Stiri

Stand-up marca Teatrul InDART

Afis Budeanu-1 copyTeatrul Indart il aduce pe scena pe Daniel Budeanu

in one-man show-ul de senzatie “Something (like) STAND-up”

Dictionar HBO: “Stand up comedy este genul de performance american special conceput pentru spaţii gen cluburi sau baruri, unde un comic monologhează în faţa unui public cam pilit, încercând să-l facă să râdă. Dacă nu reuşeşte în primele 2-3 minute, n-o mai face deloc, pentru că huiduielile şi proiectilele din pachete de ţigări îl împiedică, de obicei, să se mai manifeste. Cei mai nebuni se încăpăţânează să continue şi după un astfel de fiasco.”(revista HBO, 2008)

Dictionarul INDART: “Something like STAND-up” este un show despre un individ umanoid, specie rara, sonat, care nu beneficiaza de slujba, de reducere la transportul in comun sau de o viata sociala. Onest si hilar isi dezbraca personalitatea in fata publicului intr-un mod obsesiv bolnavicios la un nivel de eviscerare egal cu cel al unei autopsii făcute pe extratereştri.

Daca am reusit sa va convingem atunci va asteptam

DUMINICA 10 februarie, ora 19:00 in

WHITE SALOON – CAFFE TABIET – str Avrig, nr 29.

INTRAREA 15 RON

Rezervari se fac la numarul: 0728.657.595

Partenerii Teatrului INDART:  Art Act Magazine, Art Line, Be Where, Sapte Seri, Metropotam, Port.ro, Goingout. B24fun, Radio Romania Cultural, Radio Pro Diaspora, Radio Deea, Radio 3NET, Radio Lynx, STARPRESS VÂLCEA, Centrul Cultural Virtual, Calendar Evenimente, Bucharest Guide, Hailateatru, filme-carti.ro, webcultura.ro, hotcity.ro, teatral.ro

Sponsori: Brentag si Reximaco

Teatrul InDArt

www.indart.ro

Tel: 0741 131 230

Afis Budeanu-1 copy

Articole similare

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Dezvăluirile lui Snowden. Povestea neştiută a celui mai căutat om din lume”, de Luke Harding! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Editura Litera la Gaudeamus 2017

Jovi Ene

În 2015, Compania de Librării București sărbătorește 65 de ani de la înființare

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult