Stiri

Saga Amurg: Eclipsa este lider al box office-ului din Romania

Saga Amurg: Eclipsa

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Saga Amurg: Eclipsa a devenit liderul box office-ului romanesc, inregistrand cel mai mare numar de admisii realizat de un film in weekendul de lansare in anul 2010.

Vizionat de 46.370 de spectatori, Saga Amurg: Eclipsa a depasit cele mai urmarite premiere cinematografice din Romania ale acestui an. Pe locul secund se afla acum Alice in tara minunilor/ Alice in Wonderland care a acumulat 41.919 de spectatori, urmat de Infruntarea titanilor/ Clash of the Titans cu 41.649 de spectatori si pe al treilea loc, Robin Hood, care a adus in cinematografe 35.745 de spectatori.

Saga Amurg: Eclipsa a fost singura premiera a saptamanii 28 iunie – 4 iulie, urmatoarele pozitii in topul saptamanal fiind ocupate de Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3 cu 3.337 de admisii, aflat in a doua saptamana de la lansare, Printul Persiei: Nisipurile Timpului/ Prince of Persia: The Sands of Time cu 3.464 de admisii realizate in cinci saptamani si Totul despre sex 2/ Sex and the City 2 cu 3.060 de admisii acumulate in patru saptamani.

Eclipse

Saga Amurg: Eclipsa s-a bucurat de acelasi succes fulminant si in SUA, incasarile din seara de lansare s-au ridicat la peste 30 de milioane de dolari, depasindu-le cu mult pe cele realizate de al doilea film al seriei, Luna Noua (26,3 milioane de dolari).

Saga Amurg: Eclipsa a fost distribuit de MediaPro Distribution in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi), inregistrand in doar 5 zile un numar de 46.370 de spectatori, fiind lansat simultan in 16 cinematografe.

Articole similare

Documentarul “Noi Doi” în premieră mondială la ANONIMUL

Jovi Ene

”Povești pentru o vară fierbinte” la Readers Cafe

Jovi Ene

MediaPro: Filmele anului 2011 (VI)

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult