasamentul celor   mai bine vândute titluri ale Editurii Nemira cu un număr de 1089 de   exemplare vândute.

Top vânzări Nemira la Gaudeamus 2013:

  1. Trilogia Jocurile Foamei de Suzanne Collins (cu un număr de 1089 de exemplare)
  2. Jocul lui Ender de Orson Scott Card (cu un număr de 810 de exemplare)
  3. Almanahul Anticipaţia 2014 (cu un număr de 720 de exemplare)
  4. 111 cele mai frumoase poezii de Nichita Stănescu (cu un număr de 540 de exemplare)
  5. Cântecul lui Susannah de Stephen King, al şaselea volum din seria Turnul Întunecat (cu un număr de 423 de exemplare)

Totalul vânzărilor este de peste 230.000 lei noi cu o creştere de 5% faţă de ediţia din 2012 a Târgului Gaudeamus. Promoţiile târgului au adus cumpărătorilor reduceri de până la 50%, pachete cadou cu reduceri între 35% şi 50%, oferta 2+1 cadou şi cărţi cu   preţ fix la 5, 10, 15 şi 20 de lei.

(Comunicat de presă Editura Nemira)

Articole similare

Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

Jovi Ene

Lansare la Iasi: Indragostit de Tarkovski. Mic tratat de traire a artei, de Mihai Vacariu

Jovi Ene

„Mintea alergătorului de cursă lungă” – povești care salvează spuse de ultra-maratonistul Andrei Gligor pentru cauza copiilor cu autism

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult