Stiri

Miaună cineva? Hecate vă invită la o nouă Librărie cu pisici!

Libraria cu pisiciDuminică, pe 20 decembrie, în editura și librăria Hecate se miaună. Nu, nu s-au transformat cărțile, nici nu au început să se pisicească angajații. Este vorba doar despre cea de-a doua ediție a Librăriei cu pisici, un eveniment organizat de proiectul de voluntariat Camera cu Pisici și găzduit de Hecate.

Ce timp mai potrivit pentru o faptă bună decât perioada dinaintea Crăciunului? La asta s-au gândit proiectul de voluntariat Camera cu pisici și Hecate, așa că pe 20 decembrie, începând cu ora 12.00, sunteți așteptați pe strada Olari nr. 8 din București la un eveniment de găsire a unei familii adoptive pentru câteva dintre pisicile salvate de pe străzi. Evenimentul va fi compus și dintr-un târg handmade și un târg de prăjituri pentru care se așteaptă produse. În plus, anul 2015 nu se poate termina fără un calendar al Camerei cu Pisici 2016 și o sacoșă de pânză ilustrată de George Roșu.

Dacă nu le puteți lua acasă, puteți să fiți Moș Crăciun pentru pisici și să le faceți viața mai frumoasă până la adopție, donând fie hrană (umedă sau uscată), fie obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, sisaluri, perne. Toți banii strânşi la eveniment vor ajuta voluntarii să cumpere mâncare pisicilor care nu-și vor găsi familii şi să achite tratamentele veterinare pentru pisicile salvate.

Iar după ce terminați cumpărăturile și alintați pisicile, nu uitați de rafturile librăriei Hecate. Veți găsi atât atât literatură, cât și filozofie, SF&Fantasy, albume de artă, ba chiar și cărți de colorat pentru adulți. Nu ratați nici cărțile editurii Hecate, un nou hub al respectului pentru diferențe, al gândirii critice și al schimbării.

Despre Hecate

Editura Hecate, un nou hub al respectului pentru diferențe, al gândirii critice și al schimbării, și-a început activitatea în 2015 ca structură de economie socială. În prezent, planul editorial cuprinde lucrări cu profil academic, beletristică, volume SF & Fantasy și albume de fotografie.

În același timp, librăria Hecate susține eforturile editurii prin titluri care se înscriu sub umbrela acelorași principii de egalitate și solidaritate.

Libraria cu pisici

Articole similare

“Fii demn!”, de Dan Puric

Jovi Ene

Maestrul Gonsar Tulku Rinpoche revine la Bucureşti în perioada 15 – 17 aprilie 2016

Jovi Ene

Lumea fără cortină. Senzația unui acum al lui ieri – lansarea volumului ”Trei comedii. Lysistrata, Viespile, Belșugul (Plutos)”, de Aristofan

Corina Toader

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult