Stiri

Noutățile Netflix ale săptămânii: seria completă Bourne, The Alienist, Binging-ul este pentru caini (si pisici)

Seria completă Bourne este acum disponibilă pe Netflix

Ești un natural Bourne fan? Ai citit cărțile lui Robert Ludlum și acum îți dorești să vezi și ecranizările de succes? Ei bine, pe Netflix întreaga serie Bourne este disponibilă începând cu 1 aprilie 2018, iar mai multe detalii despre fiecare titlu poți găsi mai jos:

The Bourne Identity

Regizor: Doug Liman

Actori: Franka Potente, Matt Damon, Chris Cooper

Synopsis: Rănit și amnezic, Jason Bourne începe să-și reconstruiască viața, dar descoperă că mulți dintre cei cu care intră în contact îl vor mort.

Gen: acțiune, thriller

The Bourne Supremacy

Regizor: Paul Greengrass

Actori: Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen

Synopsis: În această continuare captivantă, Jason Bourne este scos din refugiul său de un asasin și este aruncat într-un haos de alianțe secrete, înscenări și împușcături.

Gen: acțiune, thriller

The Bourne Ultimatum

Regizor: Paul Greengrass

Actori: Matt Damon, Edgar Ramírez, Joan Allen

Synopsis: Un al treilea film cu asasinul profesionist Jason Bourne, care dorește să-i înfrunte pe cei care l-au transformat într-un asasin fără scrupule. 

Gen: acțiune, thriller

The Bourne Legacy

Regizor: Tony Gilroy

Actori: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton

Synopsis: În urma întregului fiasco cu Jason Bourne, CIA-ul are de-a face cu o amenințare familiară când reapare un alt agent dispărut.

Gen: acțiune, thriller


Netflix prezinta personajele principale din The Alienist

Netflix prezintă profilul personajelor principale din The Alienist (Alienistul), noul serial în care joacă Daniel Brühl, Dakota Fanning și Luke Evans. Cele zece episoade vor fi disponibile pe platformă începând cu 19 aprilie.

The Alienist (Alienistul), un thriller psihologic a cărui acțiune se desfășoară în cartierele rău famate ale New York-ului din perioada „Gilded Age”, îl are în prim-plan pe Laszlo Kreizler (Daniel Brühl – Inglourious Basterds, Rush, Captain America: Civil War), un psihiatru genial, preocupat obsesiv de un nou domeniu controversat – cel al tratării bolilor mintale. Acesta a găsit soluția prin care să prindă un ucigaș nemaiîntâlnit, ale cărui tinere victime sunt supuse unor ritualuri macabre. Bazat pe romanul de succes al autorului Caleb Carr și marcat de interpretarea remarcabilă a actorilor Luke Evans (The Girl on the Train) și Dakota Fanning (American Pastoral), The Alienist (Alienistul) este un serial polițist care te captivează prin misterioasele crime de la început de secol. Totodată, povestea urmărește evoluția celui mai puternic oraș al lumii, neobosit în lupta sa de a-și îngropa cele mai întunecate secrete.

În The Alienist (Alienistul), Luke Evans interpretează rolul graficianului John Moore, în timp ce Dakota Fanning este Sara Howard, o secretară ambițioasă, hotărâtă să devină prima femeie detectiv din oraș. În serial mai joacă actorii Brian Geraghty (The Hurt Locker), în rolul comisarului de poliție Theodore Roosevelt, Douglas Smith (Miss Sloane) și Matthew Shear (Mistress America), aceștia din urmă interpretându-i pe gemenii Marcus și Lucius Isaacson, frații care ajută la descifrarea misterului. Matt Lintz (Pixels) joacă rolul lui Stevie, un tânăr tenace angajat de Dr. Kreizler ca șofer și curier. Robert Ray Wisdom (The Wire) joacă rolul lui Cyrus, valetul lui Kreizler, un bărbat cu un trecut sumbru și care a fost adus pe calea cea bună de Kreizler, iar Q’orianka Kilcher (The New World) interpretează rolul lui Mary, menajera mută a lui Kreizler cu care acesta împărtășește o legătură dincolo de cuvinte.


NETFLIX & WOOF: Binging-ul este pentru câini (și pisici)

Dragostea pentru animalele noastre de companie a atins un nou apogeu – servicii speciale de taxi pentru ele în Mumbai, concedii pentru îngrijirea câinilor în Italia, sprijin emoțional pentru păuni în SUA – așa că nu ar trebui să fie nicio surpriză că prietenii noștri patrupezi (sau bipezi, dacă iubești păsările) s-au infiltrat și în consumul de divertisment. Conform unui nou studiu Netflix, atunci când vine vorba de timpul petrecut în fața televizorului, 51% dintre românii abonați fac binging pe Netflix și cu animalul lor de companie.

Să fim sinceri, a urmări un serial cu o altă persoană are și dezavantaje. Riști să auzi spoilere, să fii înșelat/ă sau, cel mai rău, să ajungi să renunți la filmul sau serialul pe care voiai să îl vezi. Animalele de companie nu butonează telecomanda și nu îți judecă gusturile (poate), dar sunt și partenerii perfecți pentru îmbrățișări (30% dintre utilizatorii români au luat în brațe animăluțele de companie în timpul unor scene triste sau de groază) sau conversații (21% dintre abonații români la Netflix au vorbit cu animăluțul lor despre un serial sau film la care tocmai s-au uitat).

Totuși, ar trebui să vă avertizăm că binging-ul alături de un animal de companie poate fi și complicat. Mai mult de o treime dintre respondenți (36%) și-au schimbat locul din care se uitau la Netflix pentru ca prietenii patrupezi să stea mai confortabil, 18% le-au oferit recompense pentru a se uita mai mult împreună, iar 12% dintre ei au mers atât de departe, încât au renunțat să se mai uite la un serial sau film pentru că animalul lor de companie nu părea prea încântat. Dar nimeni nu a spus că e ușor.

Așadar, care sunt show-urile despre care se latră, miaună sau ciripește? Stăpânii de câini se uită la patrupedrame precum Narcos și The Crown. Stăpânii de pisici purr-feră serialele sci-fi și s-ar în…toarce mereu la producții ca Black Mirror sau Star Trek Discovery, iar iubitorii de păsări aleg comediile ca Orange is the New Black. Dar serialul care aduce toate speciile împreună este… Stranger Things (#justiceformews).

Cele mai iubite show-uri Netflix & Woof în România:

 1. Narcos
 2. The Ranch
 3. El Chapo
 4. Bright
 5. Star Trek Discovery
 6. 13 Reasons Why
 7. House of Cards
 8. Marvel’s Iron Fist
 9. Chef’s Table
 10. Love
 1. Stranger Things
 2. Chef’s Table
 3. Marvel’s Daredevil
 4. The Last Kingdom
 5. The Crown
 6. The Sinner
 7. Black Mirror
 8. Orange is the New Black
 9. Dark
 10. Alias Grace

Metodologie

Studiul a fost realizat de către SurveyMonkey între 9-25 ianuarie 2018 și se bazează pe mai mult de 50.000 de răspunsuri. Eșantionul este reprezentativ pentru o populație adultă care se uită la Netflix cu animalul de companie în Argeninta, Australia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Danemarca, Franța, Germania, India, Irlanda, Italia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Peru, Polonia, Portugalia, România, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Tailanda, Turcia, SUA și Marea Britanie.

Articole similare

„O noapte furtunoasă” pe 14 septembrie, la Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (17 – 23 iulie 2017)

Jovi Ene

Programul complet al evenimentelor Adenium la Gaudeamus

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult