Stiri

Expoziţia „Rendez-Vous cu Arta” se prelungeste până pe 3 iunie

DSC_0479Expoziția de pictură ”Rendez-vous cu Arta” semnată de Laura Lucia Mihalca, găzduită de către Ceainăria Rendez-Vous Floreasca, se prelungește până pe 3 iunie inclusiv.

Proiectul reprezintă cea mai recentă serie a artistei, fiind o expoziție inedită ce invită publicul să redescopere unicitatea naturii. Într-o atmosferă cu parfum de ceai, publicul poate observa, în spatele peisajelor sensibile și vii, pasiunea artistei pentru natură şi culoare.

Revedeți aici interviul luat tinerei artiste la vernisaj.

În plus, 1 Iunie se sărbătorește cu suflet de copil în Grădina de Ceai Rendez-Vous.

La orele pranzului Rendez-Vous pregătește o surpriza micuților ce vor trece pragul Ceainariei din Floreasca.

Copilăria este varsta de aur a vietii,trebuie sa nu uitam niciodata sa fim copii, veseli, sa avem visuri si mijloace sa le implinim.

In Grădina de Ceai Rendez-Vous Floreasca orice om va veni la ceainărie luni, 1 iunie, va avea 10% reducere la nota de plată, de vreme ce in Ceainaria Rendez-Vous Universitate, oferim al doilea ceai gratuit, din partea noastra.

De ce? Pentru ca Rendez-Vous iubește copilăria și spiritul ludic. ♥

Detalii despre eveniment pe pagina evenimentului.

DSC_0493Laura Lucia Mihalca este unul din cei mai activi tineri artişti români contemporani, fiind o prezenţă constantă pe simezele din Bucureşti şi din ţară.

Lucrările sale au fost expuse în cadrul celor mai prestigioase instituţii de cultură din Bucureşti şi din ţară, aflându-se actualmente în colecţii particulare importante.

Dintre expoziţii, menţionăm: Expoziţia “Steaua Mării”, Biblioteca Naţională a României, Bucureşti, septembrie 2014; Expoziţia “Peisajul unui vis”, Centrul cultural Jean Louis Calderon, Bucureşti, august 2014; Expoziţia de grafică de carte Sinestezii, Muzeul Mihail Sadoveanu, Iaşi, aprilie 2011; Expoziţia de pictură „Vis?ARE”, Biblioteca Metropolitană Mihail Sadoveanu, Bucureşti, noiembrie 2010; Salonul artelor, Elite Proof Art Gallery, Bucureşti, iunie 2011; “Eminescu”- Centrul Cultural Schiller, Bucureşti, 2008.

Pagina oficială de facebook.

Ceainăria Rendez-Vous este o oază de linişte, ceaiuri deosebite şi atmosfera de neuitat, povestea acestui concept având o istorie de mai bine de 12 ani. În tot acest timp, ceainăria s-a remarcat prin profesionalism, atenţie la detalii şi orientarea către nevoile şi dorinţele clienţilor. Ceainăria Rendez-Vous a devenit un adevărat loc al dezvăluirilor amoroase, al amiciţiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului către frumos. În prezent, echipa se mandresete cu o gamă de peste 200 de ceaiuri şi două ceainării Rendez-Vous, ambele în cele mai bune şi accesibile zone ale Capitalei.

Articole similare

Campina citeste din nou pe 17 si 18 septembrie 2010

Jovi Ene

Între 23- 26 septembrie, cea de-a 5-a ediție a Bucharest Fashion Film Festival aduce împreună filme-cult, documentare, discuții și o expoziție colaborativă

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți oferite de Editura Herald – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult