Stiri

Ro Image 2000 vă prezintă filmul “Charlie St. Cloud”

Charlie St. Cloud (2010)

Gen: Dramă romantică
Distribuţie: Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, cu Kim Basinger şi Ray Liotta
Regia: Burr Steers
Scenariul: Craig Pearce şi Lewis Colick
Durata: 99 min.
PREMIERA: 29 oct. 2010
Distribuit de Ro Image 2000

Bazat pe romanul de succes “The Death and Life of Charlie St. Cloud ” de Ben Sherwood , Charlie St. Cloud este o dramă romantică despre un tânăr care supravieţuieşte unui accident care îl va face să vadă viaţa într-un mod cu totul special.

În această poveste extrem de încărcată emoţional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se îmbarcă într-o călătorie romantică pe parcursul căreia va înfrunta realităţile sumbre de zi cu zi descoperind, în acelaşi timp, forţa iubirii.

Un pasionat al sporturilor nautice, adorat de mama sa, Claire (Kim Basinger), dar şi de fratele lui mai mic, Sam(Charlie Tahan), Charlie St. Cloud (Zac Efron) câştigă o bursă care îi promite un viitor frumos, departe de plicticosul său orăşel natal. Însă visele sale sunt curmate brusc de o tragedie cumplită.

După ce fosta sa colegă de liceu, Tess (Amanda Crew), se întoarce acasă pe neaşteptate, Charlie îşi dă seama că trebuie să facă o alegere: să respecte promisiunea făcută cu patru ani în urmă, sau să-şi continue viaţa cu fata de care tocmai se îndrăgostise?

Găsind curajul să lase în urmă pentru totdeauna trecutul, Charlie descoperă că sufletul pe care merită cel mai mult să îl salveze este chiar sufletul lui.

Trailer:

Articole similare

Expoziţia „Rendez-Vous cu Arta” se prelungeste până pe 3 iunie

Jovi Ene

Shame (2011)

Jovi Ene

Beasts of the Southern Wild (2012)

Dan Romascanu

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult