Stiri

Lansarea volumului “Procesul lui Iisus”, de Mircea Dutu

Va invitam Sambata, 5 martie 2011, incepand cu orele 13:00, la lansarea volumului Procesul lui Iisus de Mircea Dutu, care va avea loc in Sala Lapidarium a Muzeului National de Istorie a Romaniei.

La eveniment vor lua parte acad. Razvan Theodorescu, acad. Constantin Balaceanu-Stolnici si autorul cartii, prof. univ. dr. Mircea Dutu.

Intelegerea fenomenului Iisus Hristos in istoria omenirii ramane o problema perena si permanent deschisa pentru oricare generatie, iar una dintre “cheile” sale fundamentale o reprezinta, fara indoiala, interpretarea, intelegerea semnificatiilor si asumarea valorilor promovate prin procesul sau judiciar de acum aproape 2000 de ani.

Mircea Dutu

Va asteptam cu drag!

Editura Herald

Articole similare

Filme cu și despre viața urbană între 1-5 noiembrie la UrbanEye Film Festival 2017

Jovi Ene

Program FILIT 2018

Jovi Ene

Pe urmele vechilor manuscrise – Căutări spirituale înainte şi după apariţia creştinismului

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult