Editorial Recomandat

Logo-urile lui Superman

Superman-Logo-Cartoon-HDLumea știe că nu sunt fan supereroi, dar că apreciez filmele care îi au ca personaje principale pe simpaticii Superman, Spiderman sau Batman. Asta e, sunt de modă un pic mai veche și îmi este de ajuns câteva puteri peste medie ca toată viziunea mea despre filme și despre realismul său să se dea peste cap. Așa că nu mi-a plăcut Avengers, nu îmi place Wolverine sau Iron Man, mi-e de ajuns să revăd la nesfârșit primul film al Omului păianjen sau să dau din nou play la simpaticele filme cu Christopher Reeve în rolul lui Superman.

Câteva statistici sub formă de infografice sunt mereu simpatice însă pentru că acestea reprezintă măcar un punct de plecare în cunoașterea supereroilor, chiar și de către un cinefil nespecializat în acest domeniu.

Astăzi este din nou rândul unui astfel de infografic, ce prezintă evoluția logo-urilor supereroului 😀 Superman de-a lungul anilor, de la comicsurile anului 1938 până la Man of Steel, ultimul film din serie, apărut în 2013. Acestea sunt destul de asemănătoare, stilizate, dar parcă aș prefera varianta simplă din 1944, de la Superman #26.

Care este preferatul dvs.?

evolution-of-superman-logo-design_521c940fbf015

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Viața și cariera lui Robin Williams

Jovi Ene

Noutăți pe Netflix România în ianuarie 2018

Jovi Ene

Evoluția filmelor cu supereroi

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult