Stiri

Târg suprarealist de cărți, găzduit de Editura Seneca

Editura Seneca pregătește un Târg suprarealist de cărți, unde vizitatorii pot lua cărți cât îi ține punga. Pe 10 și 11 octombriede la 9.00 la 20.00Seneca Anticafe găzduiește târgul de carte cu o singură regulă: cumperi o sacoșă la intrare și apoi iei câte cărți gratis încap în ea.

În ciuda sfaturilor din partea contabilului și a directorului financiar al editurii, echipa Seneca oferă gratis zeci de titluri din colecțiile de ecologie și filosofie. Nu doar că toate cărțile vor fi gratis, dar vizitatorii vor găsi în sacoșe: un voucher de reducere pentru cărțile editurii, valabil până la Revelion, un voucher pentru două ore de lucru în spațiul  de co-working Seneca Anticafe și un cadou surpriză.

În zilele târgului, echipa Seneca va organiza și ateliere pentru copii și adulți în care se deprind abilități neobișnuite: cum să te împaci cu cei dragi folosind o bucățică de hârtie, cum să faci un super-săpun din zațul de cafea sau cum să transformi o frunză în operă de artă. Peste toate, cunoscătorii într-ale reciclării pot câștiga premii surpriză.

Târgul are ca scop sprijinirea mai multor proiecte ale echipei Seneca. 20% din valoarea fiecărei sacoșe va merge către:

  • Bunicii noștri, programul social al Asociației SNK prin care bătrânii singuri și cu nevoi financiare sunt sprijiniți cu pachete de alimente.
  • Goodbye, Oil este viitorul titlu din colecția de mediu a Editurii Seneca, iar prin participarea la târg ajuți la tipărirea ei.
  • Ecologos în școli este inițiativa Seneca Ecologos care își propune să ajungă cu materiale didactice despre protecția mediului în școli din comunitățile vulnerabile.

Asociația SNK contribuie la construirea unei societăți sustenabile  prin atelierele Ecologos pentru economie circulară, prin Editura Seneca  prima editură verde din România care editează cele mai importante titluri de mediu și de filosofie, și găzduiește evenimente de promovare a ecologiei la Seneca Anticafe, un spațiu cu timp de valoare.

Articole similare

Romanul Amorţire, de Florin Lăzărescu, va apărea în China

Jovi Ene

Tu ce faci la ora 11?

Jovi Ene

Grupul Editorial Corint la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult