Stiri

Seară literară cu…gloanțe – Mystery & Thriller

logoMiercuri, 12 Iunie, de la ora 19:00 ceainăria La Un Ceai și Editura Tritonic v-au pregătit o seară literară plină de acțiune.

Invitate vor fi scriitoarele Monica Ramirez, Adina Speteanu și Lucia Verona care vă vor introduce în literatura polițistă de la noi, vă vor dezvălui din tainele stilului Mystery & Thriller, vor vorbi despre cărțile lor, despre taberele de creative writing și despre multe alte lucruri pe care cu siguranță nu le știați referitoare la această nișă literară.

Bogdan Hrib, editor la Editura Tritonic, autor la rândul său, va conduce și va pipera discuția. Să nu vă speriați dacă veți vedea și arme prin preajmă, nu sunt periculoase, dar vor fi cu siguranță în acord cu tema discuției.

Găsiți evenimentul și pe Facebook aici.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, dar vă rugăm să vă rezervați un loc la 0724 017 318

mystery

Articole similare

Scriitorul francez Andrei Makine in Romania

Jovi Ene

PIANOCKTAIL – gustă muzica lui George Enescu notă cu notă, la Journey Pub

Jovi Ene

Freamătul Inimii spirituale – Doctrina Vibraţiei în śivaismul caşmirian

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult