Stiri

Movie madness: ce producții fresh așteaptă să le dai play luna asta | August pe Netflix

Ești în căutarea titlului despre care să le povestești tuturor prietenilor? Say no more! Luna august vine cu multe producții fresh, dar și sezoane noi din serialele tale preferate, așa că ai de unde să alegi: Project Power, Lucifer: Sezonul 5, The Rain: Sezonul 3, High Seas: Sezonul 3, Dirty John: The Betty Broderick Story, Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend, Berlin, Berlin, All Together Now, Origenes Secretos, Connected, Immigration Nation, American Psycho, Dumplin’ și The Sum of All Fears, toate te așteaptă să le dai play.

Titlul lunii:

PROJECT POWER

Ce ai risca pentru 5 minute de putere?

Pe străzile din New Orleans începe să circule un zvon despre o nouă pastilă care descătușează forțele supranaturale unice ale fiecăruia. Surpriza: nu știi la ce să te aștepți până nu iei pastila! Unii se aleg cu o piele de nepătruns pentru gloanțe, pot deveni invizibili sau superputernici, alții au parte de reacții mortale. Dar când criminalitatea orașului crește vertiginos din cauza folosirii acestei pastile, un polițist local (Joseph Gordon-Levitt) își unește forțele cu o adolescentă traficantă de droguri (Dominique Fishback) și un fost soldat mânat de o dorință secretă de răzbunare (Jamie Foxx) și decid să își asume riscul de a lua această pastilă pentru a-i găsi și opri pe cei care au creat-o.

| Regizat de: Henry Joost and Ariel Schulman 
Scris de: Mattson Tomlin
Produs de: Eric Newman, p.g.a., Bryan Unkeless, p.g.a.
Producători executivi: Ray Angelic, Orlee-Rose Strauss, Scott Morgan
Cu: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Colson Baker (MGK), Allen Maldonado, cu Amy Landecker si Courtney B. Vance

DIN 14 AUGUST

Titluri originale Netflix:

1 AUGUST 2020

Super Monsters: The New Class – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Supermonstruleții: Clasa cea nouă

Aventuri noi, prieteni noi! Supermonstruleții întâmpină o nouă clasă de preșcolari mititeila Pitchfork Pines. Faceți cunoștință cu Olive, Rocky, Sami și Zane!

2 AUGUST 2020

Connected – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Conexiuni: Viitorul e azi

Jurnalistul de știință Latif Nasser investighează modurile complexe și fascinante în care suntem conectați cu ceilalți, cu lumea și cu universul în general.

3 AUGUST 2020

Immigration Nation – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – O națiune de imigranți

Acest serial documentar oferă o perspectivă unică și nuanțată asupra problemelor din interiorul sistemului de imigrare din America.

4 AUGUST 2020

A Go! Go! Cory Carson Summer Camp – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tit-Tit! Matei Mașinescu: Tabăra de vară

Matei petrece vara în Tabăra Prieteniei alături de cel mai bun prieten, Freddie. Însă invidia nu întârzie să apară când acesta o aduce cu el și pe verișoara Rosie.

Malibu Rescue: The Next Wave – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Salvamarii din Malibu: Valul următor

Vara revine în Malibu, iar echipa Calcan pornește spre plajă pentru a găzdui competiția internațională „Maestrul Plajei” și, în mod surprinzător, și pentru a concura.

Mundo Mistério – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Câte-n lună și în stele

O emisiune-documentar care tratează teme precum știința și istoria, prezentată de Felipe Castanhari.

Sam Jay: 3 In The Morning – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Sam Jay: La trei dimineața

Comedian și scenarist al emisiunii Saturday Night Live, Sam Jay susține un spectacol special de stand-up filmat la Atlanta.

5 AUGUST 2020

Anelka : L’Incompris – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Anelka: Neînțeles

Intolerabil, incomparabil sau și una, și alta? Acest documentar minuțios examinează cariera controversată a faimosului fotbalist francez Nicolas Anelka.

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend – FILM NETFLIX – Indestructibila Kimmy Schmidt: Kimmy vs. pastorul

Un nou program special interactiv! Ești invitat la nunta lui Kimmy, care mai întâi trebuie să dejoace planul malefic al pastorului. Tu decizi cum va acționa.

World’s Most Wanted – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Cei mai căutați infractori

Criminali nemiloși au scăpat basma curată, în ciuda recompenselor uriașe și anchetelor extinse. Acest serial documentar îi prezintă pe cei mai căutați indivizi din lume.

6 AUGUST 2020

The Rain: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – The Rain: Sezonul 3

La câțiva ani după ce ploaia a decimat populația Scandinaviei, Simone și Rasmus au o dispută despre cum să salveze omenirea.

The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods  – ANIME NETFLIX – The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods

Camelot este acum fortăreața Celor Zece Porunci, așa că Cele Șapte Păcate Capitale se reîntâlnesc pentru a elibera Britannia de Rasa Demonilor.

7 AUGUST 2020

Berlin, Berlin – FILM NETFLIX – Berlin, Berlin: Fuga miresei

În această continuare a serialului TV de succes, Lolle a trecut peste relația cu Sven și este pe cale să se mărite cu prietenul ei Hart, însă Sven îi strică planurile.

High Seas: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Mările nimănui: Sezonul 3

Când Bárbara de Braganza pornește din Argentina către Mexic, Eva se alătură misiunii de a descoperi un om de știință care a adus la bord un virus ucigător.

¡Nailed It! México: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – La fix! Mexic: Sezonul 2

Fondantul se scurge și glazurile nu reușesc, în timp ce cofetarii încearcă să recreeze torturi sub formă de tatu, extratereștri și Elvis, totul pentru un premiu în bani.

Selling Sunset: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Apusul e de vânzare: Sezonul 3

La Oppenheim Group au loc mari schimbări în timp ce se încheie o vânzare importantă și unul dintre brokeri are parte de o despărțire foarte publică.

Sing On! Germany – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Să cântăm! Germania

În acest concurs de karaoke prezentat de Palina Rojinski, concurenții trebuie să atingă notele potrivite pentru a avea șansa de a câștiga premii de până la 30.000 de euro.

The Magic School Bus Rides Again Kids In Space – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Din nou la drum cu autobuzul magic: Copii în spațiu

Copiii din Autobuzul Magic se lansează pe orbită și ajung pe Stația Spațială Internațională, unde descoperă că sunt urmăriți de un tardigrad uriaș!

The New Legends of Monkey: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Noile legende ale Regelui Maimuță: Sezonul 2

Regele Maimuță și prietenii lui continuă să caute papirusurile sacre. Însă într-o lume cu demoni, zei și magie, totul are un preț.

Tiny Creatures – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Creaturi micuțe

Povești epice despre supraviețuire în universuri ascunse din SUA prezentate într-un documentar despre viața fascinantă a micilor animale.

Wizards: Tales of Arcadia – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Vrăjitorii: Povești din Arcadia

Ucenicul lui Merlin se alătură personajelor din „Vânătorii de troli” și „Trei sub stele” în ultima parte a trilogiei lui Guillermo del Toro, „Povești din Arcadia”.

Word Party Songs – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Bucuria cuvintelor: Cântecele

Dă muzica mai tare și ia-ți pantofii de dans! Bailey, Franny, Kip, Lulu și Tilly vor să cânți și tu pe ritmurile acestei variate colecții de videoclipuri muzicale.

Work It – FILM NETFLIX – Arată-le ce poți

Inteligentă, dar cam stângace la cei 18 ani ai ei, Quinn jură să intre la universitatea Duke ca dansatoare de performanță. În rol principal: Sabrina Carpenter.

10 AUGUST 2020

GAME ON: A Comedy Crossover Event – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Pe locuri, fiți gata, start! Un eveniment de comedie pentru familie

Universurile se întâlnesc în acest eveniment special cu figuri familiare, scurte apariții-surpriză și povești despre competiții din patru seriale de comedie diferite.

11 AUGUST 2020

Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX – Rob Schneider: Copii mexicani, mamă asiatică

Actorul, regizorul, scenaristul și comedianul oferă anecdote amuzante din viața sa de familie în primul său program special de comedie original Netflix.

12 AUGUST 2020

Greenleaf: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Greenleaf: Sezonul 5

Luptându-se cu H&H în timp ce Calvary este pe cale să fie distrusă, familia Greenleaf caută un drum către viitor, încercând să depășească problemele trecutului.

(Un)Well – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – (Ne)sănătos

Acest serial documentar prezintă o imagine aprofundată a serviciilor de wellness, care promovează menținerea sănătății și vindecarea. Dar oare promisiunile sunt reale?

13 AUGUST 2020

Une fille facile – FILM NETFLIX – O fată ușoară

O adolescentă este atrasă de viața hedonistă al verișoarei sale, împreună cu care petrece o vară la Cannes, unde ajunge să se cunoască pe sine și propriile valori.

14 AUGUST 2020

3%: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – 3%: Sezonul 4

Acest thriller distopic revine cu un nou sezon.

Dirty John: The Betty Broderick Story – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Dirty John: Betty Broderick

Mondena Betty Broderick dă curs unor impulsuri criminale în timpul durerosului său proces de divorț de soțul necredincios. Bazat pe o poveste reală.

El robo del siglo – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Jaful secolului

Un film inspirat de jaful de 33 de milioane de dolari americani de la banca centrală a Columbiei, din 1994, care a bulversat țara. Cu Andrés Parra și Christian Tappan.

Fearless – FILM NETFLIX – Neînfricatul

Reid, un pasionat de jocuri video și un leneș fără pereche, este pe cale să deblocheze cel mai dificil nivel al unui joc video de pe Pământ… acela de bonă!

Glow Up: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Glow Up: Sezonul 2

O nouă serie de concurenți înarmați cu tehnici și creativitate spectaculoase participă la acest concurs care desemnează cel mai bun artist în machiaj din Marea Britanie.

Octonauts & the Caves of Sac Actun – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Octonauții și peșterile din Sac Actun

Octonauții pornesc într-o aventură subacvatică, navigând prin peșteri periculoase pentru a ajuta o micuță caracatiță să se întoarcă acasă, în Marea Caraibilor.

Project Power – FILM NETFLIX

Un fost soldat, o adolescentă și un polițist își unesc forțele în New Orleans și caută sursa unor pastile periculoase care oferă temporar superputeri celor care le iau.

Teenage Bounty Hunters – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Adolescente pe urmele ticăloșilor

După ce două gemene de la un liceu creștin prind un fugar, ele fac echipă cu un vânător de recompense înveterat pentru a-i prinde pe cei ce nu respectă cauțiunea.

15 AUGUST 2020

Rita: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Rita: Sezonul 5

Relațiile lui Hjørdis cu Rita și Uffe suferă din cauza cerințelor postului de directoare de școală al acesteia. O veche iubire reapare în viața Ritei. Jeppe revine acasă.

17 AUGUST 2020

Glitch Techs: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Tehnicienii de glitch: Sezonul 2

Vânătorii de monștri evadați din jocurile video se întorc cu un nou sezon.

19 AUGUST 2020

Crímenes de familia – FILM NETFLIX – Umbra crimelor noastre

Alicia, o mamă disperată, ar face tot posibilul pentru ca fiul său să nu fie condamnat la închisoare în urma tentativei de ucidere a fostei sale soții.

DeMarcus Family Rules – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Acasă la familia DeMarcus

Jay DeMarcus, membru al trupei Rascal Flatts, și soția sa, Allison, formează un cuplu bogat și influent din Nashville, dar acasă situația nu este întotdeauna pe roze.

High Score – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Scoruri mari

Acest serial documentar explorează epoca de aur a jocurilor video, dominată de concurență, inovații, dar și de distracție.

20 AUGUST 2020

Biohackers – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Biohackeri

Mia merge la facultatea de medicină pentru a se apropia de un profesor pe care îl crede implicat în tragedia care i-a distrus familia și e atrasă în lumea biohackingului.

Great Pretender – ANIME NETFLIX – Marele șarlatan

Presupus a fi cel mai mare șarlatan din Japonia, Makoto Edamura dă de bucluc atunci când încearcă să-l păcălească pe Laurent Thierry, un escroc de clasă mondială.

John Was Trying to Contact Aliens – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – John încerca să contacteze extratereștrii

Trăindu-și viața în singurătate, un expert în electronică dintr-o zonă rurală transmite semnale radio către stele și caută semne ale civilizațiilor extraterestre.

21 AUGUST 2020

Alien TV – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Emisiune extraterestră

Într-un amestec de animație computerizată și imagini cu actori reali, acest serial pentru copii urmărește extratereștrii veniți pe Pământ să cerceteze viața umană.

Fuego negro – FILM NETFLIX – Forța obscură

Un criminal care încearcă să se ascundă găsește refugiu într-un hotel misterios, dar descoperă curând că oaspeții hotelului nu sunt ființe umane.

Hoops – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Hoops

Un antrenor de baschet vulgar este sigur că va ajunge în liga mare dacă reușește să îmbunătățească situația echipei sale teribil de slabe. Să-i urăm noroc!

Lucifer: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Lucifer: Sezonul 5

Lucifer revine spectaculos, Chloe reanalizează dragostea, Ella găsește în sfârșit un tip de treabă, iar Amenadiel se adaptează la viața de tată.

Rust Valley Restorers: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Restauratorii din Rust Valley: Sezonul 3

Mike continuă să cumpere mai multe mașini decât reușește să restaureze, Avery și Connor vizitează Detroitul, iar Cassidy se ocupă de un proiect personal.

The Sleepover – FILM NETFLIX – O noapte cu surprize

Mama lor este o fostă hoață, aflată într-un program de protecție a martorilor. Cei doi frați trebuie să facă echipă pentru a o salva din mâinile celor care au răpit-o.

25 AUGUST 2020

Emily’s Wonder Lab – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Superlaboratorul lui Emily

În acest serial cu actori reali, gazda Emily Calandrelli îmbină distracția cu educația prin experimente științifice, activități și demonstrații care te vor lăsa mască!

Trinkets: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Zorzoane: Sezonul 2

Hoațele adolescente se întorc cu un nou sezon.

26 AUGUST 2020

Million Dollar Beach House – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Plaja reședințelor de milioane

Acest serial prezintă luxoasele locuințe din Hamptons ale unor celebrități, lideri din lumea afacerilor sau investitori din sfera tehnologiilor.

Rising Phoenix – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX – Renăscând din cenușă: Istoria Jocurilor Paralimpice

Acest film spune povestea extraordinară a Jocurilor Paralimpice și ar putea schimba modul în care oamenii privesc dizabilitățile, diversitatea și potențialul uman.

27 AUGUST 2020

Aggretsuko: Season 3 – ANIME NETFLIX – Aggretsuko: Sezonul 3

Retsuko, un panda roșu, se întoarce cu un nou sezon, în care continuă să cânte death metal la karaoke.

28 AUGUST 2020

All Together Now – FILM NETFLIX – Ca un star rock

Amber refuză să se streseze pentru orice, până când o tragedie îi amenință optimismul și modul de viață. Va putea Amber să rămână prințesa speranței?

Cobra Kai: Seasons 1-2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – Cobra Kai: Sezoanele 1 și 2

La 30 de ani după evenimentele de la turneul de karate din 1984, se reaprinde rivalitatea dintre Johnny și Daniel. Ralph Macchio și William Zabka își reiau rolurile.

I AM A KILLER: Released – SERIALE ORIGINALE NETFLIX – SUNT UN UCIGAȘ: VIAȚA DUPĂ ELIBERARE

Poate un criminal cu sânge rece, condamnat la moarte în urmă cu 30 de ani pentru omucidere, să se reintegreze într-o societate pe care aproape că n-o cunoaște?

Orígenes secretos – FILM NETFLIX – Origini secrete

Polițiști și fani ai benzilor desenate și cosplay-ului fac echipă pentru a prinde un criminal care reconstituie povești despre originile unor supereroi.


Titluri licențiate Netflix:

01 AUGUST 2020

Anaconda

Black Lightning – Black Lightning: Fulgerul Negru       

Bulletproof – Antiglonț                     

Bumblebee    

Double Jeopardy – Evadata                     

Dumplin’ – Dumplin’. Vreau o viață pe măsura formelor mele  

Duplicity – Duplicitate      

Failure to Launch – Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani  

Free Willy – Salvați-l pe Willy I      

Ghost – Fantoma mea iubită                          

Labyrinth – Labirintul                    

Land of the Dead – Tărâmul morții           

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life – Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieții                 

Lara Croft: Tomb Raider – Lara Croft: Jefuitoarea de Morminte

Made of Honor – Mireasa e iubita mea!

My Perfect Landing: Season 1                     

Operation Ouch: Season 1               

Operation Ouch: Special                              

Petit Ours Brun: Little Brown Bear: Season 1         

Rango                        

Rise of the Legend – Huang Fei Hong: Nașterea unei legende     

Rudy  

Seed of Chucky – Fiul lui Chucky                      

Sicario: Day of the Soldado 

Sicario 2: Soldado                 

Star Trek – Star Trek: Un nou început                

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street – Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street             

Talking Tom and Friends: Season 2                        

Terminator Genisys – Terminator Genisys. O cursă cu obstacole            

The Stepford Wives – Neveste perfecte                  

The Sum of All Fears – Pericol absolut           

Where’s the Money – Unde-s banii?            

02 AUGUST 2020

Hook: Season 1                                

03 AUGUST 2020

Dinotrux Supercharged: Season 1               

Dinotrux Supercharged: Season 2                           

Dinotrux Supercharged: Season 3                           

Paul, Apostle of Christ – Pavel, apostolul lui Hristos               

The Underclass: Season 1                           

06 AUGUST 2020

The First Purge – Noaptea judecății: Începutul

Unlucky Ploy: Season 1        

07 AUGUST 2020

Unlucky Ploy: Season 1        

09 AUGUST 2020

Hook: Season 1

Unfriended: Dark Web

10 AUGUST 2020

The Underclass: Season 1

12 AUGUST 2020

Alex Cross – Detectivul Alex Cross

Hands of Stone – Pumni de piatră

13 AUGUST 2020

RIDE ON TIME: Season 2

Skyscraper – Infernul din zgârie-nori

Unlucky Ploy: Season 1

14 AUGUST 2020

Honey 2         

Land of the Lost         

Unlucky Ploy: Season 1

15 AUGUST 2020

Escape from Alcatraz – Evadare din Alcatraz

Takki: Season 1

The Squad – Brigada de elită

16 AUGUST 2020

Hook: Season 1

17 AUGUST 2020

The Underclass: Season 1   

18 AUGUST 2020

Pope Francis: A Man of His Word – Papa Francisc: Un om de cuvânt

19 AUGUST 2020

Little Singham: Season 2

20 AUGUST 2020

Unlucky Ploy: Season 1

21 AUGUST 2020

Unlucky Ploy: Season 1

23 AUGUST 2020

Hook: Season 1

Septembers of Shiraz

24 AUGUST 2020

The Underclass: Season 1

26 AUGUST 2020

American Psycho

Mamma Mia! Here We Go Again

27 AUGUST 2020

Unlucky Ploy: Season 1

28 AUGUST 2020

Tales from the Crypt: Demon Knight – Cavalerul întunericului

The Bridge Curse – Podul blestemat

Unlucky Ploy: Season 1        

30 AUGUST 2020

Hook: Season 1

31 AUGUST 2020

Luo Bao Bei: Season 1

The Underclass: Season 1

Uma Maheshwara Ugra Roopasya

Articole similare

Vesti proaspete de la TIFF – II

Delia Marc

GreenTech Film Festival 2019 – opt zile cu proiecţii de film documentar, expoziţii, dezbateri şi ateliere pentru publicul din Bucureşti şi Cluj-Napoca

Jovi Ene

O veste buna!

Delia Marc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult